Új kannabisz Magválasztó – találja meg a párját!

 • Bio virágzásserkentő
 • Bio virágzásserkentő

Bio virágzásserkentő

Virágai egy kicsit rosszabbul néznek ki, amikor a betakarítási idő közeledik? Hatalmas virágzásra számít, de gyakran apró, íztelen rögöket szüretel? Az RQS Bio Virágzásserkentő csomag orvosolja ezeket a problémákat és még néhány másikat! Használja ki a vitaminok, makrotápanyagok és nyomelemek erejét ebben a három formulában a nagyobb, ízletesebb és ragadósabb virágokért.
(2) Írja meg a véleményét
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 14.95

€ 14.95 (-0%)

Vásároljon és nyerjen 15 pontokat
  Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (1)

Bio Virágzásserkentő: A nagyobb, ízletesebb, gyantásabb rügyekért

A Bio Virágzásserkentő csomag új szintre emeli a rügyeit. Készüljön fel több gyantára, nagyobb hozamokra és kiváló ízekre. Ez a teljesen vegán termék három stimuláló anyagot tartalmaz folyékony formában (3 × 75 ml).

Thicker Flowers

A kannabisznövényeknek megváltozik az étvágya a virágzási szakaszban, és a Thicker Flowers tökéletesen kezeli ezt az éhségérzetet. Ez a 100%-ban vegán foszfor- és káliumforrás elősegíti a virágzást és a kannabinoidtermelést; a foszfor javítja a gyökérrendszer egészségét és a virágképződést; A kálium ellenállóvá teszi a növényt a betegségekkel szemben és növeli a virágok méretét.

Beltéren alkalmazza a 12/12-es fényciklusra való áttérés után, szabadtéren pedig a virágzás kezdetekor. Óvatosan adagolja, ha a Bat Guano-val és Easy Bloom-mal együtt használja – a három együtt toxicitási problémákhoz vezethet. Minden nap vízzel kell adagolni, 0,1ml/literrel. Hetente 0,1ml-rel növelje a mennyiséget. A 7. héten csökkentse az adagot 0,5ml-re és folytassa a csökkentést 0,1ml-rel az öblítésig.

Bigger Flowers

A Bigger Flowers egy sor enzimet, vitamint és növekedést serkentő szert tartalmaz, amelyek létfontosságúak az optimális rügyképződéshez. A fulvo- és huminsav hozzáadása a nyomelemeket biztosítja, amelyek elősegítik a virágtermelést és jelentősen javítják a termést.

Ez a formula kompatibilis az összes többi RQS termékkel. Alkalmazza a teljes növekedési ciklus alatt. A vegetatív fázisban használjon literenként 0,5ml-t minden nap, vagy 1 ml-t minden második napon a virágzás második hetéig. Ezután 0,8ml-t adagoljon a virágzás harmadik hetében, és 1ml-t a virágzási szakasz hátralevő részében az öblítésig.

Sweeter Flowers

A Sweeter Flowers aminosavak és kálium keverékét használja, hogy felpörgesse a terpén bioszintézist. Egyszerűen fogalmazva, kiváló ízeket és illatokat eredményez!

Minden RQS műtrágyával kompatibilis, csak a virágzás utolsó négy hetében, az öblítést megelőzően alkalmazza. Tegyen öntözéskor literenként 0,4ml-t a virágzás 5. hetében, 0,7ml-t a 6. héten, 0,8ml-t a 7. héten és 1ml-t a 8. héten.

Mindhárom stimulánst tárolja hűvös és sötét helyen, ahol a hőmérséklet nem haladja meg a 10°C-ot. Gyermekektől és állatoktól elzárva tartandó. Használat előtt rázza fel.


  Szerző P. N. Ekkor 28/Apr/2022 :

  Megszólítás : Pascal Niro
  Komment : excellant produit le résultat est formidable


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Tegyen fel kérdést
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Tegyen fel kérdést

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK: