• Northern Light
 • Northern Light
 • Northern Light
 • Northern Light
 • Northern Light
 • Northern Light
 • Northern Light +3

Northern Light

A Northern Light egyike azoknak a kevés mai marihuána növényeknek, amelyek mélyen nyomot hagytak a cannabis genetikában. A Northern Light örökségének az összetétele sokak szerint Amerika nyugati partvidékéről ered és eredetileg tizenegy különböző magból származik.
(585) Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 8.50
3x
€ 21.50
5x
€ 32.50
10x
€ 60.00
25x
€ 120.00
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 21.50

€ 21.50 (-0%)

Vásároljon és nyerjen 22 pontokat
  Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (1)
 • Vélemények (507)
 • Vásárlói képek (4)

Díjnyertes, fantasztikus háttérrel

A Northern Light egyike azoknak a kevés mai marihuána növényeknek, amelyek mélyen nyomot hagytak a cannabis genetikában. A Northern Light örökségének az összetétele sokak szerint Amerika nyugati partvidékéről ered és eredetileg tizenegy különböző magból származik. Az évek során ezeket a variációkat annyiszor tenyésztették és hibridizálták, hogy a Northern Light genetika pontos származása a mai napig rejtély maradt. Egy dolog viszont biztos: a cannabis történelmében ez a variáns számtalan díjnyertes klasszikus típusnak az alapja volt.

Legenda szerint a Northern Lights egy afgán indica volt, de az eredeti tizenegy növény között volt thai genetikát tartalmazó típus is. Az a feminizált Northern Light, amit a Royal Queen Seeds tesz elérhetővé, továbbra is egy indica domináns hibrid, viszont a levelének felépítése sok sativa jelleget hordoz magában.

Beltéren 1,2 méterre, kültéren 2 méteresre nő meg

Ez a típus beltéren akár 1,2 m magasra megnőhet, kültéren meghaladhatja a 2 m-t is. Az internódiumai viszonylag hosszúak és hosszú, vékony levelei vannak. Ez a két tulajdonság a növény sativa hátterét demonstrálja. Afgán származása virágzásakor kel életre, mivel sűrű, gyantával borított bugái lesznek, amik szinte az egész növényt beborítják. Virágzáskor hangsúlyossá válik a növénynek a nagy, fő virággumója (a 'cola'-ja).

Meghálálja a törődést és a szeretetet

Kültéren akár a 625 g-ra is lehet számítani, viszont ehhez meleg éghajlatra van szüksége, mint például amilyen Dél-Spanyolországban, Kaliforniában, vagy Észak-Afrikában van. Teljes napfényben, elegendő vízzel és tápanyaggal ellátva a Northern Lights magokból kisebb fák fejlődnek, amelyek nagyszerű hozamot biztosítanak.

A virágzási idő 8-9 hét. Virágzás közben a bugákat könnyű, gyantás réteg fedi be, amely a növekedési folyamat vége fele szinte világítani kezd.

A kiütés királynője

A feminizált Northern Light hatása tipikusan 'couchlock'-os, tehát kiüti az embert és néhány percig mintha hozzáláncolná a kanapéhoz a fogyasztót. Az afgán öröksége nagyon érződik a füstjén, tehát bárkinek ajánljuk, aki szeret keményen, fizikailag betépni.

Northern Light data sheet
A fajta típusa: Feminizált
THC: 18%
CBD: Alacsony
Termés beltéren: 500 - 550 gr/m2
Termés kültéren: 575 - 625 gr/plant
Magasság beltéren: 100 - 160 cm
Magasság szabadtéren: 180 - 220 cm
Virágzási: 8 - 9 hetek
Szüreti hónapja: Szeptember vége
Genetikai háttér: Northern Light S1
Típus: Sativa 0% Indica 100%
Hatás: Kiegyensúlyozott, Tiszta, Tompa
Éghajlat: Rövid nyár
Íz: Bors, Citrusfélék, Földes, Gyümölcsös

  Szerző M. G. Ekkor 16/May/2022 :

  Megszólítás : Marcos dos Santos
  Komment : It is a classic And you never can make something wrong if you order a northern lights. She grows strong fast and really high. Has a really solid Yale. And her smokes really fuck your brain super stoner weed I was absolutely satisfied. because it is really friendly for beginners 🥬🥬🥬

  Szerző T. B. Ekkor 08/May/2022 :

  Megszólítás : Northern SUN
  Komment : There is a reason why this strain got so many gold medals and why it was asked to be removed from some cups so the other ones could stand a chance

  Szerző B. L. Ekkor 05/Apr/2022 :

  Megszólítás : Tobal
  Komment : Super plante. Excellent qualité. Pousse très bien dans les régions tempérés. Donne énormément quand on s'occupe bien d'elle.

  Szerző K. S. Ekkor 03/Apr/2022 :

  Megszólítás : Top
  Komment : One of my favorite strains, so good!

  Szerző C. T. Ekkor 03/Apr/2022 :

  Megszólítás : La mia prima
  Komment : Sono stati i primi semi che ho piantato e ne sono rimasto stupefatto! Pianta alta e redditizia. La cima apicale una vera bomba... compatta e corposa

  Szerző J. H. Ekkor 29/Mar/2022 :

  Megszólítás : Captain Jack Sparrow
  Komment : Super nice and delicious strain. Super Simple and easy to take care of. 3 Weeks in Veg and around 8 Weeks in flower. Happy with the results!

  Szerző J. R. Ekkor 27/Mar/2022 :

  Megszólítás : Frau R.
  Komment : Sehr gute Keimrate. Auch das Endprodukt war genau nach unserem Geschmack. Gerne wieder.

  Szerző M. F. Ekkor 24/Feb/2022 :

  Megszólítás : Top!
  Komment : Wunderschöne hoch gewachsene Pflanze mit vielen Buds daran. Wirklich sehr schöne Pflanze. Wirkung sehr Entspannend couchlook Ein bisschen Kopfhigh auch sehr Empfehlenswert. (Hilft auch gegen Schmerzen)

  Szerző S. P. Ekkor 13/Feb/2022 :

  Megszólítás : Love it
  Komment : Takes me back to my miss spent youth. Great quality

  Szerző N. G. Ekkor 11/Jan/2022 :

  Megszólítás : Nag
  Komment : 100 % Keimungsrate, Gleichmäßiger Wuchs, Geruch mäßig stark, Wirkung bei Einschlafproblemen und zum Couching super... bin wiederholt sehr zufrieden mit diesem Pflänzchen 👍🏼

  Szerző F. D. Ekkor 07/Jan/2022 :

  Megszólítás : Northern light
  Komment : Très content de mon achat graines de très bonne qualité avec un excellent goût et un grand rendement.

  Szerző T. L. Ekkor 07/Jan/2022 :

  Megszólítás : Nice
  Komment : Growing like crazy

  Szerző J. V. Ekkor 29/Dec/2021 :

  Megszólítás : Hyvää peruspolttoa
  Komment : Sopii hyvin alotteliaille

  Szerző S. P. Ekkor 22/Dec/2021 :

  Megszólítás : top
  Komment : all 3 geminated fast and healthy recommended!

  Szerző K. G. Ekkor 21/Dec/2021 :

  Megszólítás : Very good
  Komment : Ordered 5 seeds all 5 germinated fast and healthy. So i recomend getting some of these. now they are growing healty like they should.


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.
From paul ronse | 2018-05-15 23:51:18

Hi, do you think this cold be planted outside in belgium climate ? ( and is it not late to start ? maybe better use some autoflo ? )

Royal Queen Seeds Team

You can grow this strain on your country but if you are looking for some more specific options, please refer to the following article: https://www.royalqueenseeds.com/content/175-selecting-the-best-outdoor-marijuana-seeds-for-your-climate

Tegyen fel kérdést
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Tegyen fel kérdést

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.

Categories

eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 12978 reviews

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.