Critical Kush

A cannabis termesztés világában a hibridek olyan variánsok, amelyek két különböző típus legjobb tulajdonságait ötvözik. A világ legnépszerűbb variánsai közé számos hibrid típus tartozik. A Critical Kush a hibrid csoport része. Ez a variáns a Critical Mass-nek és az OG Kush-nak a keresztezése. Magas a THC tartalma és gazdag ízvilággal rendelkezik a nagyszerű élmény biztosítása érdekében.
 4.5/5 (87) Write a review
€ 21.50 tax incl. In stock

Payments methods: VisaMasterBank transfer and Cash

Free shipping

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (2)
 • Vélemények (87)
 • Vásárlói képek (9)
 • Szállítási információk és feltételek

Ez a kush keverék indica domináns variáns, amely közepes magasságúra nő meg, ezért ideális növény limitált termesztőterületeken való termesztéshez. A méretéhez képest nagyszerű hozama van, négyzetméterenként átlagosan 500-550 g-ot biztosít. A nagy hozama annak köszönhető, hogy sok virága van a növényeknek, ez pedig sok bugát jelent. Ez egy gyors típus, a virágzási ideje nagyjából 55-60 nap.

A Royal Queen Seeds Critical Kush magjaiból olyan növények lesznek, amiknek a hatása nagyszerű a relaxáláshoz. A magas THC tartalma miatt a testet és az agyat is nyugtatja, közben enyhíti a stresszt és a fájdalmat. A Critical Kush annyira nem erős, hogy hosszabb időre használhatatlanná tegye a fogyasztót. Helyette enyhíti a feszültséget és a stresszt, közben nem veszi el az ember életerejét, ezért nem lesz probléma a napi teendők elvégzésével. Lefekvés előtt is ajánlott a fogyasztása, segíti az egész éjszakás pihentető alvást.

A kellemes, de nem annyira erős hatása mellett a Critical Kush-nak nak az íze is nagyszerű. Különleges földes füstje van, ezt fűszeres, aromás tónusok kísérik. Vannak variánsok, amik egyszerűen túl pézsmaszagúak ahhoz, hogy kellemes füstöt biztosítsanak, azonban ennek a típusnak az íze tökéletes keveréke az erősnek és az enyhébb sokrétűségnek. Élmény belőle szívni.

Ha érdekelt abban, hogy kipróbálja ezt az izgalmas hibridet, vásároljon Critical Kush magokat közvetlenül a Royal Queen Seeds-től. Ez a hibrid nagy mértékben különbözik a többi kush hibridtől. Miközben erős, kielégítő hatással bír, nem láncol a kanapéhoz a délután hátramaradó részében. Ezen kívül gazdag, ízes, aromás füstje van, amely egyszerre enyhe és erős. A közepes méretének és a nagy hozamának köszönhetően ideális variáns azoknak a kertészeknek, akiknek nincsen nagy termesztőterületük, vagy beltéren termelnek és minél több termést ki szeretnének hozni a rendelkezésre álló helyen.

Tehát ha új, élvezetes füsttel rendelkező, kielégítő és hosszan tartó hatással bíró variánst keres, vagy egyszerűen növelni szeretné a hozamát, ezt a hibridet ajánljuk. A Royal Queen Seeds jó áron biztosítja a magjait. Kezdje el a termesztést ezzel a nagyszerű kush-sal, mert nagy mennyíségű, jó minőségű, magas THC tartalmú hozamot biztosít!

 • THC: 20%
 • CBD: Medium
 • Hozam beltéren: 500 - 550 gr/m2
 • Hozam kültéren: 500 - 550 gr/plant
 • Magasság beltéren: 60 - 100 cm
 • Magasság kültéren: 100 - 140 cm
 • Virágzási: 7 - 8 hetek
 • Szüreti hónap: Szeptember vége
 • Genetikai háttér: Critical x OG Kush
 • Típus: Sa 20% In 80% Ru 0%
 • Hatás: Durva betépés, hosszan tartó és test lazító hatás
 • Aroma: Woody, Pungent, Earthy
 • Climate: Mild
   

  By D. P. on 16/Feb/2018 :
  (5)

  Title : critical killer
  Comment : very proud with the yield, very strong and tasty effect

  By É. S. on 05/Feb/2018 :
  (4)

  Title : CK
  Comment : 3/3 germé à la première commande et 4/4 à la deuxième. Elles réagissent très bien, les buts sont compactes ainsi qu'une bonne récolte.

  By V. N. on 15/Jan/2018 :
  (5)

  Title : Strong genetic
  Comment : Ez to grow, yield is good, one of my favorite plants. Hit like a train, perfect for stoners

  By J. P. on 03/Jan/2018 :
  (5)

  Title : bon deal
  Comment : meilleur rapport qualité prix

  By V. L. on 18/Dec/2017 :
  (4)

  Title : Critical kush
  Comment : Yo yo yo, merci royal queens seeds, 2/3 à la germination. Deux plante compacte robuste, résistante à des conditions de culture parfois difficile. Une fois bien sèche une fumée bien épaisse, fort goût d'agrume dans un premier temps avant de laisser en bouche un goût terreux en bouche. Un gros stone à vous scotcher dans le canap !! Merci à vous, prochaine étape, royal Gorilla !!!! En espérant que ce soit sauvage !!!

  By M. C. on 15/Nov/2017 :
  (3)

  Title : Zhuleny_duchodce Pěstitel420
  Comment : Klíčivost 10/10 dorůstá Výšky 100cm voní klasicky jak Critical odrudY kvetla 56dni

  By R. E. on 15/Nov/2017 :
  (4)

  Title : Richtig der Hammer!
  Comment : War jetzt nicht meine erste Züchtung aber guter Ertrag und ein sehr intensives High. Nur weiter zu empfehlen.

  By C. G. on 02/Nov/2017 :
  (5)

  Title : New to RQS
  Comment : I bought these for a friend who has been growing for 8 years. He is very pleased with their development, he says that they are cheaper than other seedbanks that he has used and that they are looking bigger & healthier. He has become a RQS convert.

  By R. D. on 31/Oct/2017 :
  (5)

  Title : Its the best strain
  Comment : Very very good !

  By S. S. on 27/Oct/2017 :
  (5)

  Title : top strain
  Comment : top

  By A. W. on 09/Oct/2017 :
  (5)

  Title : top strain
  Comment : keimungsrate 90% hab sie in der vegi gecopt was zur folge hatte das sie pro pflanze 2 wirklich dicke mainbuds bekommen hat und überzogen von trichomen der hammer. sehr gute wahl

  By J. R. on 09/Oct/2017 :
  (5)

  Title : 100% germination 3/3 Easy to grow
  Comment : Very good strain that is a good high for relaxing. I Had a good yield from as well but the taste was not overly great imo but I do prefer the more fruity strains. Would definitely recommend to any kush smoker tho. Overall a good strain good job RQS

  By K. Y. on 09/Oct/2017 :
  (5)

  Title : Very nice
  Comment : Absolutely amazing!

  By M. M. :
  (1)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By E. V. on 20/Sep/2017 :
  (5)

  Title : Mooie toppen!
  Comment : Mooie, volle toppen, bijna klaar voor de oogst, ben benieuwd... Bij mij is de bloeitijd wel veel langer, bijna 4 maand?? (alhoewel ik in zuid frankrijk woon) Nu ja, no worries, ik heb geduld.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
From Big budz | 2017-11-16 22:57:07

What food would you recommend for this strain to get the best results ?

Royal Queen Seeds Team

There are several nutrients out there, however we can only recommend our products. In this case, please take a look at our line of nutrients and boosters Vertafort. https://www.royalqueenseeds.com/growing/334-vertafort-organic-nutrition-.html https://www.royalqueenseeds.com/growing/355-vertafort-growth-booster-tablets.html https://www.royalqueenseeds.com/growing/356-vertafort-bloom-booster-tablet.html

From Nicola Nervo | 2017-11-05 21:36:29

Does this weed smell a lot ? I mean, if I grow this strain , is my room going to smell Critical Kush ?

Royal Queen Seeds Team

There is no one good answer for this, the smell of your plants depends on different factors. What is sure is that if the plants are healthy and happy their smell intensity will increase as they get closer to the harvest time. The below link contains some tips on how to control the smell. https://www.royalqueenseeds.com/blog-how-to-control-the-smell-of-cannabis-n224

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Spannabis

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Bevásárlókosár

Ajándék termékeket tartalmaz

No products

Szállítási € 0.00
Végösszeg € 0.00

PÉNZTÁRHOZ

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.