• Seaweed

Seaweed

Hagyja a műtrágyákat, és inkább a természetes termesztést támogassa – a talaja megköszi majd! Kezdje azzal, hogy hínárt visz a kertjébe vagy a termesztőhelyiségbe. Ez a természetes biostimuláns rengeteg tápanyagot tartalmaz, beleértve az ásványi anyagok és vitaminok hosszú listáját, amelyek új csúcsra emelik a növények egészségét és vitalitását.
(6)
Írja meg a véleményét
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 17.00

€ 17.00 (-0%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (6)

Seaweed: Tonik a kannabisz növényeknek

Bár a tengeri moszat a kannabisznövényektől nagyon eltérő környezetben él, mégis fontos szerepet játszik a természetes kertészeti technikákban. Ezek a vízi növények tele vannak kulcsfontosságú ásványi anyagokkal és vitaminokkal, amelyek elősegítik a kannabisz növények fejlődését. A hínár a teljesen átlagos növényeket virágzó példányokká változtatja, amelyek megfelelnek végső genetikai rendeltetésüknek – vastag, gyantás rügyeket adnak és még sokminden mást.

Tengeri moszat és hínár: Hatékony tápanyagok a kannabisznövények számára

Hínártermékünk három hínárfaj erejét hasznosítja, amelyek közül az egyik a moszatok kategóriájába tartozik. De miért használjunk tengeri moszatot és hínárt a kannabiszhoz? Az otthoni termesztők és a nagyüzemi bio mezőgazdasági termelők biostimulánsként használják őket a növények stressz elleni védelmére, a termés minőségének javítására és a tápozási hatékonyság javítására. A szintetikus műtrágyákkal ellentétben a tengeri moszat nem tartalmaz sóalapú tápanyagokat, amelyek károsíthatják a hasznos mikroorganizmusokat és megzavarhatják a tápanyag-ciklust a talajban. Viszont táplálékforrásként szolgálnak a talaj táplálékhálózatában; a mikrobák fokozatosan lebontják a hínárt és a növények számára elérhető vegyületeket bocsátanak ki. A virágzási szakaszban a tengeri moszat tápanyagokat is szállít, amelyek lehetővé teszik a növények számára, hogy hagyma-szerű bimbókat hozzanak létre, amelyek trichomákkal és kannabinoidtartalmú gyantával vannak bevonva.

Útmutató

Beltéri talajra literenként 1 grammot használjon, a talaj helyreállításához pedig literenként 1,5 grammot.

RQS Seaweed: részletes betekintés

Tehát mit biztosít a hínár adagolása a növényei számára? Az ön példányai olyan tápanyag lakomát kapnak, amelyek kulcsfontosságú élettani funkciókat töltenek be, ezek közé tartozik:

Nutrients
Összes nitrogén (N) 5%
Foszfor (P2O5) >1%
Alginátok 7.8%
Magnézium (MgO) 2%
Kálium (K) 6%
Vas (Fe) 0.96%
Vitaminok A, B1, B2, B12, C, D, E, K
Szerves anyag <55%
Hínárfajták
Ascophyllum sp.
Sargassum sp.
Macrocystis sp.

RQS Nutrients: A legjobb
műtrágyák a kannabisz számára

CSÍRÁZÁS
VEGETATÍV
VIRÁGZÁS
Easy Roots Rhizobacter
Easy Roots Trichoderma
Easy Roots Mycorrhiza Mix
Bat Guano
Seaweed
Easy Boost Organic Nutrition
Easy Grow Booster Tablets
Easy Bloom Booster Tablets
Easy Combo Booster Pack
Easy Plus Micronutrients
Thicker Flowers
Bigger Flowers
Sweeter Flowers
(talaj-előkészítés)
transzplantáció
transzplantáció
transzplantáció
transzplantáció
transzplantáció
transzplantáció
Nem kompatibilis (kivéve, ha a növekedés külön fázisaiban használják) Magas foszfortartalmú (ellenőrizze a Különleges szempontokat minden terméknél)

  Szerző N. J. Ekkor 15/Feb/2024 :

  Megszólítás : Cultiver respectueusement
  Komment : Très bon rapport qualité prix, que du bonheur pour nos bébés.

  Szerző M. H. Ekkor 17/Oct/2023 :

  Megszólítás : Seaweed
  Komment : I’ve just purchased this product and I’m very excited to use this when I start my next grow I’ve read all the reviews and I must say I’m very impressed I’ve been using royal queen seeds for years but decided to join the family permanently so I’ve ordered all the nutrients from royal queen seeds and can’t wait to see my babies florist I never use any other products again and less it’s royal queen seeds 👍

  Szerző D. P. Ekkor 11/Aug/2023 :

  Megszólítás : really good! enough for a very long time!
  Komment : Very good Product!! My plants looked a bit sad till it came in the mail. After the first application as a tea / foliar spray which was bubbling for 24h, my plants started praying untill this moment and it seems like they grow much faster! This is worth full 5 Stars. Especially when growing materials are on sale the price is unbeatable. Thats also when i grabbed one to test and it came in very handy! Great price / performance. Thanks RQS! I will sure buy it again when the bag is nearly empty. :)

  Szerző G. E. Ekkor 26/Jun/2023 :

  Megszólítás : ******
  Komment : Davvero un prodotto TOP a 6 stelle GTA

  Szerző B. Z. Ekkor 20/Mar/2023 :

  Megszólítás : Bilbo B.
  Komment : One of the must have products for organic farming! Thanks RQS and Team

  Szerző P. R. Ekkor 02/Mar/2023 :

  Megszólítás : Master P
  Komment : Moin, danke RQS für dieses erstklassische natürliche Düngungsergänzungadditive. Einfach mit ins Substrat geben. Vorsicht bei der Dosierung gerade in der Growphase, später in der Blütephase zeigt sich die geballte Algenpower. Danke RQS für dieses ergiebige Produkt in perfektem Preis-Leistungs-Verhältnis


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.