• How to Grow Cannabis Indoors 2
 • How to Grow Cannabis Indoors 2
 • How to Grow Cannabis Indoors 2
 • How to Grow Cannabis Indoors 2

How to Grow Cannabis Indoors 2.0

Most készül először beltéren füvet termeszteni? Esetleg tapasztalt termesztő és szeretné elkerülni a gyakori termesztési problémákat, magasabb szintre emelné a szüretet? Bármi legyen is a helyzet, A kannabisz beltéri termesztése 2.0 segít abban, hogy a lehető legjobb termesztővé váljon. Ebből a könyvből megtudhatja, hogyan nevelheti a legegészségesebb növényeket, és hogyan érhet el kiváló termést.
Válasszon language
 • Deutsch
 • English
 • Italiano
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 24.95

€ 24.95 (-0%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (0)

A kannabisz beltéri termesztése 2.0: Minden, amit a beltéri termesztésről tudni kell

A kannabisz beltéri termesztése 2.0 minden termesztő könyvespolcán megérdemel egy helyet. Minden részletet lefed, ami a kannabisz sikeres termesztéséhez szükséges a magvetéstől a beltéri betakarításig, a világítástól és a tápanyagoktól az öntözésig és szellőztetésig. Tökéletesíti a beltéri termesztés művészetét.

A kannabisz beltéri termesztése 2.0: Lépjen be a beltéri termesztés világába

A beltéri fűtermesztés sokkal nagyobb ellenőrzési lehetőséget biztosít a termesztőknek a környezeti változók felett, és csökkenti a kártevők és betegségek esélyét. Ahhoz, hogy ezeket a környezeti adottságokat teljes mértékben ki tudja használni, meg kell ismernie a legjobb genetikákat, felszereléseket, tápozási ütemterveket, hőmérsékletet és páratartalmat, valamint egyéb tényezőket.

A kannabisz beltéri termesztése 2.0 alapos ismeretekkel gazdagítja a beltéri termesztés minden aspektusát. Mr. José azzal kezdi a könyvet, hogy bemutatja magát a kannabisznövényt. Ezután kitér a technikai részletekre, hogyan alakíthat ki termesztőszobát saját igényei szerint. Ahogy lapozgatja a könyvet, részletes információkkal találkozik a világításról, öntözésről, szellőztetésről és a különböző típusú termesztőrendszerekről. Mire a könyv végére ér, pontosan tudni fogja, hogyan lehet sikeresen eljuttatni a vetőmagot a betakarításig, és hogyan kezelheti az útközben felmerülő problémákat.

A kannabisz beltéri termesztése 2.0: Mesterfokú termesztés négy fal között

Ez a megbízható könyv minden kétséget kivesz az egyenletből. Több ezer blog érhető el a beltéri termesztésről, azonban egy megbízható és pontos könyv segíthet a felmerülő problémák elhárításában, és a kannabisznövény és a termesztési folyamat mélyebb megértését is támogatja. Akár kezdő, aki beltéri fűtermesztéssel szeretne foglalkozni, akár veterán termesztő, aki minden problémát el akar hárítani és tökéletesíteni akarja mesterségét, ezt a könyvet a polcára kell tennie.

Mr José: A szerzőről

A beltéri kannabisztermesztés szakértőjeként Mr José a 90-es évek eleje óta termeszt füvet. Csehországban él, ahol szerzőként és kísérleti kannabisztermesztőként dolgozik. Évtizedek óta termeszt és ír a kannabisznövényekről, Mr. José nemcsak tökéletesítette a beltéri termesztés művészetét, de arra is megtalálta aa megoldást, hogy egyértelműen kommunikálja, hogyan teheti könnyebbé és bőségesebbé a termesztést kezdők és veteránok számára egyaránt.

  Nobody has posted a review yet


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.