• Fali ültető
 • Fali ültető
 • Fali ültető
 • Fali ültető
 • Fali ültető
 • Fali ültető

Fali ültető

Függetlenül attól, hogy a kertjében fogyott el a hely, vagy nem is volt kertje, az RQS fali ültetőkkel jól kihasználhatja függőleges felületeit. Fogja munkára a függőleges síkot, hogy kannabiszt, gyógynövényeket, epret, vagy más növényeket termesszen ezekben a környezetbarát tasakokban, amelyek könnyen öntözhetők és gondozhatók.
(4)
Írja meg a véleményét
Válasszon kapacitás
 • 4.5 L
 • 10 L
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 7.95

€ 7.95 (-0%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (4)

RQS Fali ültető: Ültessen függőlegesen

Nehezen talál teret a termesztéshez? Esetleg arra keres lehetőséget, hogy javítsa kertje vagy termesztőszobája megjelenését? A válasz mindkét kérdésre az RQS fali ültetőkben rejlik. Termesztőként gyakran csak egysíkúan, horizontális művelésben gondolkodunk. Nyilván az is teszi a dolgát évszakról-évszakra, de a függőleges síkot is számításba véve a termesztés egy teljesen új dimenziója nyílik meg; ráadásul nagyon jól is néz ki!

Az RQS fali ültetőkkel maximalizálhatja a termelést kis helyen, és az unalmas falakat zamatos zöld élet borítja. Olyan akasztós talajzsebei vannak, amelyek elég nagyok ahhoz, hogy a kannabisz mellett aromás fűszernövényekkel, lédús eperrel és mindenféle, kisebb tárolóedényben termeszthető növénnyel jutalmazzák a termesztőket. Nemcsak a termelés felpörgetésében segítenek, de környezetbarátak és 100%-ban újrahasznosított műanyag palackokból készülnek.

Az RQS fali ültető előnyei azonban itt nem érnek véget. Ezek a függőleges ültetők könnyen öntözhetők, és nagyszerű vízelvezetéssel büszkélkedhetnek, valamint kiváló levegőzést biztosítanak, miközben megakadályozzák a betegségeket és a gyökécsavarodást. Mindezek a tényezők hozzájárulnak az erőteljes, egészséges és termékeny növényekhez. Ha nincs kedve termeszteni, függőleges tárolóhelyként is használható termesztő felszerelések és egyéb tárgyak számára.

Az RQS fali ültetők két méretben kaphatók: 4,5 és 10 literes változatban. Felszerelésükhöz egyszerűen használja a szerelőkészlet táskájában található csavarokat és tipliket.


  Szerző K. V. Ekkor 14/Mar/2024 :

  Megszólítás : Exactly as RQS stated
  Komment : sturdy and quality wall planters....I bought both the 1 gal and 2.6.... I like the 2.6 gallon honestly just for a little more space for herbs on the porch (basil).....perfectly sized for small grows

  Szerző J. C. Ekkor 01/Mar/2024 :

  Megszólítás : Excellent Product
  Komment : Product is great. Super Sturdy and definitely worth the price.

  Szerző G. P. Ekkor 07/Nov/2023 :

  Megszólítás : Pot
  Komment : I like these pots

  Szerző R. A. Ekkor 29/Aug/2022 :

  Megszólítás : Yaman
  Komment : Vraiment ce qu il me fallait ,parfait pour optimiser place dans petit espace ,je recommande fortement !!


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.