A Cheese cannabis fajták története

Ahogy virágzásnak indult a kannabisz nemesítése és termesztése, különböző fajták jöttek létre. Bizonyos fajták egész családjai kapcsolódnak egy adott ízhez vagy érzéshez. A Kush fajták sajátossága, hogy nagyon erős high-t okoznak; a Haze fajták ízletesek, és felemelő zizgést eredményeznek; a Dízel fajták ... nos ezeknek tényleg olyan illatuk van, mint az üzemanyagnak. Néha azonban az igazi kannabisz-ínyencek között még mindig előfordul, hogy nagyon keresnek egy komplex aromát. Ha Ön is ebbe a táborba tartozik, akkor az erőteljes, zamatos ízek, amit például a Cheese fajták nyújtanak, megoldást nyújthatnak Önnek. Az RQS-nél számos Cheese fajt kínálunk Önnek, hogy ezt saját maga is megtapasztalhassa. Van egy nagyszerű történet a Cheese fajta fejlődéséről, és az ismert, általa okozott hatásokról.

Royal Cheese

MILYEN IS AZ A CHEESE FAJTA?

A Cheese világhírű, ugyanúgy, mint azok a fajták, amelyeket a hibrid létrehozásához használtak. Ma is léteznek mindenféle Cheese változatok, amelyek visszanyúlnak az eredeti Cheese genetikához. A Cheese fajták fűszeres, kellemes ízűek, szemben a más fajtákra jellemző édes, gyümölcsös, gyógynövényes ízekkel, amelyek más fajtákban ismertek. A Cheese terpénjei meglehetősen változatosak, és amikor összeállnak, erőteljes, fűszeres illatot alkotnak. Az oktánsav avas aromája összeolvad a metil-terc-butil-éter és az etil-metil-ecetsav édes, gyümölcsös tónusával. Van isovalerinsav, amely több rossz szagú terpénnel, például hexánsavval (ami istállószagra emlékeztet) és metil-merkaptánnal (rothadt káposzta szagú) vegyül.

Ez így meglehetősen zsúfoltnak tűnik és különös ízlésre vall. Valóban, ez az aroma kombináció nem fogja mindenki tetszését elnyerni. Ugyanúgy ahogyan a finom ízű sajtok is gyakran szörnyen szagosak, a Cheese fajtáknak is van egy megjelenésük. Végül egy umami hatás a Cheese fajtáktól; egy olyan simább, lágyabb íz, amely elveszi az erősebb aromák élét

A Cheese számos THC-tartalmú fürtöt növeszt, ami pihentető, boldog hight okoz. A fájdalom, a szorongás és a depresszió enyhítésére, valamint az étvágy helyreállítására is alkalmazzák. Teljesen érthető, hogy ez a különleges tulajdonsága népszerűvé varázsolja. De először is, honnan jött egyáltalán?

HONNAN ÉRKEZETT A CHEESE?

Az eredeti Cheese törzs az 1980-as években jelent meg titokzatos körülmények között. A legenda szerint Sam a "Skunkman" kaliforniai termesztő Hollandiába költözött, hogy komolyabban foglalkozzon a termesztéssel. Magával hozta a Skunk # 1-et, az ikonikus törzset, amelyet ő alkotott. A gyors termési ciklus miatt ez a fajta nagyon népszerű lett a holland termesztők körében. Állandó problémát jelentett azonban, hogy a növények illata túl erős; annyira erős, hogy nehezen elkerülhető a nem kívánt figyelem. Amikor azonban egy adag Skunk-mag 1988-ban az Egyesült Királyságba került, valami különös történt.

Egy délkelet-angliai termesztő megállapította, a növénynek erőteljes sajtos aromája van. A masszív hozamokra való tekintettel szaporítani kezdték, és a növény az egész Egyesült Királyságban sikeresen elterjedt. Az 1990-es években számos fesztiválon és alternatív közösségben is feltűnt a kibontakozó rave helyszínek jellemző törzsévé vált. Bármi is történt ezzel a magokkal, ez a Cheese kannabisz-növény létrehozását eredményezte. Jellegzetes íze és az erőteljes high is egyre növelte iránta a keresletet. Napjainkban is nagyon gyakori az egész Egyesült Királyságban és minden olyan jogrendszerben, ahol a kannabisz törvényes.

Skunk XL Royal Queen Seeds

HOGYAN TERMESSZÜNK CHEESE-T?

Ha szeretné látni, hogy miről is van szó, rendeljen néhányat a Cheese vetőmagjaink közül és vágjon bele a termesztésbe saját magának. Megfelelő feltételek mellett ez nem lehet különösebben nehéz feladat. Az eredmény jellemzően tekintélyes mennyiségű, 17% körüli THC-tartalmú rügyekből álló termés. A Cheese fajták jellemzően rugalmasak és körülbelül 8-9 hét után virágzanak. Ez a fajta képes elviselni a páratartalom ingadozását, de arra ügyeljen, hogy a hőmérséklet 21-26 °C vagy 70-80 °F között maradjon.

Ha elegendő fényt és helyet kap a növekedéshez, a Cheese fajta magassága meghaladhatja a 200 cm-t. Beltéri termesztés esetén győződjön meg arról, hogy elegendő hely áll rendelkezésre, vagy biztos kézzel álljon neki a magasság csökkentésének. Másik lehetőség, hogy teljes mértékben figyelmen kívül hagyja a hely kérdését a Royal Cheese Automatic segítségével. A legtöbb Cheese fajta hajlamos a bokrosodásra, ezért valamilyen könnyű metszés / lombtalanítás segíthet a rügy-termés maximalizálásában. Hasonlóképpen, a Scrog (zöld képernyő) módszer segíthet a rügymennyiség optimalizálásában - erről az útmutatónkban olvashat.

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.