• Marihuána Kertészet: A beltéri/kültéri gyógyászati termesztők bibliája
 • Marihuána Kertészet: A beltéri/kültéri gyógyászati termesztők bibliája

Marihuána Kertészet: A beltéri/kültéri gyógyászati termesztők bibliája

Marihuána Kertészet: A bel- és kültéri gyógyászati termesztők bibliájában, amelyet a legendás kannabisz-szerző, Jorge Cervantes írt, minden benne van, amit az egészséges növények termesztéséhez és a kifizetődő hozam eléréséhez tudnia kell. A könyvben a vetőmagtól a betakarításig minden benne van. Cervantes a talajról, a világításról, a betegségekről, a hidroponikáról és a nemesítésről is ír.
(4) Írja meg a véleményét
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 29.95 No Stock

€ 29.95 (-0%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Kérdések (1)
 • Vélemények (4)

Marihuána-kertészet: Bővülő tudás egy karnyújtásnyira

Kezdő termesztő és néhány kulcsfontosságú tippet szeretne? Esetleg már több éve nevel kannabiszt, és szeretné bővíteni tudását? Akárhogy is, a Marihuána Kertészet: A beltéri/kültéri gyógyászati termesztők bibliája új szintre emeli földművelő játékát. Merüljön el ezekben az oldalakban, hogy még jobb füvet termeszthessen.

Marihuána-kertészet: frissítse növekvő tudását

Tudjon meg mindent, amit az első osztályú marihuána termesztéséről tudnia kell. A Marihuána Kertészet végigvezeti Önt a folyamat minden lépésén. Ha Ön vizuális típus, biztos lehet benne, hogy az 1120 színes fénykép segítségével könnyedén érteni fogja és alkalmazni tudja a tartalmat. Ez a kötet ír a vetőmagokról, a vegetatív növekedésről, a virágzásról, a szüretről, termesztőszobákról és üvegházakról, világításról, talajról, öntözésről, foglalkozik a tápanyagokkal, hidroponikával, nemesítéssel, növénybetegségekkel és még sok minden mással. Ez egy mesterkurzus, ami segít a legegészségesebb növények és a lehető legnagyobb hozam elérésében, bel- és kültéren egyaránt.

Jorge Cervantes: A szerzőről

Úgy tűnik, hogy Jorge Cervantes-t fotós, újságíró, botanikus, tájépítészeti és kertészeti múltja már régóta mind abba az irányba terelgette, hogy megírja a Marihuána Kertészet könyvet. Miután eladta kertészeti vállalkozását, hogy idejét a kannabisz termesztésébe fektesse, Cervantes a szakma mesterévé vált. A későbbiekben sok könyvet írt a témában, ezek számtalan termesztőt inspiráltak, és kulcsfontosságú ismeretekkel járultak hozzá a kannabisz közösségéhez: Olyan könyvekről van szó, mint a The Cannabis Encyclopedia és a Marihuana Grow Basics. De Cervantes több évtizedes írói és termesztési munkássága a Marihuana Kertészet: The Indoor/Outdoor Medical Grower’s Bible című könyvében tetőzött. Hogy képet kapjunk a kiadvány minőségéről: az Egyesült Államokban az egyetemi kannabisz-kurzusokon tankönyvként tekintenek rá.


  Szerző G. P. Ekkor 07/Nov/2023 :

  Megszólítás : Book
  Komment : Nice

  Szerző D. P. Ekkor 02/Oct/2023 :

  Megszólítás : So Good!!!
  Komment : Its the best book you can own to fix any issues! Jorge really wrote it so well in the "i" or "me" way.. you feel that instant connection when you read it. It's a bit outdated but still the holy grail and worth every penny!

  Szerző L. W. Ekkor 19/Apr/2023 :

  Megszólítás : First Bible
  Komment : Best book I ever bought!!! Thanks RQS

  Szerző T. B. Ekkor 21/Oct/2022 :

  Megszólítás : Miss T. Rious
  Komment : Nice big heavy book, which goes into a lot of detail on a lot of subjects. Loads of pics to make it easier for the beginner grower. I would have loved an extra chapter on Automatics!


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.
From Daniel Fauster | 2022-07-31 13:30:10

Hallo,Gibt es das Buch auch in Deutsch?

Royal Queen Seeds Team

The book is only in English.

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.