Új kannabisz Magválasztó – találja meg a párját!

 • Propolix gombaölő

Propolix gombaölő

Használja a Propolix gombaölőt - védje növényeit természetes módon. Ez a méhek által készített, vitaminokkal dúsított biotermék segít távol tartani az olyan gombás kórokozókat, mint a lisztharmat és a fuzárium. Használja a gyökerekre, vagy permetezze a spórák és penész ellen
(9) Írja meg a véleményét
Válassza ki az egységet
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 10.00

€ 10.00 (-0%)

Vásároljon és nyerjen 10 pontokat
  Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (7)

Propolix gombaölő: Védje növényeit természetes szerekkel

A Propolix gombaölő szer teljesen természetes módszert kínál a termesztőknek a bosszantó gombafajok felszámolására. Noha a gombák kulcsfontosságú szerepet játszanak a talaj és a növények egészségének kialakításában, a kórokozó fajok pusztítják a kannabisznövényeket, csökkentve ezzel a hozamot. A méhek világából szerzett propolisz olyan anyagokat tartalmaz, amelyek megállítják a problémás penészgombákat.

Harcoljon a gombák ellen Trabe Propolix gombaölővel

Ezt a gyantás keveréket a mézelő méhek a növényekből gyűjtött váladékok felhasználásával hozzák létre. Formálhatósága és viaszos jellege miatt a méhek a propoliszt építőanyagként, valamint a repedések és lyukak lezárására használják. A propolisz azonban a lehetséges gombás fertőzésektől is megvédi a kaptárt.

A propolisz több antimikrobiális vegyületet tartalmaz - ezek segítenek a káros gombák és baktériumok elleni védekezésben. A különböző penészfajok a virágzási szakasz vége felé támadhatják meg a kannabiszvirágokat - a virágok sűrű és nedves szerkezete tökéletes táptalajt biztosít a gombák számára a kedvezőtlenebb éghajlatokon. Más fajok a gyökérzetet célozzák meg, ahol csökkentik a növény víz- és tápanyagfelvevő képességét.

A Trabe Propolix gombaölő szer a propolisz, valamint a B, C és E vitamin 100%-ban természetes és organikus keverékét biztosítja az olyan kórokozók ellen, mint az Alternaria, a Botrytis, a Fusarium és a lisztharmat.

A Trabe Propolix gombaölő szer használata

Mikor használja a terméket: Hetente egyszer igény szerint.

A Trabe Propolix lomb spray-ként történő felhasználásához literenként 2-3ml-t használjon. Ha a keveréket öntözés közben szeretné alkalmazni, 1 liter vízhez 1-2ml-t adagoljon.

Használjon 10–15ml-t tartós problémák esetén.

Minden egyes palack Trabe Propolix 30 ml.


  Szerző A. F. Ekkor 05/May/2022 :

  Megszólítás : Buonissimo prodotto
  Komment : Come da d scrizione, consiglio

  Szerző R. D. Ekkor 07/Nov/2021 :

  Megszólítás : Question
  Komment : Bonjour Je l'ai mis dans la terre 2 m pour un litre et même dosage sur la plante en floraison pour un traitement de fond j'espère que le produit dénature pas le goût de la plante

  Szerző P. T. Ekkor 25/Oct/2021 :

  Megszólítás : gutes Produkt
  Komment : Starker Geruch aber trotzdem Empfehlenswert!

  Szerző B. I. Ekkor 15/Sep/2021 :

  Megszólítás : Très bon produit 💪🏻 Et efficace
  Komment : Je recommande ce produit pour tous les cultivateurs qui on dés problème avec des parasites ou champignon 🍄 produit qui démontre très vite son efficacité 💪🏻

  Szerző A. R. Ekkor 21/Jun/2021 :

  Megszólítás : Rico
  Komment : Top sehr zufrieden

  Szerző P. W. Ekkor 03/Jun/2021 :

  Megszólítás : Paul
  Komment : Very good

  Szerző A. M. Ekkor 17/Feb/2021 :

  Megszólítás : Mr.
  Komment : I bought one and I used it few weeks ago ! It seems to work well but be careful when you mix it with water because it's really important to respect the dosage. If you put more you'll have a very bad odor in your growing room. I did the mistake ! So respect the dosage and everything is going to be fine :) !


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Tegyen fel kérdést
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Tegyen fel kérdést

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK: