• Kannabisz Szagsemlegesítő
 • Kannabisz Szagsemlegesítő

Kannabisz Szagsemlegesítő

Ücsörögni a termesztőhelyiségben, gondozni a növényeket talán a legjobb dolog, ami történhet. Nincs is annál rosszabb, mint mikor a békés növénygondozást tönkreteszi a gyanús szag miatti lebukástól való félelem! Igaz, hogy nagyszerű ez az illat, de ugyanakkor nagyon nyilvánvalóan árulkodik és könnyedén lebuktathatja. Ezért terveztük meg a Szagsemlegesítőt.
(3) Írja meg a véleményét
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 12.95

€ 12.95 (-0%)

Vásároljon és nyerjen 13 pontokat
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (3)

Kannabisz Szagsemlegesítő: Elfedi a marihuana nyilvánvaló illatát

A Royal Queen Seeds Szagsemlegesítő segít elfedni a kannabisz illatát a termesztő helyiségekben, a dohányzóhelyeken sőt, még az autóban is. Szageltávolítónk nyugalmat hoz és segít semlegesíteni a növény összetéveszthetetlen szagát.
A szagsemlegesítő finom friss/semleges illatot kínál, amely elfedi a terpének illatát. Ezek az aromás molekulák a nyers kannabisz rügyekből, a jointokból és bongokból szabadulnak fel és gyorsan terjednek a levegőben. Mivel mindössze 170 g-os, 7,5 cm magas és 7 cm széles, így a termesztők és a fogyasztók bárhol elhelyezhetik ezt a szageltávolítót.

Hogyan kell használni a Kannabisz Szagsemlegesítőt

Távolítsa el a fedelet a készülékről, és tegye sima felületre a szagmentesítendő helyiségben. Ahogy az illat betölti a levegőt, a terpének szaga szinte teljesen elenyészik. Idővel az edény tartalmának térfogata csökken a természetes párolgás következtében.

Annak érdekében, hogy a termőhelyisége minél jobban rejtve maradhasson, ürítse a semlegesítő tartalmát a szellőzőcsatornába, hogy a szénszűrő mellett további akadályát képezze a szagok kijutásának. Helyezze a Szagsemlegesítőt a dohányzóhelyiségébe vagy autójába a fogyasztás alatt és után, hogy elfedje a szagot, ha esetleg váratlan látogató ugrana be. Érdemes lehet a szagtalanítót a légkondicionáló csatornákba is betenni, e módon is megakadályozva, hogy a gyanús illatok kijussanak a helyiségből.

A Szagsemlegesítő nem mérgező és környezetbarát. Ne tegye ki magas hőmérsékletnek, mert ez a készülék károsodását okozhatja! Gyermekektől távol tartandó!

 • 1 illatban kapható: friss/semleges.
 •  170g és kb. 7,5x7 cm.
 •  Ideális kis területek és helyiségek szagmentesítésére

  Szerző D. V. Ekkor 27/Jul/2021 :

  Megszólítás : utile
  Komment : totalmente utile per non farsi beccare 👀

  Szerző A. R. Ekkor 19/Jul/2021 :

  Megszólítás : Rico
  Komment : Perfect 👍👍👍

  Szerző N. M. Ekkor 15/Jul/2021 :

  Megszólítás : Smelly
  Komment : Gives a nice smell in my room


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Login
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.