Feminizált kannabisz magok

A Feminizált kannabisz magok genetikailag módosítottak, annak érdekében, hogy csak nőivarú (termős) növényeket kapjunk. Általában, egy kannabisz mag vagy hím vagy nőivarú növényt fog eredményezni; az egész procedúrát az X vagy az Y kromoszómák határozzák meg. Egy növény, két X kromoszómával az esetek 99.99%-ban nőivarú lesz, míg egy X és egy Y kromoszóma majdnem mindig hím növényt eredményez.

A Royal Queen Seeds-nek sikerült elérnie, - egy olyan kezeléssel melyben kolloid-ezüstöt használnak - hogy a nőivarú növények hím virágokat eredményezzenek. Ez a folyamat a nőivarú növényeket átalakítja hermafroditákká és ez teszi lehetővé, hogy olyan magokat állítsunk elő, melyekben kizárólag csak a női kromoszómák találhatóak meg. A feminizált magok előnye, hogy a növény 99.99%-ban nőivarú növényt fog eredményezni. A feminizált növények sokkal magasabb hatóanyagtartalmat tudnak előállítani, például THC-ból, CBD-ből vagy CBN-ből, mint a hím társaik.

Mielőtt hivatalosan is a piacra bocsájtjuk a magokat, előtte teszteljük és termesztünk belőlük, hogy biztosítsuk genetikai stabilitásukat és kiszámíthatóságukat.

A Royal Queen Seeds-en kizárólag feminizált kannabisz magokat árulunk.

Bevásárlókosár

Ajándék termékeket tartalmaz

No products

Szállítási € 0.00
Végösszeg € 0.00

PÉNZTÁRHOZ

Categories