• Geotextil ültetőedény
 • Geotextil ültetőedény
 • Geotextil ültetőedény
 • Geotextil ültetőedény

Geotextil ültetőedény

Ezt az ültetőedényt tépőzáras oldalnyílással láttuk el, így minden eddiginél könnyebben távolíthatja el belőle a növényt és a talajt! Rendkívül jól lélegzik, nagyszerű a vízelvezetése és szellőzése, ezáltal biztosítja az egészséges gyökérfejlődést, valamint a rothadást és penészt is távol tartja. Szerezzen be egyet ma, és könnyítse meg a saját és a növénye életét.
(9)
Írja meg a véleményét
Válasszon kapacitás
 • 5 L
 • 8 L
 • 11 L
Válassza ki az egységet
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 6.20

€ 6.20 (-0%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (7)

Geotextil ültetőedény: hogy az átültetés egyszerű legyen

Az RQS geotextil ültetőedénye hihetetlenül egyszerűvé teszi a palánta áthelyezésének folyamatát. A tépőzárnak köszönhetően egyszerűen oldalról ki tudja nyitni az edényt, hogy óvatosan eltávolítsa a talajt és a növényt az edényből, ahelyett, hogy megpróbálná kiásni.

A szövet (vastagság: 350 g/m²) tartalmaz egy Aqua Breathe rendszert, amely szinte tökéletes vízelvezetést és szellőzést tesz lehetővé, így a gyökerek boldogok és egészségesek maradnak, és új otthonukban is nagyszerűen fejlődnek.

Az 5, 8 és 11 literes méretben kapható edények nagyszerű helyet biztosítanak minden méretű növény fejlődéséhez. Akár ideiglenes, akár állandó helyről van szó, a növények boldogak lesznek ezeknek az edényeknek a lélegző falain belül.

Szürkében, zöld hímzéssel érkeznek, nem hívják fel magukra a figyelmet. Kialakításuknak köszönhetően beltéren és kint egyaránt használhatók. Sőt, még több jó tulajdonságuk van; mivel biológiailag lebomlóak, életük végén nem hagynak szemetet. Ráadásul a mosógépbe is bedobhatja őket a könnyű tisztítás érdekében.

Szabaduljon meg az átültetés nehézségeitől az RQS Geotextil ültetőedényével!

A belső réteg érzékeny a napra. Ha az edényeket szabadtéren használja, akkor teljesen a tetejéig töltse fel termesztő közeggel.


  Szerző L. W. Ekkor 26/Jun/2023 :

  Megszólítás : Useful but a bit cheap
  Komment : I have a lot of fabric pots, I haven't found one exactly like this yet so I can't downplay its usefulness for transplanting and checking on the soil without disturbing your plant(s) to much. But the material used even with the internal lining is fairly cheap like other cheap fabric pots I have (they don't have the same feature but have similar material for a lot less $/L)

  Szerző J. B. Ekkor 06/Dec/2022 :

  Megszólítás : Amazing for potting up
  Komment : It saves you the hassle of removing a fabric pot from a mature plant. It really sucks. But the velcro is a live saver and I recommend everyone to use this to pot up plants!

  Szerző T. D. Ekkor 21/Nov/2022 :

  Megszólítás : Nice
  Komment : The fact it can be opened helps to dry in case of overwatering and makes transplantation much easier. No issue so far with the plants in this pot.

  Szerző H. N. Ekkor 07/Nov/2022 :

  Megszólítás : The perfect one
  Komment : Super bon produit. Idéal pour ce que je cherchais. Très bonne qualité.

  Szerző G. M. Ekkor 05/Sep/2022 :

  Megszólítás : Ottimo vaso
  Komment : Le piante respirano meglio con questi tipi di vasi in tessuto.. Il terreno non rimane papposo in caso di forti piogge perché lascia trasparire l'acqua in eccesso

  Szerző E. Q. Ekkor 29/Aug/2022 :

  Megszólítás : Vasi in tela
  Komment : Consegna arrivata puntuale con la massima cura. Comprerò ancora da voi.

  Szerző F. #. Ekkor 08/May/2022 :

  Megszólítás : The perfect pot
  Komment : Finally I've found the perfect pot that I can use over and over. It is so well built with strong fabric, strong seams and an extremely strong velcro closing flap. It holds water too without leaking it out the sides as you water like cheap pots do. I'm delighted with this pot, I'm sure it will last me many years. Outstanding product.


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.