• Propolix gombaölő

Propolix gombaölő

Használja a Propolix gombaölőt - védje növényeit természetes módon. Ez a méhek által készített, vitaminokkal dúsított biotermék segít távol tartani az olyan gombás kórokozókat, mint a lisztharmat és a fuzárium. Használja a gyökerekre, vagy permetezze a spórák és penész ellen
(1) Írja meg a véleményét
On sale! Kedvezményes áron!
€ 10.00 No stock

€ 10.00 Az ÁFÁ-t tartalmazza (-0%)

Vásároljon és nyerjen 10 pontokat
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

  • További infó
  • Kérdések (0)
  • Vélemények (0)

Propolix gombaölő: Védje növényeit természetes szerekkel

A Propolix gombaölő szer teljesen természetes módszert kínál a termesztőknek a bosszantó gombafajok felszámolására. Noha a gombák kulcsfontosságú szerepet játszanak a talaj és a növények egészségének kialakításában, a kórokozó fajok pusztítják a kannabisznövényeket, csökkentve ezzel a hozamot. A méhek világából szerzett propolisz olyan anyagokat tartalmaz, amelyek megállítják a problémás penészgombákat.

Harcoljon a gombák ellen Trabe Propolix gombaölővel

Ezt a gyantás keveréket a mézelő méhek a növényekből gyűjtött váladékok felhasználásával hozzák létre. Formálhatósága és viaszos jellege miatt a méhek a propoliszt építőanyagként, valamint a repedések és lyukak lezárására használják. A propolisz azonban a lehetséges gombás fertőzésektől is megvédi a kaptárt.

A propolisz több antimikrobiális vegyületet tartalmaz - ezek segítenek a káros gombák és baktériumok elleni védekezésben. A különböző penészfajok a virágzási szakasz vége felé támadhatják meg a kannabiszvirágokat - a virágok sűrű és nedves szerkezete tökéletes táptalajt biztosít a gombák számára a kedvezőtlenebb éghajlatokon. Más fajok a gyökérzetet célozzák meg, ahol csökkentik a növény víz- és tápanyagfelvevő képességét.

A Trabe Propolix gombaölő szer a propolisz, valamint a B, C és E vitamin 100%-ban természetes és organikus keverékét biztosítja az olyan kórokozók ellen, mint az Alternaria, a Botrytis, a Fusarium és a lisztharmat.

A Trabe Propolix gombaölő szer használata

A Trabe Propolix lomb spray-ként történő felhasználásához literenként 2-3ml-t használjon. Ha a keveréket öntözés közben szeretné alkalmazni, 1 liter vízhez 1-2ml-t adagoljon.

Minden egyes palack Trabe Propolix 30 ml.    You cannot post a review because you have not purchased this product

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Tegyen fel kérdést
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Tegyen fel kérdést

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.