BLACK FRIDAY SIĘ KOŃCZYKUP TERAZ
  • Easy Plus Mikrotápanyagok

Easy Plus Mikrotápanyagok

A nitrogén, kálium és foszfor rendben van. Most használja az Easy Plus mikrotápanyagokat, hogy minden szükségletet kielégítsen. Ezek a létfontosságú fémek elősegítik a kannabisznövények fejlődését azáltal, hogy a növekedési ciklus nagy részében támogatják a fontos élettani folyamatokat. Rendkívül egyszerűen használhatók, és kompatibilisek az összes többi RQS termékkel.
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 8.25

€ 13.75 (-40%)

Vásároljon és nyerjen 9 pontokat
  Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

  • További infó
  • Kérdések (0)
  • Vélemények (0)

Easy Plus Mikrotápanyagok: Hogy növényei viruljanak

Az Easy Plus Booster tabletták biztosítják az összes olyan létfontosságú mikrotápanyagot, amelyre a kannabisznövényeknek szüksége van a vegetatív és virágzási szakaszban. Kezdje el használni ezt a kiegészítőt 2-3 héttel a palánták kikelése után, hogy segítse növényeit olyan létfontosságú élettani funkciók ellátásában, mint a gyökércsúcs és a szár fejlődése, a nitrogénfeldolgozás és a klorofilltermelés.

Ezek a létfontosságú mikroelemek a bór, a vas, a mangán, a cink és a molibdén. Gondosan összeállított formulánk kalciumot, magnéziumot és kulcsfontosságú B-vitaminokat is tartalmaz.

Nem kell aggódnia a tápanyag-termékek keverése és illeszkedése miatt; ezek a kannabisz mikrotápanyagok kompatibilisek az összes többi RQS termékkel. Egyszerűen oldjon fel egy tablettát 5-8 liter vízben, és 10 naponta egyszer öntözze meg vele a növényeket. Keverés után az oldat 10 napig életképes marad. Ezen idő elteltével új adagot kell kevernie. Két héttel a betakarítás előtt hagyja abba a használatát, hogy kannabisznövényei kitisztulhassanak.

A Easy Plus Tabletta már elérhető és 5 darabos csomagokban is.

    Nobody has posted a review yet


    Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Tegyen fel kérdést
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Tegyen fel kérdést

VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Categories

Royal Queen Seeds Reviews with ekomi.co.uk