• Method Seven Grow Room Szemüvegek
 • Method Seven Grow Room Szemüvegek
 • Method Seven Grow Room Szemüvegek
 • Method Seven Grow Room Szemüvegek
 • Method Seven Grow Room Szemüvegek
 • Method Seven Grow Room Szemüvegek

Method Seven Grow Room Szemüvegek

Növényeinek gondozása nagy kihívást jelenthet a kék és rózsaszín LED-ek és erőteljes HPS fények alatt. Noha növényei ezeken a hullámhosszakon virulnak, a metszés, a tápozás és az átalakítás nehéz lehet, ha a dolgok túlságosan kékek, rózsaszínűek vagy sárgák. Itt jön a képbe a Seven Method Grow Room Szemüveg. Kiszűri ezeket a hullámhosszakat, és teljesen normálisnak látszik minden.
Válasszon szín
 • HPS - Kék
 • LED - Zöld
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 79.00

€ 79.00 (-0%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (0)

Method Seven HPS & LED Grow Room Szemüvegek: a legjobb színben tünteti fel növényeit

A Method Seven Grow Room szemüveg célja, hogy a kannabisz-termesztők jobban lássanak. A nagy teljesítményű LED- vagy HPS-lámpákkal megvilágított termesztősátor első látásra kúl, de ezek a körülmények gyorsan nehézkessé teszik a látást. Amellett, hogy a szemnek nehézséget okoznak, az ilyen típusú lámpák megnehezítik az olyan finomabb munkák elvégzését, mint a topping, az átalakítás és a metszés.

A Method Seven Grow Room szemüveg megoldja ezt a problémát. Semlegesítik az e fényforrások által kibocsátott színeket, így teljesen normálisnak és kiegyensúlyozottnak tűnnek a dolgok, anélkül, hogy befolyásolnák a vibrációt.

Az alábbi két modellt különféle termesztőlámpák alatt történő használatra tervezték, miközben sokféle beállításhoz segít szemének alkalmazkodni.

A Flash Silver olyan külső lencsebevonattal rendelkezik, amely a Carl Zeiss - iparágvezető a szemüveglencsék terén - szabványai szerint készült. A lencsék 100% UV-védelemmel rendelkező prémium polimerekből készülnek. Alakjuk segít megszüntetni azokat a torzulásokat, amelyek akkor fordulnak elő, ha hajlított lencséken keresztül nézzük a világot.

Mindkét modell tartós, ám rugalmas svájci polimer technológiával készült Operator keretekkel van ellátva. Könnyűek, sokoldalúak és erősek.

Method Seven Grow Room HPS szemüveg

A HPS Grow Room szemüvegeket fotószűrőkkel optimalizálták a nagynyomású nátriumizzókkal megvilágított sátrakhoz. Kiszűrik a túl sárga hullámhosszakat, és lehetővé teszik a termelők számára, hogy valódi színben láthassanak ezekben a környezetekben.

Method Seven Grow Room LED szemüveg

A LED Grow Room szemüvegek kifejezetten kompatibilisek a kék és a lila LED lámpákkal. Noha ezek a hullámhosszak elősegítik a növények növekedését, hosszú expozíció után megterhelhetik a szemet, és megnehezítik a normális megvilágításhoz való alkalmazkodást, miután egy kis időt töltött a növényekkel.

Ezek a szemüvegek lehetővé teszik a termesztők számára, hogy valódi színekben lássanak termesztőhelyüket, és közben kiküszöbölik a szokatlan hullámhossz miatti irritációt.

  Nobody has posted a review yet


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.