• RQS Mikroszkóp okostelefonhoz
 • RQS Mikroszkóp okostelefonhoz
 • RQS Mikroszkóp okostelefonhoz
 • RQS Mikroszkóp okostelefonhoz
 • RQS Mikroszkóp okostelefonhoz
 • RQS Mikroszkóp okostelefonhoz
 • RQS Mikroszkóp okostelefonhoz + 2

RQS Mikroszkóp okostelefonhoz

Csatlakoztassa az RQS Mikroszkópot okostelefonhoz iOS vagy Android készülékéhez, hogy kannabisz növényeinek minden apró részletét felfedezze. Vizsgálja meg a rovarokat, különböztesse meg a rossz fiúkat a jóktól, kövesse nyomon a trichomák színét, hogy meghatározza a legjobb betakarítási időt, és a következő parti alkalmával kristálytiszta makróképekkel bombázhatja barátait szeretett növényéről
(34)
Írja meg a véleményét
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 33.00

€ 33.00 (-0%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (28)

RQS Mikroszkóp okostelefonhoz: Kannabisznövények új megvilágításban

Az RQS Mikroszkóp okostelefonhoz lehetővé teszi a termesztők számára, hogy közelebbről is megismerjék kannabisznövényeiket. Vigye magával ezt a zsebméretű eszközt, bárhová is megy. A mindössze 5,5cm hosszú, 2,3cm széles, 1,2cm magas - és csak 11g tömegű - készülék alig foglal helyet, de nagyon is sokat ad.

Használja a 100-szoros nagyítást, hogy megvizsgálja növényeit, és olyan szinten ismerje meg őket, mint még soha. Csatlakoztassa az eszközt az okostelefon kamerájához, hogy lenyűgöző makrófelvételeket és videókat készítsen. Akár beltéren, akár szabadban termeszt, mindig találkozhat valamilyen rovarokkal. Közelről megnézve megismerkedhet azokkal, akik elfoglalják a termesztőterét. Gyorsan kialakul majd a képessége, hogy megkülönböztesse a kártevőket a hasznos fajoktól - ennek segítségével hatékonyabban tudja megvédeni növényeit és optimalizálni a hozamokat.

Az RQS Mikroszkóp okostelefonhoz segít a termesztőknek a rügyek betakarításának tökéletes idejének beazonosításában. Figyelje rendszeresen a trichómákat, és kövesse, ahogy azok tiszta, éretlen lényekből THC-vel és más kannabinoidokkal teli tejszerű, felhős szerkezetekké válnak.

A lencse köré rögzített hat LED-lámpa azt jelenti, hogy ez az eszköz nem riad vissza a sötéttől. Nem okoz majd gondot, hogy növényeit közelről megnézze a kora reggeli órákban a kertben vagy a sötétség leple alatt, gerillatermesztő helyén.

Az alumíniumból készült RQS Mikroszkóp okostelefonokhoz tartós karosszériával büszkélkedhet. Kompatibilis az okostelefonok csaknem 98%-ával, beleértve az iOS és az Android eszközök hatalmas választékát.

Video id: 711943564

  Szerző A. S. Ekkor 21/Mar/2024 :

  Megszólítás : Economico e utile
  Komment : Uno dei metodi migliori per controllare i tricomi senza spendere una fortuna

  Szerző M. H. Ekkor 04/Jan/2024 :

  Megszólítás : Super clear picture
  Komment : I got this in a Black Friday promotion code it was a free gift and was I pleased that I got it it is super amazing the pictures you take let you see everything there is no more guessing that the plant is ready you get HD quality super clear image I would highly recommend this you won’t go wrong never again ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️👊

  Szerző S. G. Ekkor 12/Dec/2023 :

  Megszólítás : Microscopio
  Komment : Ottimo prodotto riesci a vedere quello che non si vede ad occhi nudo grazie mille per il regalo ho scoperto nuovi mondi tra cui quello dei microinsetti

  Szerző M. A. Ekkor 28/Sep/2023 :

  Megszólítás : Good product to check the trichomes
  Komment : I bought this lens to check the trichomes. It was impossible to do it with the naked eye. The lens fit correctly to my smartphone ( the position of the lens is adjustable) and provides clear pictures of the trichomes.

  Szerző S. D. Ekkor 30/Aug/2023 :

  Megszólítás : Professor Walter
  Komment : Gerät aufladen. Wird auf das Smartphone aufgesetzt. Dann kann man ein Foto machen. Funktioniert bei mir gut. Kann es weiterempfehlen.

  Szerző J. C. Ekkor 07/Aug/2023 :

  Megszólítás : ESSENTIAL
  Komment : If you want to see your trichomes in sharp, detailed focus this is essential for serious herbalists. Build quality ( aluminium ) is first class. 10/10

  Szerző R. F. Ekkor 21/Jun/2023 :

  Megszólítás : Ottimo prodotto
  Komment : Ottimo prodotto zoom ok visuale perfetta Ottimo aggancio e regolazione per lo smartphone ben fatto.

  Szerző J. B. Ekkor 06/Dec/2022 :

  Megszólítás : The easy way
  Komment : By far the best way for me to check my trichomes. Just take some pics and sit back and relax. It zooms really far and the trichomes are more than visible. A good contender for the creation of a good harvest!

  Szerző L. T. Ekkor 25/Nov/2022 :

  Megszólítás : Intéressant
  Komment : Super cool et intéressant de pouvoir prendre en photo de toute petite choses :)

  Szerző R. S. Ekkor 21/Nov/2022 :

  Megszólítás : TheRealDoggy
  Komment : Mit Galaxy A50 super nutzbar. Den richtigen Zeitpunkt für die Ernte bestimmen leicht gemacht!

  Szerző I. U. Ekkor 03/Oct/2022 :

  Megszólítás : izzy89
  Komment : Het zoomt heel goed in en de trichomen zijn hierdoor duidelijk maar vaak heb je in het midden of rondom de gezoomde punt een troebel beeld bij x4 of x6. Het doet uiteindelijk wat hij moet doen en geeft dus wel een duidelijk beeld hoe ver de plant staat.

  Szerző A. T. Ekkor 10/Aug/2022 :

  Megszólítás : TLH
  Komment : Parfait, même en complément d'un microscope optique. Le grossissement permet l'identification taxonomique de la majorité des parasites dès l'éclosion des oeufs et permet une observation acceptable des trichomes. Ca doit cependant être plus facile d'usage en Indoor qu'en Out, étant donné qu'en Out le vent perturbe un peu la prise de photos.

  Szerző S. C. Ekkor 08/Aug/2022 :

  Megszólítás : Werkt goed.
  Komment : Voordelen: werkt nagenoeg op alle toestellen; draadloos; met licht; vergroting is voldoende Nadeel: zoals met de meeste goedkope microscopen moet je de lens heel dicht tegen de plant manoeuvreren om bruikbaar beeld te krijgen en heel vaak stoot je ze zo aan, de 'bloemen' en blaadjes, waardoor je trichomen beschadigt en de lens ermee 'vuil' maakt. Met wat je de lens kunt schoon maken, zonder die te schenden, weet ik nog niet.

  Szerző C. V. Ekkor 19/Jul/2022 :

  Megszólítás : Harvest
  Komment : Best tevreden met deze microscoop, vergroot zeer goed en duidelijk en het goede eraan is dat je dan foto’s kunt nemen en ze nog eens vergroten. Wel een vaste hand hebben is de boodschap. Maar achteraf kun je je trichomen goed bedtuderen en op de juiste tijd oogsten. Aanrader

  Szerző D. L. Ekkor 12/Jun/2022 :

  Megszólítás : Dawid
  Komment : This is it what I need great stuff


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.