• Propolix gombaölő

Propolix gombaölő

Használja a Propolix gombaölőt - védje növényeit természetes módon. Ez a méhek által készített, vitaminokkal dúsított biotermék segít távol tartani az olyan gombás kórokozókat, mint a lisztharmat és a fuzárium. Használja a gyökerekre, vagy permetezze a spórák és penész ellen
(6) Írja meg a véleményét
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 10.00

€ 10.00 (-0%)

Vásároljon és nyerjen 10 pontokat
  Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (4)

Propolix gombaölő: Védje növényeit természetes szerekkel

A Propolix gombaölő szer teljesen természetes módszert kínál a termesztőknek a bosszantó gombafajok felszámolására. Noha a gombák kulcsfontosságú szerepet játszanak a talaj és a növények egészségének kialakításában, a kórokozó fajok pusztítják a kannabisznövényeket, csökkentve ezzel a hozamot. A méhek világából szerzett propolisz olyan anyagokat tartalmaz, amelyek megállítják a problémás penészgombákat.

Harcoljon a gombák ellen Trabe Propolix gombaölővel

Ezt a gyantás keveréket a mézelő méhek a növényekből gyűjtött váladékok felhasználásával hozzák létre. Formálhatósága és viaszos jellege miatt a méhek a propoliszt építőanyagként, valamint a repedések és lyukak lezárására használják. A propolisz azonban a lehetséges gombás fertőzésektől is megvédi a kaptárt.

A propolisz több antimikrobiális vegyületet tartalmaz - ezek segítenek a káros gombák és baktériumok elleni védekezésben. A különböző penészfajok a virágzási szakasz vége felé támadhatják meg a kannabiszvirágokat - a virágok sűrű és nedves szerkezete tökéletes táptalajt biztosít a gombák számára a kedvezőtlenebb éghajlatokon. Más fajok a gyökérzetet célozzák meg, ahol csökkentik a növény víz- és tápanyagfelvevő képességét.

A Trabe Propolix gombaölő szer a propolisz, valamint a B, C és E vitamin 100%-ban természetes és organikus keverékét biztosítja az olyan kórokozók ellen, mint az Alternaria, a Botrytis, a Fusarium és a lisztharmat.

A Trabe Propolix gombaölő szer használata

Mikor használja a terméket: Hetente egyszer igény szerint.

A Trabe Propolix lomb spray-ként történő felhasználásához literenként 2-3ml-t használjon. Ha a keveréket öntözés közben szeretné alkalmazni, 1 liter vízhez 1-2ml-t adagoljon.

Használjon 10–15ml-t tartós problémák esetén.

Minden egyes palack Trabe Propolix 30 ml.


  Szerző B. I. Ekkor 15/Sep/2021 :

  Megszólítás : Très bon produit 💪🏻 Et efficace
  Komment : Je recommande ce produit pour tous les cultivateurs qui on dés problème avec des parasites ou champignon 🍄 produit qui démontre très vite son efficacité 💪🏻

  Szerző A. R. Ekkor 21/Jun/2021 :

  Megszólítás : Rico
  Komment : Top sehr zufrieden

  Szerző P. W. Ekkor 03/Jun/2021 :

  Megszólítás : Paul
  Komment : Very good

  Szerző A. M. Ekkor 17/Feb/2021 :

  Megszólítás : Mr.
  Komment : I bought one and I used it few weeks ago ! It seems to work well but be careful when you mix it with water because it's really important to respect the dosage. If you put more you'll have a very bad odor in your growing room. I did the mistake ! So respect the dosage and everything is going to be fine :) !


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Tegyen fel kérdést
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Tegyen fel kérdést

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Categories

Royal Queen Seeds Reviews with ekomi.co.uk