• Critical Regular
  • Critical Regular

Critical Regular

A Critical regular a bizonyíték arra, hogy mindene meglehet. A potencia, a hozam, az íz és a sokoldalúság tökéletes egyensúlyát biztosítva ez a törzs ideális "termék", amikor a termelékenység maximalizálásáról van szó. A beltéren vagy a szabadban termesztve arra számíthatunk, hogy ez a rügygyár 18% THC-t és fizikailag pihentető high-t hoz majd.
Magok száma:
10x
€ 60.00
25x
€ 120.00
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 60.00

€ 60.00 (-0%)

Vásároljon és nyerjen 60 pontokat
  Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

  • További infó
  • Adatlap
  • Kérdések (0)
  • Vélemények (0)

Critical Regular: ne becsülje alá ezt az erőművet

Ha bő termésről álmodik, olyan törzsre van szüksége, amely időről-időre képes kompromisszumok nélkül szállítani. A Critical regular ideális választás, stabil, produktív genetikát biztosít, amely nem fog csalódást okozni.

Critical regular: félelmetes genetikai háttér

Kevés törzs képes hatékonyságot és ízt adni anélkül, hogy veszélyeztetné a hozamokat. A Critical-t azonban egyetlen fókusszal - a termelékenységgel - neveltük. A törzs az Afghan és a Skunk genetika keresztezése, amely mindegyikük legjobb tulajdonságait ragadja meg - nevezetesen alacsony termetüket és villámgyors virágzási idejüket. Mivel ezek normál magok, hím és nőstény növényeket is termeszthet - tökéletes, ha saját kísérleteket szeretne végezni.

Critical regular: Komplex ízek és tompító high

A Critical íze a földes, a gyümölcsös és a fenyős tónusok kiegyensúlyozott keveréke, a high pedig nyugtató és lazító hatású. Kifejezetten testközpontú élményre számíthat, tökéletes a fizikai megkönnyebbüléshez. A Critical regular tartós füstöt kínál, amely jól illeszkedik jointokhoz, pipákhoz és vaporizátorokhoz. A 18% THC által működtetett high sokáig tart, és közben az elméből a testbe utazik. Azok számára, akik egy szabadnapot vagy egy nap végi füstölést szeretnének élvezni, nem kell tovább keresniük - íme a Critical.

A Critical Regular termesztése: Élvezze a tiszta termelékenységet

A Critical regular legnagyobb erőssége a termelékenysége és a megbízhatósága. A törzs lényegében minden körülmény között jól teljesít, bár a melegebb éghajlat képes kihozni a növény teljes potenciálját. A rövid, 7–9 hetes virágzási idő beltéren a szűkös időkeret mellett is biztosítja az eredményeket, és mivel 140cm magasság alatt maradnak, így több növényt is tervezhet viszonylag kis helyre. Ha mindennel elkészült, amiről beszéltünk, akár 600g/m² kiváló termésre is számíthat. Kültéren a 2m magas példányoktól növényenként 650g termés is várható.

Ha a Critical regular feminizált vagy önvirágzó változatait szeretné, böngésszen az RQS áruházban, ahol iparág-vezető kannabiszmagok találhatók.

Critical Regular data sheet
A fajta típusa: Szabályos
THC: 18%
CBD: Alacsony
Termés beltéren: 550 - 600 gr/m2
Termés kültéren: 600 - 650 gr/plant
Magasság beltéren: 80 - 140 cm
Magasság szabadtéren: 180 - 220 cm
Virágzási: 7 - 9 hetek
Szüreti hónapja: Szeptember vége
Genetikai háttér: Afghan S1 x Skunk S1
Típus: Sativa 40% Indica 60%
Hatás: Fizikailag pihentető, Nehéz, Tompa
Éghajlat: Rövid nyár
Íz: Cukorka, Fenyő, Földes, Gyümölcsös, Pézsma
    Nobody has posted a review yet


    Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Tegyen fel kérdést
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Tegyen fel kérdést

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK: