• Bio-Bloom műtrágya

Bio-Bloom műtrágya

Gyorsan ható és hatékony Bio-Bloom folyékony műtrágyánk tartalmazza azokat az alapvető makrotápanyagokat, amelyekre a kannabisz növényeknek szüksége van ahhoz, hogy vastag, ragadós és aromás rügyeket hozzanak létre. Emelje magasabb szintre a hozamot ezzel a könnyen használható tápanyagkeverékkel. Nemcsak a jobb eredmények elérésében segít, de a tápanyaghiány tüneteit is gyorsan megoldja.
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 10.50 No Stock

€ 10.50 (-0%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

  • További infó
  • Kérdések (0)
  • Vélemények (0)

Bio-Bloom műtrágya: gyorsan ható tápanyag

Bio-Bloom műtrágyánk segítségével szintet léphet a betakarításkor. Ez a formula lehetővé teszi, hogy minden törzs kihasználja a benne rejlő lehetőségeket. A genetika kritikus szerepet játszik, ha nagy hozamokat akar elérni, de a termés nagysága nagymértékben függ attól, hogy mivel táplálta a növényeit! Ez a folyékony műtrágya nagy mennyiségű káliumot és foszfort tartalmaz – két olyan makrotápanyagot, amelyek kritikus szerepet játszanak a virágok kialakulásában, fejlődésében és érésében.

Ez az organikus növényi tápanyagkeverék nemcsak azt biztosítja, hogy a lombkorona megteljen erős virágokkal, de abban is segít, hogy a virágzás során jelentkező hiányosságok azonnal kijavításra kerüljenek. Ionos tápanyagokat tartalmazó folyékony műtrágyaként nem szükséges lebomlania a talajban, hanem azonnal bekerül a növényekbe, és azon dolgozik, hogy erősebbé és termékenyebbé tegye őket.

A Bio-Bloom folyékony műtrágya használata

1. Használat előtt jól rázza fel.
2. Adjon hozzá 1–2ml-t minden liter vízhez.
3. Felhordás előtt alaposan keverje össze.
4. Alkalmazza gyökéráztatóként vagy levélpermetként.

Bio-Bloom: tárolás és biztonság

A Bio-Bloom-ot sötét és száraz helyen, 5-35°C közötti hőmérsékleten tárolja. Tartsa távol gyermekektől. Használata közben tilos enni, inni vagy dohányozni. Kiömlés esetén vízzel fel kell tisztítani; ne kerüljön a környezetbe.

    Nobody has posted a review yet


    Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.