• Critical Regular
 • Critical Regular

Critical Regular

A Critical normál vetőmagok a bizonyíték arra, hogy mindent megkaphat. A potencia, a hozam, az íz és a sokoldalúság tökéletes egyensúlyát biztosítva ez a törzs ideális "termék", amikor a termelékenység maximalizálásáról van szó. A beltéren vagy a szabadban termesztve arra számíthatunk, hogy ez a rügygyár 18% THC-t és fizikailag pihentető high-t hoz majd.
(6) Írja meg a véleményét
Magok száma:
10x
€ 60.00
25x
€ 120.00
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 60.00

€ 60.00 (-0%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (5)

Critical normál vetőmagok: Ne becsülje alá ezt az erőművet

Ha bő termésről álmodik, olyan törzsre van szüksége, amely időről-időre képes kompromisszumok nélkül szállítani. A Critical normál magok ideális választást jelentenek: stabil, produktív genetikát biztosítanak, amely nem okoz csalódást.

Critical normál vetőmagok: Az Afghan S1 és Skunk S1 törzsek félelmetes genetikai hátteret biztosítanak

Kevés törzs képes hatékonyságot és ízt adni anélkül, hogy veszélyeztetné a hozamokat. A Critical magokat azonban egyetlen fókuszponttal nemesítettük - és ez a termelékenység. A Critical az Afghan és a Skunk törzsek genetikáinak keresztezése, amely mindkét szülő legjobb tulajdonságait – nevezetesen az alacsony termetet és a villámgyors virágzást – viszi tovább. Mivel ezek normál magok, hím és nőstény növényeket is termeszthet - tökéletes, ha saját kísérleteket szeretne végezni.

Critical normál törzs: Komplex ízek és tompító high

A Critical magvak termesztésük során hatalmas mennyiségű rügyet hoznak, amelyek a földes, gyümölcsös és fenyős tónusok kiegyensúlyozott keverékével büszkélkedhetnek, hatásuk pedig megnyugtató és ellazító. Kifejezetten testközpontú élményre számíthat, tökéletes a fizikai megkönnyebbüléshez. A Critical normál magvak füstje erőteljes, amely jól illeszkedik a jointokhoz, pipákhoz és a vaporizátorokhoz is. A 18% THC által működtetett high sokáig tart, és közben az elméből a testbe utazik. A Critical törzs tökéletes, ha a szabadnapján, vagy a nap végén élvezné a dohányzást

A Critical normál magvak termesztése: Élvezze a tiszta termelékenységet

A Critical normál vetőmagok legnagyobb erőssége a termőképesség és a megbízható genetika. A törzs lényegében minden körülmény között jól teljesít, bár a melegebb éghajlat képes kihozni a növény teljes potenciálját. A rövid, 7–9 hetes virágzási idő beltéren a szűkös időkeret mellett is biztosítja az eredményeket, és mivel 140cm magasság alatt maradnak, így több növényt is tervezhet viszonylag kis helyre. Ha mindennel elkészült, amiről beszéltünk, akár 600g/m² kiváló termésre is számíthat. Kültéren a 2m magas példányoktól növényenként 650g termés is várható.

Ha a Critical normál magvakat feminizált vagy önvirágzó változatban szeretné, böngésszen az RQS üzletében, ahol iparágvezető kannabiszmagokat talál.

Critical Regular data sheet
A fajta típusa: Szabályos
THC: 18%
CBD: Alacsony
Termés beltéren: 550 - 600 gr/m2
Termés kültéren: 600 - 650 gr/plant
Magasság beltéren: 80 - 140 cm
Magasság szabadtéren: 180 - 220 cm
Virágzási: 7 - 9 hetek
Szüreti hónapja: Szeptember vége
Genetikai háttér: Afghan x Skunk
Típus: Sativa 40% Indica 60%
Hatás: Fizikailag pihentető, Nehéz, Tompa
Éghajlat: Rövid nyár
Íz: Cukorka, Fenyő, Földes, Gyümölcsös, Pézsma

  Szerző A. N. Ekkor 24/Nov/2023 :

  Megszólítás : Lätt odla
  Komment : Står i fönstret med vanliga 🌺

  Szerző I. M. Ekkor 11/Jan/2023 :

  Megszólítás : Thank you RQS
  Komment : I bought a 10pack of these as i had tried out the feminized critical and was very satisfied. They are very hardy being feminized and as a regular they are going to be even thougher. with the free seeds i got (3 special kush 1 and 1 triple G automatic) im very well set for some strainhunting myself! Tripple G has the amazing terpenes and strong high of Gorilla glue and green gelato while critical and special kush 1 have the productivity and growth. I will be growing Gelato trees soon!

  Szerző J. M. Ekkor 11/Jan/2023 :

  Megszólítás : Jo
  Komment : Reçue rapidement plus qu'à tester

  Szerző C. S. Ekkor 15/Nov/2022 :

  Megszólítás : Mr.green
  Komment : souche parfaite pour produire ces propre variété , robuste stable et sans problème critical et la meilleur pour moi très bonne garantie/réussite .

  Szerző J. K. Ekkor 21/Jul/2022 :

  Megszólítás : Happy camper
  Komment : Received quickly with no problems,looks good so far.


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.

Categories
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37825 reviews

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.