• Tyson x RQS szövetedény
  • Tyson x RQS szövetedény

Tyson x RQS szövetedény

A Tyson 2.0 és a Royal Queen Seeds összeállt és létrehozta önnek a Tyson x RQS szövetedényt. A szemet gyönyörködtető dizájn színekkel és logókkal kölcsönöz egyedi stílust a termőhelynek. A funkcionális és környezetbarát anyagból készült edények optimális levegőzése tökéletesen szabályozza a talaj nedvességtartalmát és megakadályozza körkörös gyökérnövekedést. 
Válasszon kapacitás
  • 11 L
  • 15 L
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 5.90

€ 5.90 (-0%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

  • További infó
  • Kérdések (0)
  • Vélemények (0)

Tyson x RQS szövetedény: A termesztési szakértelem harmónikus fúziója

Készüljön fel arra, hogy termesztési élményét új magasságokba emeli a Tyson x RQS szövetedénnyel. A harmonikus szakértői párosítás során egymásra talált a Tyson 2.0 márka és az innovatív RQS szövetedény, hogy minden alkalommal forradalmasított termesztési élményt és kiváló eredményeket biztosítson. Ez a környezetbarát anyagból készült funkcionális edény szürke színű és a Tyson 2.0 és az új zöld RQS logók bukkannak fel rajta.

A talaj számára ideális, az edény szövetanyaga optimális légcserét tesz lehetővé a termesztőközeg és a külvilág között, megakadályozva a körkörös gyökérnövekedést. A szövet azt is lehetővé teszi, hogy a talaj megtartsa a nedvességet, a felesleges vizet viszont elvezeti, így megóvja a növényeket a gyökérrothadástól. A termesztési ciklus végén egyszerűen mossa el az edényeket és tárolja őket a következő termesztésig.

A 11 l-es és 15 l-es méretben kapható Tyson x RQS szövetedény komoly stílust ad termőhelyének, és közben a kiváló betakarítást is elősegíti.

Készüljön fel élete legjobb szüretére

    Nobody has posted a review yet


    Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.