• SuperVit

SuperVit

Szeretné ha növényei maximálisan egészségesek lennének? Ha a kiváló talaj és a szilárd tápanyagok megvannak, már csak a SuperVit hiányzik. Az aminosavakkal és vitaminokkal teli biostimuláns, a SuperVit segít a növényeknek több tápanyagot felvenni a talajból, és felgyorsítja az anyagcserét, ami gyorsabb növekedést és jobb virágtermést eredményez.
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 11.75

€ 11.75 (-0%)

  Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

  • További infó
  • Kérdések (0)
  • Vélemények (0)

SuperVit: A gyorsabb növényi anyagcsere és a növekedés érdekében

A Royal Queen Seeds SuperVit átgondolt összetétele fokozza minden növény tápanyagfelvételét és anyagcseréjét – különösen a kannabisz esetében! Kiemelkedően magas koncentrációban tartalmaz vitaminokat és aminosavakat, amelyek segítik a növényeket, hogy bizonyos anyagcsere-folyamatokat „átugorjanak”, ami nagyobb tápanyagfelvételt és növekedést eredményez. Ezen túlmenően, a SuperVit támogatja a talajban élő mikrobák növekedését és egészségét, elősegítve azt, hogy erős hálózat épüljön ki a növények és a talaj között. Használható levélpermetként is, hogy a hasznos vitaminokat és aminosavakat közvetlenül a növény lombozatába juttathassa.

    Nobody has posted a review yet


    Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.