Growing

Termesztési termékeink átfogó választékában minden megtalálható, amire szüksége lehet a kannabisz termesztéséhez és a növények egészségének megőrzéséhez. A bio tápanyagok, indítókészletek, szövet edények és kiegészítők ideálisak hobbitermesztők számára.

17  Termékek | Show all

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

MIK A TERMESZTÉSI KIEGÉSZÍTŐK?

A növekedés serkentők, tápanyagok és kezdőkészletek segítenek, hogy a kannabiszmagok és fiatal palánták a lehető legjobb körülmények között kezdhessék el életüket. A csírázás során a marihuána vetőmagjai számára fontos a gondosan adagolt nedvesség, fény és a hőmérséklet. Ezen tényezők egyensúlyának megteremtése kihívást jelenthet, különösen a hobbitermesztők vagy az újdonsült kannabisz termesztők számára.

A Termesztés kategóriába tartozó összes terméket gondosan választottuk ki, hogy a csírázási, vegetatív és virágzási szakaszokban tapasztalt komplikációk elkerülhetőek legyenek. Az általunk kínált termékek kiválóan alkalmasak azoknak a termelőknek, akik a legtöbbet akarják kihozni a saját kis termesztési projektekből.

MIÉRT SZÜKSÉGES NÖVEKEDÉS SERKENTŐ A KANNABISZ NÖVÉNYEKNEK

Az egészséges, ellenálló és magas hozamú kannabisz növények kifejlődéséhez elengedhetetlen a sikeres csírázás. Ugyanakkor, ha az első levelek elkezdenek fejlődni, a palántájának nagyon eltérő táplálásra lesz szüksége, mint a vegetatív vagy virágzási szakaszban. Ez a létfontosságú időszak megterhelő lehet a termesztőknek, mivel a kannabisznövények hihetetlenül érzékenyek a legkisebb változásokra is.

Kiegészítők, kezdőkészletek és allinone tápanyagok felhasználásával akár a kevésbé tapasztalt termesztők is sikeresen csíráztathatják a kannabisz magot. Miután a marihuána növények elérték a virágzási stádiumot, a serkentő tabletták és műtrágyák lehetővé teszik a maximális minőségű és mennyiségű rügy elérését.

MILYEN KÜLÖNBÖZŐ TERMESZTÉSI KIEGÉSZÍTŐK LÉTEZNEK?

Az RQS szakszerű tervezésének köszönhetően az Easy Start készlet

tökéletes otthont biztosít a kannabisz mag csírázásához. Néhány kiegészítő tartozékkal pár nap alatt az ön vetőmagjai is fiatal palántákká alakulnak. Ha teljes készletre van szüksége, akkor az autóvirágzó és a feminizált kezdőkészletek ideálisak - mindent tartalmaznak, amire szükség van a hatékony csírázáshoz.

Mikor a vetőmag eléri a palánta szakaszt, gondosan kiegyensúlyozott tápanyagrendszerre van szüksége. Míg az Allin1 GrowCaps egészen a betakarításig kiszolgálja a növényeket, az RQS Easy Grow, Easy Bloom, Easy Roots és Easy Boost organikus tápanyagokat kínál. Termesztő kategóriánk mindent tartalmaz, amely egészséges kannabisz növények felneveléséhez szükséges.