• Punch Pie
 • Punch Pie

Punch Pie

Kezdje el termeszteni Mike Tyson kedvencét még ma. A Punch Pie a Tyson 2.0 Cherry Punch Pie-ból származik, és mindössze 9 hetes virágzás után sűrű indica rögökkel ajándékozza meg, amik teljesen kiütik. Rendelje meg a vetőmagot még ma, és élvezze a a 90%-ban indica-domináns hibrid kemény slukkjait.
(15) Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 11.00
3x
€ 28.00
5x
€ 42.50
10x
€ 76.50
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 28.00

€ 28.00 (-0%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (5)

Punch Pie: Egy kolosszális indica, ami kiüti

Az RQS és a Tyson 2.0 közötti exkluzív együttműködés nyomán Iron Mike kedvenc törzsei az otthoni termesztők számára is elérhetővé válnak, így mindenki osztozhat minden idők legjobbjának nagy rügyek iránti szenvedélyében. A Punch Pie pedig, egy 90% indica dominanciával rendelkező szörny-hibrid, előkelő helyen áll Kid Dynamite kedvencei között. Ültesse el ezt a magot a kertjében vagy a sátrában, és készüljön fel a rügyek betakarítására - ezekből egyetlen slukk is elég, hogy a szőnyegre kerüljön.

A Tyson 2.0 Cherry Punch Pie masszív utóda (Purple Punch x Purple Kush)

A Tyson 2.0 Cherry Punch Pie-ból származó Punch Pie két bajnok indica genetikáját egyesíti: a Purple Punch-ét és Purple Kush-ét. Az eredmény egy szívós, zömök növény, amely vadul vegetál, és amikor virágozni kezd, gyorsan létrehozza sűrű, trichomával teli virágokból álló bugáit.

A Punch Pie hatásai, ízei és aromái: Egy lágy, egyslukkos csoda, bogyós jegyekkel

Ennek a szupergyantás indicának már az illata elegendő ahhoz, hogy akár a tapasztalt dohányosokat is levegye a lábáról. Amikor a Punch Pie vaskos rögeit széttördeli, elcsábítja az érett áfonya aroma, amely édes, sima, földes felhangokkal érkezik. Lélegezze be sűrű, ízes füstjét, és a Punch Pie a bogyós pite és a földes, karamellizált péksütemény gazdag jegyeivel vonja be ízlelőbimbóit. Majd, alig pár perccel a az első slukk után érezni fogja ennek a nehézsúlyú törzsnek a teljes erejét. A Punch Pie gyorsan bevisz egy ütéskombinációt közvetlenül a szemei közé, a test többi része pedig elolvad, így álmos, éhes és boldog kábulatban lesz része. Tökéletes befejezés egy hosszú naphoz.

A Punch Pie termesztési jellemzői: Élvezze a nagy termést mindössze 9 hét alatt

Ízletes aromái/ízei és kemény tompító hatása mellett ráadásul a Punch Pie termesztése is öröm. Akár a szabadban, a napon, akár sátorban, mesterséges fény alatt veti el ezeket a magokat, ez a bikanyakú indica biztosan elbűvöli majd ellenállóképességével, lendületével és - természetesen - kiváló termésével. 90%-os indica génjével a Punch Pie bokros növényeket hoz létre, amelyek beltéren elérik a 80-110cm-t, míg a szabadban akár a 120-150cm-t is. 9 hetes virágzás után ez a zömök hölgy súlyos, sűrű virágokat növeszt és akár 600g/m² termést is produkál beltéren, és növényenként 750 grammot szabadtéren. Vár még valamire? Rendeljen Punch Pie vetőmagot még ma, adjon a kertjének egy nehézsúlyú bajnokot!

Punch Pie data sheet
A fajta típusa: Feminizált
THC: 22%
CBD: Alacsony
Genetikai háttér: Purple Punch x Purple Kush
Típus: Sativa 10% Indica 90%
Virágzási: 7 - 9 hetek
Szüreti hónapja: Szeptember vége
Magasság beltéren: 80 - 110 cm
Magasság szabadtéren: 120 - 150 cm
Termés beltéren: 550 - 600 gr/m2
Termés kültéren: 650-750 gr/plant
Éghajlat: Rövid nyár
Hatás: Álmos, Eufórikus, Fizikailag pihentető, Megnyugtató
Íz: Áfonya, Cukorka, Földes

  Szerző T. M. Ekkor 20/May/2024 :

  Megszólítás : Die einzige wahre Keimung
  Komment : Warum dieser Titel? Bei ca 3 Verschiedenen Samen die ich hier bestellte Keimte sie als erstes, in einen Kräftigen Grün! Keim zeit ca 2 Tage im Keimautomat. Bei all denn anderen Bestellungen befürchte ich eine Überzüchtung. (Zero Keimung)

  Szerző G. F. Ekkor 17/May/2024 :

  Megszólítás : Amazing
  Komment : The early growth of this strain is awesome!

  Szerző P. D. Ekkor 29/Apr/2024 :

  Megszólítás : 2:1
  Komment : 2 von 3 Samen haben unter den selben Bedingungen gekeimt.

  Szerző F. Y. Ekkor 11/Apr/2024 :

  Megszólítás : Healthy
  Komment : Healthy and robust plants so far. Can't wait to see the flowaah

  Szerző T. A. Ekkor 12/Mar/2024 :

  Megszólítás : Tyson 2.0 Seeds
  Komment : This was a true Gift from Tyson him self that Is If your Interested In a Strain that truly speaks for Its self with Its Fruity notes along with the smoke all connoisseurs can love to say the least, If Grown by a Non beginner.


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.