Kannabisz termesztési kellékek

Ne hagyja magát megtéveszteni – a fű termesztése nem szükségszerűen bonyolult Csak a megfelelő felszerelésre van szüksége. Az alábbiakban megtalálja azokat a kellékeket, amelyekre az egészséges és termékeny növények termesztéséhez szüksége lehet, ha otthon tervez magokat kipattintani.

44  Termékek
 • Easy Start
 • Starter Kit autovirágzó
 • Starter Kit Feminizált
 • RQS Növénytartó Cseréptáska
 • Geotextil ültetőedény
 • Fali ültető
 • Soil Plugs
 • Easy Boost Organic Táplálkozás
 • Bio-Grow műtrágya
 • Bio-Bloom műtrágya
 • Easy Roots - Mycorrhiza Mix
 • Easy Roots Trichoderma
 • Easy Roots Rhizobacter
 • Easy Grow Növekedés-serkentő
 • Easy Bloom Virágzás-serkentő
 • Easy Combo Booster Pack
 • Bio virágzásserkentő
 • Easy Plus Mikrotápanyagok
 • Seaweed
 • Denevér guánó
 • SuperVit
 • Neem olaj
 • Növényszárító
 • Páratartalom szabályozó készletek

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Miután éveket szenteltünk a törzsek nevelésére, értékes ismereteket gyűjtöttünk a növények hatékony gondozásáról. Ebből a tapasztalatból merítve örömmel osztunk meg néhány javaslatot olyan termesztőeszközökre vonatkozóan, amelyek potenciálisan növelhetik a hozamot.

Termesztő tér kiegészítők: Nézze meg, hogyan fejlődnek a növények

Könnyen használható, szakszerűen kidolgozott kannabisz-tápanyag-családunk mindent tartalmaz, amire szüksége van ahhoz, hogy kannabisznövényei virágoznak és semmiben ne szenvedjenek hiányt. Makrotápanyag-sorozatunk tökéletesen kiegyensúlyozott nitrogén-, kálium- és foszforszinteket tartalmaz az optimális vegetatív növekedés és virágzás érdekében. Mikrotápanyag formuláink biztosítják, hogy a növények mindennel rendelkezzenek, amire szükségük van a kiváló sejtműködéshez, a gyökérnövekedéshez és az immunitáshoz. A környezet iránti tiszteletünk arra is késztetett minket, hogy élvonalbeli biotermékeket dolgozzunk ki, amelyek a növényeket és a talajt is táplálják. Denevér guanó műtrágyáink és kísérőnövényeink segítik az élő talaj felépítését, míg biooltóanyagaink – beleértve a mikorrhiza gombákat és a Trichodermát – jótékony probiotikumokkal töltik be a termesztőközeget.

Létfontosságú termesztési kellékek otthoni termesztőknek

A több évtizedes nemesítés során a kannabisztermesztéshez szükséges készleteinket az alapvető és funkcionális cikkek egyszerű listájára csökkentettük. Ide tartoznak a szövet edények, amelyek javítják a talaj vízelvezetését, valamint a növényszárítók és a nedvességszabályozó-csomagok, amelyek tökéletesítik a szárítási és szárítási folyamatokat. A nélkülözhetetlen művelési eszközökkel, mint például az íves vágóolló, gyerekjáték a betakarítást, a pH-mérők pedig a létfontosságú hidrogén egyensúly beállítását szolgálják.

[A fűtermesztés kezdőkészletei

Kannabisz-termesztési kezdőkészleteink célja, hogy segítsenek Önnek a kannabisznövény egyszerű termesztésében. A tapasztalt termesztők által összeállított készletek az egészséges és produktív kannabisznövény gondozásához és virágzásához szükséges összes lényeges eszközt tartalmazzák.

RQS Nutrients: The Best Fertilisers for Cannabis

GERMINATION
VEGETATIVE
FLOWERING
Easy Roots Rhizobacter
Easy Roots Mycorrhiza Mix
Bat Guano
Easy Boost Organic Nutrition
Easy Grow Booster Tablets
Easy Bloom Booster Tablets
Easy Combo Booster Pack
Easy Plus Micronutrients
Thicker Flowers
Bigger Flowers
Sweeter Flowers
(soil preparation)
transplant
transplant
transplant
transplant
Incompatible (unless used in separate phases of growth) High in phosphorous (check Special considerations for each product)

MIK A TERMESZTÉSI KIEGÉSZÍTŐK?

A növekedés serkentők, tápanyagok és kezdőkészletek segítenek, hogy a kannabiszmagok és fiatal palánták a lehető legjobb körülmények között kezdhessék el életüket. A csírázás során a marihuána vetőmagjai számára fontos a gondosan adagolt nedvesség, fény és a hőmérséklet. Ezen tényezők egyensúlyának megteremtése kihívást jelenthet, különösen a hobbitermesztők vagy az újdonsült kannabisz termesztők számára.

A Termesztés kategóriába tartozó összes terméket gondosan választottuk ki, hogy a csírázási, vegetatív és virágzási szakaszokban tapasztalt komplikációk elkerülhetőek legyenek. Az általunk kínált termékek kiválóan alkalmasak azoknak a termelőknek, akik a legtöbbet akarják kihozni a saját kis termesztési projektekből.

MIÉRT SZÜKSÉGES NÖVEKEDÉS SERKENTŐ A KANNABISZ NÖVÉNYEKNEK

Az egészséges, ellenálló és magas hozamú kannabisz növények kifejlődéséhez elengedhetetlen a sikeres csírázás. Ugyanakkor, ha az első levelek elkezdenek fejlődni, a palántájának nagyon eltérő táplálásra lesz szüksége, mint a vegetatív vagy virágzási szakaszban. Ez a létfontosságú időszak megterhelő lehet a termesztőknek, mivel a kannabisznövények hihetetlenül érzékenyek a legkisebb változásokra is.

Kiegészítők, kezdőkészletek és all-in-one tápanyagok felhasználásával akár a kevésbé tapasztalt termesztők is sikeresen csíráztathatják a kannabisz magot. Miután a marihuána növények elérték a virágzási stádiumot, a serkentő tabletták és műtrágyák lehetővé teszik a maximális minőségű és mennyiségű rügy elérését.

MILYEN KÜLÖNBÖZŐ TERMESZTÉSI KIEGÉSZÍTŐK LÉTEZNEK?

Az RQS szakszerű tervezésének köszönhetően az Easy Start készlet

tökéletes otthont biztosít a kannabisz mag csírázásához. Néhány kiegészítő tartozékkal pár nap alatt az ön vetőmagjai is fiatal palántákká alakulnak. Ha teljes készletre van szüksége, akkor az autóvirágzó és a feminizált kezdőkészletek ideálisak - mindent tartalmaznak, amire szükség van a hatékony csírázáshoz.

Mikor a vetőmag eléri a palánta szakaszt, gondosan kiegyensúlyozott tápanyagrendszerre van szüksége. Míg az All-in-1 GrowCaps egészen a betakarításig kiszolgálja a növényeket, az RQS Easy Grow, Easy Bloom, Easy Roots és Easy Boost organikus tápanyagokat kínál. Termesztő kategóriánk mindent tartalmaz, amely egészséges kannabisz növények felneveléséhez szükséges.

22 / 5.000 Resultados de traducción tápanyagok és boosterek

SZŰRŐK
Categories
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37806 reviews

22 / 5.000 Resultados de traducción tápanyagok és boosterek