• Marihuána Kertészet: A beltéri/kültéri gyógyászati termesztők bibliája
 • Marihuána Kertészet: A beltéri/kültéri gyógyászati termesztők bibliája

Marihuána Kertészet: A beltéri/kültéri gyógyászati termesztők bibliája

Marihuána Kertészet: A bel- és kültéri gyógyászati termesztők bibliájában, amelyet a legendás kannabisz-szerző, Jorge Cervantes írt, minden benne van, amit az egészséges növények termesztéséhez és a kifizetődő hozam eléréséhez tudnia kell. A könyvben a vetőmagtól a betakarításig minden benne van. Cervantes a talajról, a világításról, a betegségekről, a hidroponikáról és a nemesítésről is ír.
(2) Írja meg a véleményét
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 29.95

€ 29.95 (-0%)

  Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Kérdések (1)
 • Vélemények (2)

Marihuána-kertészet: Bővülő tudás egy karnyújtásnyira

Kezdő termesztő és néhány kulcsfontosságú tippet szeretne? Esetleg már több éve nevel kannabiszt, és szeretné bővíteni tudását? Akárhogy is, a Marihuána Kertészet: A beltéri/kültéri gyógyászati termesztők bibliája új szintre emeli földművelő játékát. Merüljön el ezekben az oldalakban, hogy még jobb füvet termeszthessen.

Marihuána-kertészet: frissítse növekvő tudását

Tudjon meg mindent, amit az első osztályú marihuána termesztéséről tudnia kell. A Marihuána Kertészet végigvezeti Önt a folyamat minden lépésén. Ha Ön vizuális típus, biztos lehet benne, hogy az 1120 színes fénykép segítségével könnyedén érteni fogja és alkalmazni tudja a tartalmat. Ez a kötet ír a vetőmagokról, a vegetatív növekedésről, a virágzásról, a szüretről, termesztőszobákról és üvegházakról, világításról, talajról, öntözésről, foglalkozik a tápanyagokkal, hidroponikával, nemesítéssel, növénybetegségekkel és még sok minden mással. Ez egy mesterkurzus, ami segít a legegészségesebb növények és a lehető legnagyobb hozam elérésében, bel- és kültéren egyaránt.

Jorge Cervantes: A szerzőről

Úgy tűnik, hogy Jorge Cervantes-t fotós, újságíró, botanikus, tájépítészeti és kertészeti múltja már régóta mind abba az irányba terelgette, hogy megírja a Marihuána Kertészet könyvet. Miután eladta kertészeti vállalkozását, hogy idejét a kannabisz termesztésébe fektesse, Cervantes a szakma mesterévé vált. A későbbiekben sok könyvet írt a témában, ezek számtalan termesztőt inspiráltak, és kulcsfontosságú ismeretekkel járultak hozzá a kannabisz közösségéhez: Olyan könyvekről van szó, mint a The Cannabis Encyclopedia és a Marihuana Grow Basics. De Cervantes több évtizedes írói és termesztési munkássága a Marihuana Kertészet: The Indoor/Outdoor Medical Grower’s Bible című könyvében tetőzött. Hogy képet kapjunk a kiadvány minőségéről: az Egyesült Államokban az egyetemi kannabisz-kurzusokon tankönyvként tekintenek rá.


  Szerző L. W. Ekkor 19/Apr/2023 :

  Megszólítás : First Bible
  Komment : Best book I ever bought!!! Thanks RQS

  Szerző T. B. Ekkor 21/Oct/2022 :

  Megszólítás : Miss T. Rious
  Komment : Nice big heavy book, which goes into a lot of detail on a lot of subjects. Loads of pics to make it easier for the beginner grower. I would have loved an extra chapter on Automatics!


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.
From Daniel Fauster | 2022-07-31 13:30:10

Hallo,Gibt es das Buch auch in Deutsch?

Royal Queen Seeds Team

The book is only in English.

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.