Szabályos kannabisz magok

A normál kannabiszmag fontos szerepet tölt be a nemesítésben. Használja őket hím és nőivarú növények felnevelésére, hogy létrehozza saját törzseit, és rugalmas klónokat állítson elő a termesztési idő csökkentése érdekében.

5  Termékek
  • Amnesia Haze Regular
  • White Widow Regular
  • Critical Regular
  • Skunk XL Regular
  • Shining Silver Haze Regular

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Mik azok a normál kannabisz vetőmagok?

A normál kannabiszmagoknak 50/50% esélyük van arra, hogy hím vagy nőivarú növényekké váljanak. Bár sok termesztő célja csak az, hogy nőivarú növényeket termesszen, hogy minél több életképes virág jöjjön létre, a normál kannabiszmag létfontosságú a nemesítők és azok számára, akik szeretik dugványokból indítani növényeiket.

A normál kannabiszmagok ugyanolyanok, mint a természetben. Csakúgy, mint a vadonban található magokat, ezeket sem korlátozzák, és lehetőséget adnak a pollentermelő hímeknek is.

Normál kannabiszmag vs nőivarú kannabiszmag

A normál kannabiszmagok az általuk létrehozott növények neme alapján különböznek a feminizált magoktól. Az érme feldobásához hasonlóan a szabályos magvak csírázása során ugyanolyan esélyei vannak a hím és a nőivarú növény fejlődésének.

Ezzel szemben a feminizált magok 99% esélyt kínálnak a nőivarú növények termesztésére.

Miért termesszünk normál kannabiszmagot?

A normál magvak stabilabbak és ellenállóbb genetikával büszkélkedhetnek, mint feminizált társaik, és elsődleges anyanövényként szolgálnak, amelyekről a dugványokat levágják. Miután kifejlődött a gyökérzet, a termesztők olyan klónokat hozhatnak létre, amelyek azon növények pontos másolataivá nőnek, amelyek tetszenek nekik.

A hím és nőivarú növények termesztésének képessége lehetővé teszi a termesztők számára, hogy virágot és virágport is termeljenek. Ha ezt az értékes genetikai anyagot begyűjti a hímektől, szabadon elkezdheti saját kannabisz-törzseinek létrehozását kedvenc tulajdonságai alapján.