• Bio-Grow műtrágya

Bio-Grow műtrágya

A Bio-Grow folyékony műtrágyával újabb szintre emelheti eredményeit. A keverék támogatja a növényeket, hogy elérjék  csúcsteljesítményüket -  tökéletes NPK egyensúly jellemzi, enzimek, aminosavak és szerves anyagok vannak benne a növények és a talaj egészségének optimalizálására. Támogassa a buja növekedést, töltse meg élettel talaját, hogy megalapozza a sikeres és termékeny virágzási szakaszt.
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 10.50 No Stock

€ 10.50 (-0%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

  • További infó
  • Kérdések (0)
  • Vélemények (0)

Bio-Grow műtrágya: Érje el növénye csúcsteljesítményét

Évekig tartó kutatásokat és fejlesztést követően végre megalkottuk személyre szabott folyékony műtrágyánkat, amely mindent tartalmaz, amire kannabisznövényeinek szüksége van, hogy jól fejlődjenek a vegetatív szakaszban – íme a Bio-Grow.

Tökéletesen kiegyensúlyozott, 3-3-3 NPK-arányával ez a műtrágya a nitrogén, a foszfor és a kálium optimális elegyét biztosítja, hogy növényén életerős levelek növekedjenek. Az aminosavak széles köre is hozzáadásra került, ezek is serkentik a növények fejlődését, míg a 15%-os szervesanyag-tartalom a talaj fizikai, biológiai és kémiai tulajdonságait javítja. Végül, az enzimatikus aktivátorok jelenléte elősegíti a jótékony mikrobák növekedését, így érintetlen és termékeny élő talaj keletkezik.

A Bio-Grow folyékony műtrágya használata

1. Használat előtt jól rázza fel.
2. Adjon hozzá az öntözővízhez literenként 1–2ml-t.
3. Keverje össze alaposan.
4. Alkalmazza gyökéráztatóként vagy levélpermetként.

Bio-Grow: tárolás és biztonság

Ne keverje erősen savas termékekkel. Tárolja száraz és sötét helyen, 5-35°C hőmérsékleten. Tartsa távol gyermekektől. Használata közben tilos enni, inni vagy dohányozni. Ha kiömlik, vízzel fel kell tisztítani; ne kerüljön a környezetbe.

    Nobody has posted a review yet


    Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.