• Curing Vault (Érlelőedény)
 • Curing Vault (Érlelőedény)
 • Curing Vault (Érlelőedény)
 • Curing Vault (Érlelőedény)
 • Curing Vault (Érlelőedény)

Curing Vault (Érlelőedény)

A Royal Queen Seeds Curing Vault (Érlelőedény) segít minimálisra csökkenteni a penészesedés kockázatát, megőrzi a terpéneket, és elősegíti a klorofill lebontását, hogy végül a lehető legízletesebb és legsimább kannabiszrügyet kapja. Fény- és légmentes, kiváló alternatívája a hagyományos üvegtégelyes változatnak. Többféle méretben kapható.
Kapacitás:
300 ml
€ 24.00
650 ml
€ 28.00
1000 ml
€ 35.00
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 28.00

€ 28.00 (-0%)

  Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (0)

Curing vault: A tökéletes megoldás a kannabisz tárolására

A Royal Queen Seeds Curing Vault (Érlelőedény) meghosszabbítja a kannabiszvirágok eltarthatóságát, és a lehető legjobb ízprofilt hozza elő. A rügyeket szárítás után érlelni kell, hogy lassan távozzon belőlük a felesleges nedvesség, így nem penészednek majd be. A kannabiszrügyek érlelésére többféle módszer is létezik - és a Curing Vault tökéletes kannabisztárolási megoldást is kínál.

A szilárd, könnyű és légmentesen záródó Curing Vault ideális környezetet biztosít a kannabisz érleléséhez. Ez a tárolóegység rozsdamentes acélból készült – többé nem kell aggódnia az üvegtörés miatt! Az RQS Moisture Fighters kiegészítő használatával biztosíthatja, hogy a Curing Vault belsejében a páratartalom az ideális, körülbelül 62%-os tartományon belül maradjon – ez a tökéletes érték, amely minimalizálja a penész kialakulásának kockázatát, miközben a folyamat során csökkenti a rügyek súlyát.

Miután egy adagot megérlelt, egyszerűen törölje át a Curing Vault-ot élelmiszer-minőségű tisztító alkohollal (vagy egy igazán jó dörzsivel a mosogatóban), és máris jöhet az újabb adag rügy.

Ha a lehető legaromásabb virágokat szeretné előállítani, amelyek megőrzik valódi terpénprofiljukat, és selymesen sima füstöt produkálnak, vegye fel a Curing Vault-ot az arzenáljába. Az S (300ml/12–17g), M (650ml/27,3–37g) és L (1000ml/42,5–57,5g) méretben kapható Curing Vault minden méretű termesztési művelethez kínál megfelelő edényt.

Melyik Curing vault a legjobb Önnek?
S 300mL 12-17g
M 650mL 27.3-37g
L 1000mL 42.5-57.5g
  Nobody has posted a review yet


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.