Gyors Virágzású

A Royal Queen új speciális sorozata a népszerű longh-night törzseket gyors növekedési variációkkal kínálja. A Gyors Virágzású sorozat nagyszerűen ötvözi a díjnyertes fotoperiodikus törzseket a az automata virágzású kannabisz gyors növekedési ciklusával. Az eredmény egy gyors, feminizált fotoperiodikus törzs kannabionidban gazdag terméssel. Nem automata virágzású, de gyorsabb fotoperiódusú feminizált törzsek jöttek létre az első generációs hibridjeinkből az automata virágzású növények harmadik generációjának kiváló minőségű klónjait felhasználva. Minimális beavatkozás szüksége, ezáltal válik nagyon egyszerűvé a növények kezelése. A gyors virágzás genetikai receptje gyors és egyszerű utat biztosít a legmagasabb minőségű nemes rügyek neveléséhez. A mindössze nyolc hét alatt befejeződő rövid életciklusukkal legutóbbi hibridjeink a piacon elérhető leggyorsabb növények közé tartoznak. Genetikailag kódolt a virágzás kezdete és elképesztően rövid a virágzási periódus. Mindössze 6-7 hetes virágzási szakasz után kezdődhet a szüret. A szabadon termesztett növényeknél a mi fotoperiodikus hibridjeink akár 1-2 héttel gyorsabban is fejlődhetnek, mint hagyományos társaik.

Candy Kush Express

Mely törzseket használtuk az ultragyors növények fejlesztéséhez? A Royal Cheese és a Royal Caramel elérhető most gyorsabb változatban. És 2014-re kibővítjük a mag-kínálatunkat, hogy helyet kaphasson benne két vadonatúj törzsünk: Speedy Chile, és a Candy Kush Express.

Royal Cheese Fast Flowering

Egy valódi londoni, melynek alapja a Skunk#1 és a klasszikus UK Cheese, így a Royal Cheese soha nem okoz majd csalódást jellegzetes ízével, bódító illatával és magas terméshozamával. A Royal Cheese máris egy nagyon hatékony törzs, gyorsan növő változata turbó virágzási idővel pedig világbajnok terméshozamot jelent meglepően rövid idő alatt.

Honey Cream Fast Flowering Cannabis

Egy indica-domináns spanyol, a Royal Caramel egyik legnépszerűbb törzsünk. Sűrű rügyes szerkezetével és édes, gyógyhatású molekuláival, már érezheted a Royal Caramel hibrid erejét, még mielőtt rágyújtanál. A Royal Caramel nagyon kedvelt mind komplex ízei, mind mélyen pihentető, mégis produktív hatása miatt. Ideális gyógyhatású marihuána fogyasztóknak.

Speedy Chile

Nagyon várjuk a Speedy Chile-t és a Kandy Kush Express 2014-re. Éppen időben, hogy tavaszra megjelenjenek az izgalmas új törzseink. A Northern California’s OG Kush nagyszerű utódja, a Candy Kush ízletes édességet és energikus hatást biztosít. A 2014-es Candy Kush Express gyors Candy termsét biztosít, maximálisan erős rügyekkel.

 

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.