• Geotextil ültetőedény
 • Geotextil ültetőedény
 • Geotextil ültetőedény
 • Geotextil ültetőedény

Geotextil ültetőedény

Ezt az ültetőedényt tépőzáras oldalnyílással láttuk el, így minden eddiginél könnyebben távolíthatja el belőle a növényt és a talajt! Rendkívül jól lélegzik, nagyszerű a vízelvezetése és szellőzése, ezáltal biztosítja az egészséges gyökérfejlődést, valamint a rothadást és penészt is távol tartja. Szerezzen be egyet ma, és könnyítse meg a saját és a növénye életét.
(1) Írja meg a véleményét
Méret:
5 L
€ 5.90
8L
€ 6.20
11L
€ 6.50
Válassza ki az egységet
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 6.20

€ 6.20 (-0%)

Vásároljon és nyerjen 7 pontokat
  Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (1)

Geotextil ültetőedény: hogy az átültetés egyszerű legyen

Az RQS geotextil ültetőedénye hihetetlenül egyszerűvé teszi a palánta áthelyezésének folyamatát. A tépőzárnak köszönhetően egyszerűen oldalról ki tudja nyitni az edényt, hogy óvatosan eltávolítsa a talajt és a növényt az edényből, ahelyett, hogy megpróbálná kiásni.

A szövet (vastagság: 350 g/m²) tartalmaz egy Aqua Breathe rendszert, amely szinte tökéletes vízelvezetést és szellőzést tesz lehetővé, így a gyökerek boldogok és egészségesek maradnak, és új otthonukban is nagyszerűen fejlődnek.

Az 5, 8 és 11 literes méretben kapható edények nagyszerű helyet biztosítanak minden méretű növény fejlődéséhez. Akár ideiglenes, akár állandó helyről van szó, a növények boldogak lesznek ezeknek az edényeknek a lélegző falain belül.

Szürkében, zöld hímzéssel érkeznek, nem hívják fel magukra a figyelmet. Kialakításuknak köszönhetően beltéren és kint egyaránt használhatók. Sőt, még több jó tulajdonságuk van; mivel biológiailag lebomlóak, életük végén nem hagynak szemetet. Ráadásul a mosógépbe is bedobhatja őket a könnyű tisztítás érdekében.

Szabaduljon meg az átültetés nehézségeitől az RQS Geotextil ültetőedényével!


  Szerző S. O. Ekkor 08/May/2022 :

  Megszólítás : The perfect pot
  Komment : Finally I've found the perfect pot that I can use over and over. It is so well built with strong fabric, strong seams and an extremely strong velcro closing flap. It holds water too without leaking it out the sides as you water like cheap pots do. I'm delighted with this pot, I'm sure it will last me many years. Outstanding product.


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Tegyen fel kérdést
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Tegyen fel kérdést

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK: