• Carson Microbrite Plus zsebmikroszkóp
 • Carson Microbrite Plus zsebmikroszkóp
 • Carson Microbrite Plus zsebmikroszkóp

Carson Microbrite Plus zsebmikroszkóp

Messziről a kannabisznövények nagyon hasonlóak. Ha azonban közelebbről megnézi őket, felfedeztheti a trichómák és bibék világát - sőt néha akár bogarakat is. A Carson Microbrite Plus zsebmikroszkóp segítségével közelebbi pillantást is vethet növényeire. Az eszköz segítségével azonosítsa a kertjében élő lényeket, ellenőrizheti a növények állapotát és pontosan tudni fogja, mikor kell betakarítani.
(37) Írja meg a véleményét
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 18.95

€ 18.95 (-0%)

Vásároljon és nyerjen 19 pontokat
  Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (29)

Carson Microbrite Plus zsebmikroszkóp: Ismerje meg alaposabban a növényeit

Távolról a kannabisznövények mint egy adag zöld szövet és gyanta jelennek meg. De nézze csak meg egy kicsit közelebbről, és gyönyörű struktúrákkal, apró életformákkal és a kannabisz anatómia összes bonyodalmának világával találkozhat. Belemerülni ebbe a mikroszkopikus világba nemcsak órákig tartó szórakozást nyújt, de lehetővé teszi a termesztők számára azt is, hogy fontos információkhoz jussanak növényeik állapotáról. A Carson Microbrite Plus zsebmikroszkóp akár 120-szoros nagyítással és erős LED-lámpával rendelkezik, amelyek éles képeket készítenek a trichomákról, rovarokról, bibékről és egyebekről.

Carson Microbrite Plus: Váltson nézőpontot

Ez a praktikus zsebméretű eszköz teljesen új perspektívát kínál a növényeihez, miközben a termesztőszobájában vagy kertjében sétálgat. Kerüljön közeli és személyes viszonyba a virágokkal, legyezőlevelekkel és szárakkal a 60–120x-os nagyítással. Ilyen lenyűgöző nagyítás mellett a készülék egy beépített LED-del meg is világítja a témát, ezáltal kristálytisztává teszi a képeket.

A Carson Microbrite Plus tökéletesen illeszkedik a tenyerébe, és fogantyúval is rendelkezik, ami kellemes kezelhetőséget biztosít. A nézőke melletti kis karral növelheti vagy csökkentheti a nagyítást, míg a a készülék mélyén rejlő forgó kerékkel megváltoztatja a fókuszt, hogy bármit ellenőrizhessen.

Microbrite Plus: tökéletes a felfedezéshez, a diagnosztizáláshoz és a szüreteléshez

Ha a Carson Microbrite Plus bekerül a termesztő eszközkészletébe, egy teljesen új dimenzióval bővül a termesztési élménye. A készülék aratáskor kerül valóban előtérbe. Ha alaposan szemügyre veszi a mirigyes trichómákat, akkor pontosan a megfelelő időben takaríthatja be virágait, biztosítva az optimális kannabinoidszintet.

A Carson Microbrite Plus azt is lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérje kertje biológiai sokféleségét. Vizsgálja meg közelebbről a rovarokat, amelyek a termesztőhelyén húzódnak meg. Ha hasznos fajok, akkor társnövényei meghálálják. Ha kártevők, akkor valamilyen kezelési stratégia alkalmazására lesz szükség.


  Szerző V. B. Ekkor 17/Oct/2021 :

  Megszólítás : W.W
  Komment : Un peu compliqué à prendre en main mais très bonne qualité

  Szerző P. M. Ekkor 12/Oct/2021 :

  Megszólítás : P.M
  Komment : Very handy

  Szerző M. V. Ekkor 05/Oct/2021 :

  Megszólítás : Micha
  Komment : Es hat mich überrascht wie gut man damit die Feinheiten sehen kann, zu empfehlen ist die Brennweite ganz nach links zu stellen dann verhindert man das wackeln zum großen Teil. Super Teil für das Geld. Micha

  Szerző W. L. Ekkor 21/Sep/2021 :

  Megszólítás : William
  Komment : Excellent! Faut se mettre sur une table et couper un pistil pas besoin de prendre un gros morceaux ;) ca grossit jusqu'à 120 pour les plus curieux mais en 60 c'est tout aussi bien. Comme les photos d'internet ;)

  Szerző A. S. Ekkor 15/Aug/2021 :

  Megszólítás : Andreas
  Komment : Cooles Teil, sehr praktisch und leicht zu handhaben

  Szerző P. D. Ekkor 11/Aug/2021 :

  Megszólítás :
  Komment : Prodotto top! Consigliato✓

  Szerző C. G. Ekkor 06/Aug/2021 :

  Megszólítás : Melle
  Komment : Au top!.! Facile d'utilisation et très efficace

  Szerző M. R. Ekkor 22/Jul/2021 :

  Megszólítás : Clad
  Komment : Excellent outil. La méthode facile pour l'utiliser => découpez un minuscule (vraiment minuscule, un quart de mm², cad 1/2mm sur 1/2mm, suffit très largement) bout d'une tête, posez le sur un support stable (genre une table ou ne feuille de papier posé sur une table) et posez le microscope dessus. Alors vous pourrez scruter l'intégralité du bout découpé, en faisant le point avec la molette, en zoomant ou vous voulez, avec une précision absolue et une vue parfaite. C'est superbe ! Il suffit de bouger le microscope légèrement en haut/bas et gauche droite pour pouvoir examiner l'intégralité de votre poussière de tête et voir un grand nombre de trichomes afin de vous faire une idée globale de la maturation. Excellent produit lorsqu'il est bien utilisé... ce qui est très simple quand on prend 2 secondes pour y réfléchir.

  Szerző W. K. Ekkor 20/Jul/2021 :

  Megszólítás : Microscope.
  Komment : Simple, effective, it is really easy to assess the degreeof natury of the trisomes.

  Szerző C. S. Ekkor 19/Jul/2021 :

  Megszólítás : Exelente!
  Komment : É incrível o quanto próximo se vê, com grande detalhe!.. só é necessário alguma prática pois de início é difícil a focagem; ao mínimo movimento errado, perde-se o cenário. A luz LED acentua ainda mais o detalhe da imagem sem necessitar sequer de luz exterior. Em suma, um bom investimento com o qual é possível fazer colheita no momento mais desejado.

  Szerző E. E. Ekkor 30/Jun/2021 :

  Megszólítás : Microscopio
  Komment : Ottimo microscopio funzionale e preciso

  Szerző O. B. Ekkor 16/Jun/2021 :

  Megszólítás : Oliv
  Komment : Conforme aux attentes. Merci RQS pour les cadeaux supplémentaires.

  Szerző A. R. Ekkor 07/Jun/2021 :

  Megszólítás : Rico
  Komment : Ein Muss für jeden Grower ✌️✌️

  Szerző J. D. Ekkor 24/May/2021 :

  Megszólítás : Jeff
  Komment : Très bon produit, tarif très compétitifs.

  Szerző S. R. Ekkor 03/May/2021 :

  Megszólítás : Perfekt
  Komment : Super Teil 👍


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Tegyen fel kérdést
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Tegyen fel kérdést

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Categories

Royal Queen Seeds Reviews with ekomi.co.uk