• ScrOG Háló

ScrOG Háló

Növelje hozamát könnyedén a Royal Queen Seeds ScrOG Háló segítségével. Hálóink kompatibilisek két különböző oszlopfajtával, és igény szerint méretre vághatók, hogy minden termesztési beállításnak megfeleljenek. A mellékelt műanyag horgok segítségével könnyedén felfüggesztheti a hálót és hozzákezdhet a kannabisz ágak szövéséhez a termésnövelés érdekében - bármilyen kis hely is áll rendelkezésére.
Válasszon átmérőjű
  • 15-18 mm
  • 19-22 mm
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 7.00

€ 7.00 Az ÁFÁ-t tartalmazza (-0%)

Vásároljon és nyerjen 7 pontokat
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

  • További infó
  • Kérdések (0)
  • Vélemények (0)

ScrOG Háló: Zöld háló könnyedén

A kannabisz termesztésének számos módja van. A zöld háló vagyis a ScrOG technika azonban továbbra is az egyik legjobb módszer a hozam maximalizálására. Akár egy kis sátorban termeszt, akár nagy szoba áll rendelkezésére, a ScrOG segít, hogy a legjobb eredményeket érje el a beállításaival.

A Royal Queen Seeds ScrOG Háló a legfontosabb eszköz, ha ezt a produktív technikát alkalmazza. A háló maximális felülete 120×120 cm; a termesztők használhatnak több hálót az egész helyiség lefedésére, vagy feldarabolhatnak egyetlen hálót, hogy elegendő fedést biztosítsanak egyetlen növény számára. Egy olló elég a megfelelő méret beállításához.

A hálók mellett az oszlopok a legfontosabb alkatrészek, ha a ScrOG módszert választjuk. Ezek a szerkezetek biztonságosan és szilárdan tartják a hálókat. A hálók kétféle változatban kaphatók, az egyik a 15–18mm átmérőjű, a másik a 19–22mm átmérőjű oszlopokra alkalmas.

A műanyag horgokkal rögzítse a hálót az oszlophoz, és már kezdheti is. Ahogy az ágak nőnek, szője át őket a hálón, hogy vízszintes zöld hálót alkossanak, amely optimális mennyiségű fényt kap és tökéletes virágokat hoz létre.

    Nobody has posted a review yet


    Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Tegyen fel kérdést
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Tegyen fel kérdést

VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.