Critical Kush

A cannabis termesztés világában a hibridek olyan variánsok, amelyek két különböző típus legjobb tulajdonságait ötvözik. A világ legnépszerűbb variánsai közé számos hibrid típus tartozik. A Critical Kush a hibrid csoport része. Ez a variáns a Critical Mass-nek és az OG Kush-nak a keresztezése. Magas a THC tartalma és gazdag ízvilággal rendelkezik a nagyszerű élmény biztosítása érdekében.
 4.5/5 (156) Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 8.50
3x
€ 21.50
5x
€ 32.50
10x
€ 60.00
€ 21.50 Az ÁFÁ-t tartalmazza In stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Fizetési módszerek: Visa, Master Card, Bank transfer és Bitcoin

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (2)
 • Vélemények (132)
 • Vásárlói képek (5)

Jó hozam egy közepes méretű növénytől

Ez a kush keverék indica domináns variáns, amely közepes magasságúra nő meg, ezért ideális növény limitált termesztőterületeken való termesztéshez. A méretéhez képest nagyszerű hozama van, négyzetméterenként átlagosan 500-550 g-ot biztosít. A nagy hozama annak köszönhető, hogy sok virága van a növényeknek, ez pedig sok bugát jelent. Ez egy gyors típus, a virágzási ideje nagyjából 55-60 nap.

A Royal Queen Seeds Critical Kush magjaiból olyan növények lesznek, amiknek a hatása nagyszerű a relaxáláshoz. A magas THC tartalma miatt a testet és az agyat is nyugtatja, közben enyhíti a stresszt és a fájdalmat. A Critical Kush annyira nem erős, hogy hosszabb időre használhatatlanná tegye a fogyasztót. Helyette enyhíti a feszültséget és a stresszt, közben nem veszi el az ember életerejét, ezért nem lesz probléma a napi teendők elvégzésével. Lefekvés előtt is ajánlott a fogyasztása, segíti az egész éjszakás pihentető alvást.

A kellemes, de nem annyira erős hatása mellett a Critical Kush-nak nak az íze is nagyszerű. Különleges földes füstje van, ezt fűszeres, aromás tónusok kísérik. Vannak variánsok, amik egyszerűen túl pézsmaszagúak ahhoz, hogy kellemes füstöt biztosítsanak, azonban ennek a típusnak az íze tökéletes keveréke az erősnek és az enyhébb sokrétűségnek. Élmény belőle szívni.

Gazdag, zamatos és aromás füst

Ha érdekelt abban, hogy kipróbálja ezt az izgalmas hibridet, vásároljon Critical Kush magokat közvetlenül a Royal Queen Seeds-től. Ez a hibrid nagy mértékben különbözik a többi kush hibridtől. Miközben erős, kielégítő hatással bír, nem láncol a kanapéhoz a délután hátramaradó részében. Ezen kívül gazdag, ízes, aromás füstje van, amely egyszerre enyhe és erős. A közepes méretének és a nagy hozamának köszönhetően ideális variáns azoknak a kertészeknek, akiknek nincsen nagy termesztőterületük, vagy beltéren termelnek és minél több termést ki szeretnének hozni a rendelkezésre álló helyen.

Tehát ha új, élvezetes füsttel rendelkező, kielégítő és hosszan tartó hatással bíró variánst keres, vagy egyszerűen növelni szeretné a hozamát, ezt a hibridet ajánljuk. A Royal Queen Seeds jó áron biztosítja a magjait. Kezdje el a termesztést ezzel a nagyszerű kush-sal, mert nagy mennyíségű, jó minőségű, magas THC tartalmú hozamot biztosít!

 • A fajta típusa: Feminizált
 • THC: 20%
 • CBD: Medium
 • Termés beltéren: 500 - 550 gr/m2
 • Termés kültéren: 500 - 550 gr/plant
 • Magasság beltéren: 60 - 100 cm
 • Magasság szabadtéren: 100 - 140 cm
 • Virágzási: 8 - 10 hetek
 • Szüreti hónapja: Szeptember vége
 • Genetikai háttér: Critical x OG Kush
 • Típus: Sativa 20% Indica 80%
 • Hatás: Durva betépés, hosszan tartó és test lazító hatás
 • Éghajlat: Mild
 • Íz: Földes, Csípős, Fenyő

  By S. K. on 21/Jan/2020 :
  (5)

  Title : Critical Kush
  Comment : Due to the high Critical Kush THC combined with the ICE I intend to make Rick Simpson's oil from it. I just don't have time before surgery. Okay, maybe one day ...

  By M. S. on 14/Jan/2020 :
  (5)

  Title : Hervorragende Qulität
  Comment : Kann ich nur weiter empfehlen !

  By T. G. on 30/Dec/2019 :
  (5)

  Title : Parfait
  Comment : Envoi rapide, bien emballé. 5/5 germées en 3J.

  By A. K. on 09/Dec/2019 :
  (5)

  Title : Grow
  Comment : Perfekto

  By P. G. on 11/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Reliable, great value, great service
  Comment : Extremely happy with Critical Kush and the service from Royal Queen is always excellent.

  By A. R. on 08/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Beste Ergebnisse
  Comment : Es lief vom Anbau bis zur Ernte alles top. Beste Ergebnisse

  By P. K. on 30/Oct/2019 :
  (5)

  Title : FANTASTIC
  Comment : I love these terps... never smelled a better one!!

  By T. D. on 30/Sep/2019 :
  (5)

  Title : Forte
  Comment : Apres une bonne selection de plants et varietes kush.j ai trouver ici une nouvelle plante mere.tres tres forte.gout succulent.plante magnifique assez resistante et qui demande peu d angrais.je dirai recolte mi octobre au niveau medieraneen.et 60 jours en interieur.

  By B. H. on 27/Sep/2019 :
  (5)

  Title : Parfait
  Comment : Moins de 48h de germination les 5/5 top

  By E. M. on 19/Aug/2019 :
  (4)

  Title : Superbe
  Comment : Reçues en cadeau, et pourtant une très belle et conséquente plante.

  By M. S. on 16/Aug/2019 :
  (5)

  Title : Absolut zufrieden
  Comment : Mir gefällt absolut wie sich diese Planze entwickelt mit denn Wachstum war ich sehr zufrieden. Bei mir sind alle auf gegangen und auch tüchtig gewachsen. Ertrag bin ich eben so zufrieden.

  By C. F. on 13/Aug/2019 :
  (5)

  Title : Coup de coeur 🤩
  Comment : Deuxième test smoke live 1 mois de curing 🤪dur dur bref quoi dire merci rqs pour c'est graines gratuites et quelle weeds de oufs!!!odeurs très complexe de diesel et de lavande sur fond acidulé et le goût la même je suis tombé sous le charme aie aie aie.nouveaux goûts pour ma part elle ont tirés les 2 sur la og kush.coupe apex pour une qui a fait 80g sec et l'autre méga tête de 35g sec que j'ai était obligé de coupé démarrage de moisissures donc privilégier la coupe apex. Je suis un vieux fumeur et habitué au weeds hollandaise,goûts comme thc au dessus de tout coffee commercial merci à vous au plaisirs

  By P. W. on 30/Jul/2019 :
  (5)

  Title : Pete243
  Comment : Lovely plant

  By S. B. on 30/Jul/2019 :
  (5)

  Title : Outside grow
  Comment : Can these be planted outside in uk weather

  By G. P. on 29/Jul/2019 :
  (5)

  Title : Li amo
  Comment : I migliori semi che abbia mai comprato.... E come al solito un plauso al Royal... Sempre impeccabili e perfetti


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
From Big budz | 2017-11-16 22:57:07

What food would you recommend for this strain to get the best results ?

Royal Queen Seeds Team

There are several nutrients out there, however we can only recommend our products. In this case, please take a look at our line of nutrients and boosters Vertafort. https://www.royalqueenseeds.com/growing/334-vertafort-organic-nutrition-.html https://www.royalqueenseeds.com/growing/355-vertafort-growth-booster-tablets.html https://www.royalqueenseeds.com/growing/356-vertafort-bloom-booster-tablet.html

From Nicola Nervo | 2017-11-05 21:36:29

Does this weed smell a lot ? I mean, if I grow this strain , is my room going to smell Critical Kush ?

Royal Queen Seeds Team

There is no one good answer for this, the smell of your plants depends on different factors. What is sure is that if the plants are healthy and happy their smell intensity will increase as they get closer to the harvest time. The below link contains some tips on how to control the smell. https://www.royalqueenseeds.com/blog-how-to-control-the-smell-of-cannabis-n224

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..

Categories

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..