Cannabis Kush - A királyi királynő magok gyűjteménye

Kush Cannabis

Kush: Az Ősi Gyógynövény, a 21. Század Szakértői Számára

A Cannabis indica természetes növekedésének legalább 1300 éves történelme van, a Hindu Kush hegység területén, Afganisztán, India és Pakisztán határában. A Kush a cannabis indica-család egy rendkívül különleges változata. A valódi Kush, bizony, egy prémium minőségű cannabis.

Szemléljük úgy a cannabis indica-t, mint ha az apacsokról beszélnénk. A Kush lesz a lázadó Csirikava törzs. Ugyanazon hegység területéről származik, de egy sokkal erősebb varázslattal lett felruházva. A szakértők még azt is vitatják, hogy a Kush-fajták nem érdemlik-e meg a saját, külön, Cannabis Afghanica cannabis besorolást.

Az őshonos Kush-fajták tartalmazzák általában a legmélyebb indica-vonalat. A levelei és szárai vastagok, az internodális távolság nagyon rövid, és a növények ritkán haladják meg a 2 métert. Kifejezetten termékeny a virágait illetően, mivel a növény bokros megjelenése a maximumot próbálja kihozni ebből, az alacsony növésű fajtából. Természetesen, egy extra-gyantás réteg takarja a bugákat, és a szaga is inkább egy fenyő, és kerozin csípős keverékére emlékeztet, ami nagy különbséget tesz a Kush, és egyéb indica fajták között.

Beltéren, vagy kültéren, a Kush fajták kiválóak lehetnek akár kezdő, akár haladó cannabis-termesztőknek. Ha te azt imádod, ahogy behúz a fotel, és olyan füvet szeretnél ültetni, mely valószínűleg a legragacsosabb, akkor ennek a Kush-nak kell lennie. Avagy, ha egy sokkal lazítósabb, test-elernyesztő élményre vágysz, akkor is a Kush lesz az igazi. A Royal Queen Seeds egy változatos gyűjteményt hozott létre a különböző, Kush-fajtákból, ami minden egyes Kush-őrültet boldoggá tud tenni.

O.G. Kush

OG Kush

Egy Kush, mindenek fölött. Vitathatatlanul, a legnagyobb “drágaság”. Jogosan ez a leginkább díjazott, és elismert fajta. Az O.G. Kush a drágakő, a Royal Queen Seeds Kush gyűjteményének koronáján. Nem csak, hogy ez a jelenleg megtalálható, legdögösebb Kush-variáns. Ez a legdögösebb cannabis-féle, ami csak létezik. Csak 8 hét virágzásra van szüksége ahhoz, hogy körülbelül 500g/m², gourmet Kush-t tudj szüretelni róla. A mi, O.G. Kush-unk garantáltan beizzítja majd a motivációid, hogy termesztésbe kezdj!

Az O.G. Kush világszerte ismertté vált az elsöprő mennyiségű, megközelítőleg +19%-os THC szinjtével, valamint a neonzöld, kristályos bugákkal, és az egyedi szagával. A csípős fenyőaroma, üzemannyaggal keverve teszi ezt a fajtát az egyik leghangosabb fűvé a Földön. Az íze pedg, inkább földesebb, egy kevés, citrusos beütéssel.

A hatása, érdekes mód, inkább sativa-hatású, a végeredményben megspékelve egy kellemes, euforikus “high”-al. De ne gondold azt, hogy ezzel vége is, hiszen ezt majd, kiütéses győzelemmel követi az az igazi, testet ellazító, “stoned”-hatás. Készülj fel, hogy ezután egy jó időre, mint ha a kanapéba szögeztek volna, de azért gyűjts majd be elég municiót, a kajaflesshez, ami vele jár.

OG Kush
Chemdawg x Lemon Thai x Pakistani Kush
425 - 475 gr/m2
90 - 160 cm
7 - 9 hetek
THC: 19%
Sativa 25% Indica 75%
500 - 550 gr/plant
180 - 220 cm
Október
Felemelő, Megnyugtató

Vásároljon OG Kush

Bubble Kush

Bubble Kush

A Bubble Kush talán az egyik legfinomabb ízű, és legbőségesebb termést hozó tagja a Royal Queen Seeds Kush Családjának. A félreismerhetetlen, rágógumi-cukorka íz, és az erőteljes behúzó, de “high” hatás ajánlja fel ezt a nagyon finom Kush-t, akár egy cannabis-kerti opcióként is.

A Bubble Kush egy, rendkívül magabiztosan növő, ganja-bokor. Ha a SOG metódust használjunk, bőséges termés, akár 600g/m2 is elérhető a tömör, egy méter magas növényeknél, beltéren. A kültéri növények is jól teljesítenek meleg, napos éghajlaton, és kb. 2 m-esre is megnőhetnek.

A jól tartott, kültéri növények akár 650g, első osztályú Kush-t tudnak termelni, mindösszesen 7-8 hét alatt. Készülj fel egy nehéz, magával rántó, fizikálisan betépett érzésre ettől, a +18%-os THC-tartalomtól csöpögő, íztől duzzadó fűtől.

Bubble Kush
Bubble Gum x O.G. Kush
550 - 600 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 10 hetek
THC: 19%
Sativa 20% Indica 80%
600 - 650 gr/plant
160 - 200 cm
Szeptember vége
Fizikailag pihentető, Tiszta, Tompa

Vásároljon Bubble Kush

Candy Kush

Candy Kush

A Royal Queen Seeds gyűjteményének leggyorsabban virágzó, fotoperiodikus Kush-fajtája a Candy Kush. A Sweet Special, és a Royal Kush ötvözésével létrejött, élénk hibridben keveredik a fej-test alapú betépés, amit a Kush-fajták színterén már megszokhattuk. Kevesebb, mint 7 hét alatt egy +18%-os THC szintet, és alacsony CBD szintet kapsz majd eredményül.

A Candy Kush különböző genetikájának köszönhetően válik ez a növény, a könnyen termeszthető Kush a tökéletes receptjévé, a kellemes, elmére ható “high”-al együtt. Az indica-félék hatása tükröződik a növény felépítésében, valamint növekedésében, és ezek ritkán érik el az 1 m-es magasságot, beltéren. Míg kültéren, a dél-európai termesztők már bámulatos eredményekről tudnak beszálmolni. Egészen 500g per növény is elérhető egy-egy bokrosabb példánynál, és akár az 1.7 méteres magasságot is elérhetik.

Candy Kush Express (gyorsan virágzó)
Sweet Special x O.G. Kush
475 - 525 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 9 hetek
THC: 18%
Sativa 40% Indica 60%
450 - 500 gr/plant
100 - 170 cm
Szeptember eleje
Fizikailag pihentető, Tompa

Vásároljon Candy Kush Express (gyorsan virágzó)


Critical Kush

Critical Kush

A többszörösen díjazott, O.G. Kush, és az európai, kereskedelmi termesztők nagy kedvence, a Critical Mass keresztezéséből született meg ez az igazi szörnyeteg Kush hibrid, a Critical Kush. Ha csak egyszerűen nem tudod eldönteni, hogy O.G. Kush-t, vagy inkább Critical Mass-t ültess, vagy csak szeretnél egy újabb Kush hibridet a csapatba - a Critical Kush semmiképp sem fog cserben hagyni. Ennek, az erőteljes Kush-nak kissé földes és citrusos aromája, és íze van.

Ez a fajta kiváló választás lehet kezdő termesztőknek. A Critical Kush egy szívós, de kevés igényű növény. Könnyen termeszthető bel-, és kültéren egyaránt, meleg klímán. A növények tömöttek, és elképesztően termékenyek; míg kb. 1 m magasak beltéri termesztésnél, ugyanakkor kb. 500g/m² a hozamuk.

A Critical Kush a szabadban sem nyújtózkodik sokkal magasabbra, általában 1,5 méter alatt marad, és képes az 500g per növény terméshozamra is. Ez, a bazi gyors Kush, is szüretelhető már olyan kevés idő alatt, mint 7-8 hét. A tömör, ragacsos Critical Kush gubákban pedig 20%-os THC tartalom van, ami mint egy ökölcsapás, gyorsan, és kíméletlenül húz majd le.

Critical Kush
Critical x OG Kush
500 - 550 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 10 hetek
THC: 20%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
100 - 140 cm
Szeptember vége
Energikus, Fizikailag pihentető, Hosszantartó

Vásároljon Critical Kush

Kali Dog

Kali Dog

Ez, az elképesztő variáns talán a leginkább sativa-közeli Kush-fajta a Royal Queen Seeds gyűjteményéből. A metszése és/vagy fejlesztése igen ajánlott, hogy egy könnyen kezelhető, magas hozamú növényt kapjunk.

A Kali Dog-nak nagyobb, internodális közei vannak, és sokkal határozottabb az agyi, sativa beütés a betépettségben, mint egy tipikus Kush-nál. Bár a vaskos, gyantától csöpögő bugák egész visszaidézik az old school Kush bájait, és tényleg, igazán megnőnek a virágzás utolsó heteiben. Kb. 8-10 hét virágzás, és a bűzös, ragacsos bugák, az egekben lépkedő elme, valamint a testedet a földre húzó hatás, mind a tied lehet.

Kali Dog
Chemdog x Sour Diesel
450 - 500 gr/m2
90 - 160 cm
8 - 10 hetek
THC: 18%
Sativa 55% Indica 45%
500 - 550 gr/plant
175 - 210 cm
Október vége
Felemelő, Tiszta

Vásároljon Kali Dog

Pineapple Kush

Pineapple Kush

Ha inkább egy trópusi gyümölcsös ízű Kush-fajtára vágynál, akkor a Pineapple Kush-ra lesz még szükséged a cannabis kertedbe. Ez a variáns egy O.G. Kush koktél, egy kis Pineapple-el megbolondítva. A Pineapple Kush egy egyedi Kush, sativa-szerű “high”, és egy sokkal lazább testre ható, relaxálós betépéssel, mint a “fotelbe szögezős”, fizikai hatás.

Ez, az édes ízű, elme-csavaró fajta rendkívül elnéző az újdonsült, beltéri kertészek hibáival szemben, és kültéren is kiválóan teljesít, a délebbi területeken. Alkalmazhatjuk a SOG-módszert is, a beltéri hozam maximalizálása érdekében, így 1-1,2 méteres növényeket kapunk majd, míg kültéren, egy napos helyen, nagy cserepekben termesztve, akár 2m magas ganja bokrokká is meg tudnak nőni. Nincs még egy olyan Kush, mint a Pineapple Kush.

Pineapple Kush
Pineapple x O.G. Kush
500 - 550 gr/m2
70-120 cm
8 - 9 hetek
THC: 18%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
120-180 cm
Szeptember vége
Megnyugtató, Nevettető

Vásároljon Pineapple Kush

Special Kush 1

Special Kush #1

Szeretnél kipróbálni egy kis “Vissza a jövőbe” Kush-t? A Royal Queen Seeds újraélesztette, és feltöltött a jó öreg, hegyi Kush genetikájából, hogy aztán büszkén prezentálhassa számodra a Special Kush 1-t. Már ránézésre is, ez a variáns a zömök, vad Kush növényre emlékeztet, aminek elképesztőek a virág-levél arányai. Nem is említve a - nagy valószínűség szerint - valah látott legtömöttebb, édes bugákat.

A Special Kush 1, persze több, mint egy egyszerű tiszteletadás a hegyi Kush-ok öröksége felé. Természetesen, kint, a természetben, forró és száraz klímán is vidáman megnő, de ugyanakkor teljesen rendbe van az is a számára, hogy nagyszerűen teljesítsen egy termesztő szoba keretein belül is. A Special Kush 1 mind alkalmas kezdő kertészek, és mind az igazi, Kush connisseur-k számára is.

Special Kush 1
Afghan x Kush
425 - 475 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 hetek
THC: 17%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
200 - 270 cm
Szeptember vége
Fizikailag pihentető, Nehéz, Tompa

Vásároljon Special Kush 1

Bubble Kush Automatic

Bubble Kush Automatic

A Royal Queen Seeds nem árul a népszerű fotoperiodikus fajtákból, kerti, autoflowering változatatokat. Mi új generációs autoflowering variánsokat fejlesztünk, és tenyésztünk. A Bubble Kush Automatic egy elsőrangú, következő generációs auto növény, olyan növekedési statisztikákkal, melyekkel riválisává válik a mai, fotoperiodikus cannabis fajtáknak.

Az O.G. Kush, a Bubble Gum és a Critical Automatic legjobb tenyésztő-készleteiből teremtve, a Bubble Kush Automatic jó példa arra, hogy a szuper ganját lehet termelni az alacsony növésű növényeken is. Beltéren, vagy kültéren, teljes napfényben, a maximum magassága nem lehet több, mint 1 méter. Ráadásul, mivel ez egy életrevaló autoflowering hibrid, a Bubble Kush Automatic, a csírázástól, a szüretig, elképesztő sebességgel rohan, és szinte alig 7-8 hét alatt be is ér. Mi, az erkélyen termesztőknek azt ajánljuk, hogy ha álcázásról is van szó, ez a fajta legyen az első számú választás.

Bubble Kush Auto
Bubble Gum x O.G. Kush x Critical Automatic
350 - 400 gr/m2
70-100 cm
6 - 8 hetek
THC: 16%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
120 - 170 gr/plant
100 - 140 cm
10-11 hét a csírázás után
Álmos, Tompa

Vásároljon Bubble Kush Auto

Royal Kush Automatic

Royal Kush Auto

Ezt pedig azoknak, a cannabis használóknak, akik még nem találkoztak az igazi, prémium Kush fajták fenomenális hatékonyságával, de attól még szeretnének ellazulni a kevésbé intenzív hatású, de finom Kush bugáktól. Engedd meg, hogy bemutassuk neked a Royal Kush Automatic-ot. A tökéletes bevezető Kush-fajta azok számára, akiknek új még a cannabis kultúra. A THC körülbelül 13%, és a betépés is sokkal simább, és lágyabb, mint az inkább erőteljesebb, tüzes Kush fajtáknál, mint például az O.G. Kush, és annak keresztezett nővérkéi.

A Royal Kush Automatic-nak csak minimális mennyiségű tápanyagra van szüksége, valamint egy kevés, termesztő TLC-hez a gyors, és érett, Kush gubák termeléséhez, melyek a csíráztatás után, alig 8-9 hét alatt beérnek. Beltéren, különösen egy szekrényben, mikro-termesztésnél, vagy kültéren, egy kis teraszon, a Royal Kush Automatic kihasznál minden egyes négyzetmétert, ami csak rendelkezésére áll.

A növények tömöttek, és sok oldalhajtást hoznak, míg mindig 1 m körül, vagy az alatt maradnak, termesztési stílustól függetlenül. A hozam viszont elég bőséges, 50g/növény beltéren a gyakori, és akár 170g/növény kinn, forró, nyári körülmények között, a délebbi éghajlatokon.

Royal Kush Auto
OG Kush x Ruderalis
300 - 350 gr/m2
60 - 90 cm
7 - 8 hetek
THC: 13%
Sativa 20% Indica 50% Ruderalis 30%
120 - 170 gr/plant
120 - 150 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Fizikailag pihentető, Tiszta

Vásároljon Royal Kush Auto

Hulkberry

Hulkberry

A Bruce Banner fajták Hihetetlen Hulk, a zöld szörnnyé változó legendás Marvel karakter névrokonai. Ennek a csodálatosan erőteljes növénynek számos olyan fenotípusa létezik, amelyekre különböző tulajdonságok jellemzők. A mi változatunk a Hulkberry, melyet a Kush genetika legjavának kiteljesítésére hoztak létre. A Bruce Banners két népszerű hibrid, az OG Kush és az Strawberry Diesel kifinomult kombinációja. A Strawberry Diesel a névadó ízesítését kölcsönzi a Hulkberry-nak. A Kush törzsek földes fenyőillata még elterjedtebb lesz a vetőmagjainkkal. Szerettük volna növelni a család Kush ágának eufórikus zizgését, ezáltal a THC-tartalom elérte a megdöbbentő 27% -ot. Ez egy fantasztikus, tudat-tágító törzs, amelyre egyszerűen rá kell gyújtania, hogy elhiggye.

HulkBerry
OG Kush x Strawberry Diesel
400 - 450 gr/m2
80 - 140 cm
9 - 11 hetek
THC: 27%
Sativa 65% Indica 35%
650 - 700 gr/plant
160 - 200 cm
Szeptember vége
Felemelő, Tiszta

Vásároljon HulkBerry

Fat Banana

Fat Banana


Ha a banán olyasvalami, amelyet gyümölcsként élvez, akkor a Fat Banana egy Önnek való fajta. Próbálja ki a törzs édes, gyümölcsös ízű, enyhén citrusos füstjét. A hatásáról azt tartják, hogy megtisztítja gondolatokat, és nyugodt, lusta érzés járja át az egész testet. Az izmok ellazulnak, a test a kanapéra omlik és garantáltan megjön az étvágy. A nyugtató indica és a boldogító sativa tulajdonságok a 25 % felett szárnyaló THC-tartalomnak köszönhetőek. Ez az ízletes hibrid az OG Kush és Chiquita Banana tenyésztésének eredménye. 7-8 hét elteltével virágzik, a rügyek kellemes sárgás árnyalatúvá színeződnek. A nagyszerű eredmény nem marad el, akkor sem, ha ezt az alkalmazkodó Kush-t beltérben növeszti és akkor sem, ha kültéren termeszti és hagyja, hogy akár egy felnőtt embernél is magasabbra nőjön.

Fat Banana
Banana x OG Kush
350 - 400 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 10 hetek
THC: 25%
Sativa 30% Indica 70%
450 - 500 gr/plant
170 - 200 cm
Szeptember vége
Megnyugtató

Vásároljon Fat Banana

Purple Queen

Purple Queen

Néhány Kush-törzs különböző családok hibridje. A világ minden tájáról származó fajták egyesítése alkotja az indica domináns Purple Queen. Thaiföldről, Kolumbiából és Mexikóból származó sativák adják ennek a Kushnak a a Skunk tulajdonságait. A dolgok Kush oldala természetesen a híres hindu Kush-hegységből származik. Ez a hegyvidék már évezredek óta erőteljes kannabisznövényeket terem a vadonban. Ezek a törzsek jelenleg a világ legnépszerűbb fajtái közé tartoznak, ideértve a különösen keresett lila fenotípusokat is. A növényekre jellemző a gyümölcsös aroma és a lila színezettség. Ebben az esetben a Purple Afghan genetika jelenik meg a Purple Queen. Nem csak a lila színek káprázatosak, hiszen a THC-tartalom eléri a 22% -ot. Az íze a fenyő, a bogyós gyümölcsök és a benzinaroma részegítő keveréke, intenzív high-t okoz, amely egyszerre nyugtató és élénkítő.

Purple Queen
Hindu Kush x Purple Afghani
450 - 500 gr/m2
80 - 120 cm
8 - 9 hetek
THC: 22%
Sativa 25% Indica 75%
650 - 700 gr/plant
175 - 210 cm
Október
Eufórikus, Megnyugtató

Vásároljon Purple Queen

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.