A Cheese cannabis fajták története

Cheese Genetics

Ahogy virágzásnak indult a kannabisz nemesítése és termesztése, különböző fajták jöttek létre. Bizonyos fajták egész családjai kapcsolódnak egy adott ízhez vagy érzéshez. A Kush fajták sajátossága, hogy nagyon erős high-t okoznak; a Haze fajták ízletesek, és felemelő zizgést eredményeznek; a Dízel fajták ... nos ezeknek tényleg olyan illatuk van, mint az üzemanyagnak. Néha azonban az igazi kannabisz-ínyencek között még mindig előfordul, hogy nagyon keresnek egy komplex aromát. Ha Ön is ebbe a táborba tartozik, akkor az erőteljes, zamatos ízek, amit például a Cheese fajták nyújtanak, megoldást nyújthatnak Önnek. Az RQS-nél számos Cheese fajt kínálunk Önnek, hogy ezt saját maga is megtapasztalhassa. Van egy nagyszerű történet a Cheese fajta fejlődéséről, és az ismert, általa okozott hatásokról.


Milyen is Az a Cheese Fajta?

A Cheese világhírű, ugyanúgy, mint azok a fajták, amelyeket a hibrid létrehozásához használtak. Ma is léteznek mindenféle Cheese változatok, amelyek visszanyúlnak az eredeti Cheese genetikához. A Cheese fajták fűszeres, kellemes ízűek, szemben a más fajtákra jellemző édes, gyümölcsös, gyógynövényes ízekkel, amelyek más fajtákban ismertek. A Cheese terpénjei meglehetősen változatosak, és amikor összeállnak, erőteljes, fűszeres illatot alkotnak. Az oktánsav avas aromája összeolvad a metil-terc-butil-éter és az etil-metil-ecetsav édes, gyümölcsös tónusával. Van isovalerinsav, amely több rossz szagú terpénnel, például hexánsavval (ami istállószagra emlékeztet) és metil-merkaptánnal (rothadt káposzta szagú) vegyül.

Ez így meglehetősen zsúfoltnak tűnik és különös ízlésre vall. Valóban, ez az aroma kombináció nem fogja mindenki tetszését elnyerni. Ugyanúgy ahogyan a finom ízű sajtok is gyakran szörnyen szagosak, a Cheese fajtáknak is van egy megjelenésük. Végül egy umami hatás a Cheese fajtáktól; egy olyan simább, lágyabb íz, amely elveszi az erősebb aromák élét

A Cheese számos THC-tartalmú fürtöt növeszt, ami pihentető, boldog hight okoz. A fájdalom, a szorongás és a depresszió enyhítésére, valamint az étvágy helyreállítására is alkalmazzák. Teljesen érthető, hogy ez a különleges tulajdonsága népszerűvé varázsolja. De először is, honnan jött egyáltalán?

Honnan Érkezett a Cheese?

Az eredeti Cheese törzs az 1980-as években jelent meg titokzatos körülmények között. A legenda szerint Sam a "Skunkman" kaliforniai termesztő Hollandiába költözött, hogy komolyabban foglalkozzon a termesztéssel. Magával hozta a Skunk # 1-et, az ikonikus törzset, amelyet ő alkotott. A gyors termési ciklus miatt ez a fajta nagyon népszerű lett a holland termesztők körében. Állandó problémát jelentett azonban, hogy a növények illata túl erős; annyira erős, hogy nehezen elkerülhető a nem kívánt figyelem. Amikor azonban egy adag Skunk-mag 1988-ban az Egyesült Királyságba került, valami különös történt.

Egy délkelet-angliai termesztő megállapította, a növénynek erőteljes sajtos aromája van. A masszív hozamokra való tekintettel szaporítani kezdték, és a növény az egész Egyesült Királyságban sikeresen elterjedt. Az 1990-es években számos fesztiválon és alternatív közösségben is feltűnt a kibontakozó rave helyszínek jellemző törzsévé vált. Bármi is történt ezzel a magokkal, ez a Cheese kannabisz-növény létrehozását eredményezte. Jellegzetes íze és az erőteljes high is egyre növelte iránta a keresletet. Napjainkban is nagyon gyakori az egész Egyesült Királyságban és minden olyan jogrendszerben, ahol a kannabisz törvényes.

Hogyan Termesszünk Cheese-t?

Ha szeretné látni, hogy miről is van szó, rendeljen néhányat a Cheese vetőmagjaink közül és vágjon bele a termesztésbe saját magának. Megfelelő feltételek mellett ez nem lehet különösebben nehéz feladat. Az eredmény jellemzően tekintélyes mennyiségű, 17% körüli THC-tartalmú rügyekből álló termés. A Cheese fajták jellemzően rugalmasak és körülbelül 8-9 hét után virágzanak. Ez a fajta képes elviselni a páratartalom ingadozását, de arra ügyeljen, hogy a hőmérséklet 21-26 °C vagy 70-80 °F között maradjon.

Ha elegendő fényt és helyet kap a növekedéshez, a Cheese fajta magassága meghaladhatja a 200 cm-t. Beltéri termesztés esetén győződjön meg arról, hogy elegendő hely áll rendelkezésre, vagy biztos kézzel álljon neki a magasság csökkentésének. Másik lehetőség, hogy teljes mértékben figyelmen kívül hagyja a hely kérdését a Royal Cheese Automatic segítségével. A legtöbb Cheese fajta hajlamos a bokrosodásra, ezért valamilyen könnyű metszés / lombtalanítás segíthet a rügy-termés maximalizálásában. Hasonlóképpen, a Scrog (zöld képernyő) módszer segíthet a rügymennyiség optimalizálásában - erről az útmutatónkban olvashat.

RQS Cheese kannabisz válogatás

A Cheese fajták már évtizedek óta jelen vannak a kannabisz-felhasználók köreiben. Lépjen be és fedezze fel a piac legsajtosabb Cheese növény kínálatát.

Royal Cheese (Fast Flowering)

Royal Cheese Fast Flowering

Royal Cheese (Gyors virágzású) az a típusú törzs, ami simán megérdemli az "Őfelsége" megszólítást. Ennek az aromás növénynek a nemesítését éppen ez a szándék, a klasszikus, királyi fenség terjesztése indokolta, hogy érett sajt aromái, amelyek azonnal rabul ejtik az orrot, minél szélesebb körbe eljussanak. Létezését annak köszönheti, hogy egy régimódi Skunk szerelembe esett az Afghan növényekkel, a többi pedig már történelem.

A beltéri termesztők ennél a növénynél nagyjából 150 cm-es magassággal számolhatnak. A kültéri termesztők viszont akár 250 cm-es növényeket is megfigyelhetnek, amelyeknél szükséges lesz a kötözők használata, tekintettel a bugák nagyságára. A virágzási szakasz kb. 6-8 hétig tart, habár néhány termesztő időnként még 2 héttel tovább hagyja virágzani, hogy még erőteljesebb hatást érjen el.

Royal Cheese (gyorsan virágzó)
Old School Skunk x Afghani
450 - 500 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 hetek
THC: 17%
Sativa 40% Indica 60%
550 - 600 gr/plant
130 - 200 cm
Október eleje
Kiegyensúlyozott, Tiszta, Tompa

Vásároljon Royal Cheese (gyorsan virágzó)

Royal Cheese Automatic

Royal Cheese Auto

Ez a lelkes Cheese automata virágzó növény nagyon rövid idő alatt fejleszt rügyeket. Azoknak a termesztőknek, akik a lehető leggyorsabban szeretnék feltölteni a tárolóedényeiket sajtos kannabinoidokkal, érdemes komolyan fontolóra kell venniük, hogy ezt a növényt bevonják a termesztésbe. A mag elvetésétől a betakarításig. A Royal Cheese Automatic 10 héten belül befejezi életciklusát, teljesen érett és trichomákkal borított rügyeket fejleszt, amelyek pihentető, fizikailag nyugtató érzéseket váltanak ki.

Ez a növény viszonylag kicsi termetű, nem haladja meg a 100 cm-t; egy kis titok-növény. Mivel kicsire nő és gyorsan virágzik, pont megfelelő fajta a kezdő termesztők számára. Egyszerűen csak öntözni kell a növényeket, biztosítani számukra a megfelelő tápanyagellátást, és szeretni kell őket. Tudjuk, hogy ez giccsesen hangzik, de tényleg a szeretet az, amit a Royal Automatic Cheese igényel, ezt el kell fogadnia.

Royal Cheese Auto
Cheese x Royal Critical x Ruderalis
425 - 475 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 hetek
THC: 15%
Sativa 30% Indica 50% Ruderalis 20%
160 - 210 gr/plant
60 - 120 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Fizikailag pihentető, Tompa

Vásároljon Royal Cheese Auto

Blue Cheese

Blue Cheese

A Blue Cheese úgy hangzik, mintha illat tekintetében a legintenzívebb kannabisz változatról beszélnénk, pedig a "Blue" kifejezés itt nem a kéksajtokon jelenlévő penészre utal, hanem a Blueberry genetikára, ami jellemző erre a fajtára. A sajtos és áfonyás aromák valami igazán különleges élménnyel zavarják össze a fogyasztót. A fizikai érzések mellett érdekes, merengő gondolatok tárulnak fel ennek az indika-domináns finomságnak a fogyasztása során.

Beltéren a Blue Cheese 100-160 cm-s magasságúra, kültéren pedig 140-200 centisre nő meg. Ez egy viszonylag alacsony fotoperiodikus törzs, amely 7-8 hét alatt fejezi be a virágzást. A Blue Cheese kültéren stabilan hozza az 500-550 g/növény mennyiségű termést. Főként az alacsony termetéhez viszonyítva hatalmas mennyiségű ízletes, gyönyörű kristályos takaróval borított rügyeket terem.

Blue Cheese
Original Cheese x Oregon Blueberry Blend
500 - 550 gr/m2
100 - 160 cm
8 - 9 hetek
THC: 19%
Sativa 40% Indica 60%
500 - 550 gr/plant
140 - 200 cm
Szeptember vége
Fizikailag pihentető, Tiszta, Tompa

Vásároljon Blue Cheese

Blue Cheese Automatic

Blue Cheese Automatic

Amikor a Cheese, a Blueberry és a ruderalis genetika úgy döntött, hogy feloldódik egy tantrikus hármasban, akkor jött létre a Blue Cheese Automatic. Ennek a Cheese változatnak az agyi és felemelő hatásai a a Blue Cheese Automatic természetéből fakadó vad gondolatokat ébresztenek a felhasználók között. Az édes és a gyümölcsös ízek kellemes kannabinoidos kezelést nyújtanak a rajongóknak.

A magvetéstől a szüretelésig a Blue Cheese Automatic  9-10 hét alatt jut el ezekhez a teljesen érett, gyümölcsös és sajtos rügyekhez. Ez egy kistermetű fajta, alig  40-70 cm-res magasságot ér el beltéren, és 60-110 centisre nő a szabadtéri termesztés során. Ez a tökéletes "luxus" a gerilla termesztőknek, akiknek valami kis titkos fajtára van szüksége a tevékenységéhez. A szabadtéri termesztők kb. 60-110 g termésre számíthatnak növényenként, míg a beltéri termesztők 325-375 g-ot szüretelhetnek négyzetméterenként.

Blue Cheese Auto
Blueberry x Cheese x Ruderalis
325 - 375 gr/m2
40 - 70 cm
6 - 7 hetek
THC: 16%
Sativa 35% Indica 40% Ruderalis 25%
60 - 110 gr/plant
60 - 110 cm
10-11 hét a csírázás után
Felemelő, Tiszta

Vásároljon Blue Cheese Auto

Fast Eddy Automatic CBD

Fast Eddy Automatic

Ez a változat akkor született, mikor eldöntöttük, hogy összevegyítjük a Cheese-t, a Juanita la Lagrimosa-t és a ruderalis genetikát egy egyszerű, CBD-ben gazdag hibriddé, mint Fast Eddy Automatic CBD. Ez a fajta 9% THC-t és nagy mennyiségű CBD-t kínál, megteremtve a két nagy kannabinoid keresett egyensúlyát. A hatása meglehetősen lágy és tiszta, kellemes nyugtató érzéssel. Az ebben a növényben megjelenő citrusos ízek tökéletesen kiegészítik a frissítő élményt.

A beltéri termelők 400-450 g / m² rüggyel lesznek megáldva, míg a szabadtéri gazdálkodóknak körülbelül 80-130 g termésre lehet számítaniuk növényenként. Ez az autovirágzó fajta 8-9 hét után fejezi be az életciklusát, és tökéletes azoknak a termesztőknek, akiknek gyorsan szükségük van egy adag CBD-vel telt rügyre.

Fast Eddy Automatic CBD
Cheese x Juanita la Lagrimosa x Ruderalis
400 - 450 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 hetek
THC: 9%
Sativa 50% Indica 40% Ruderalis 10%
80 - 130 gr/plant
80 - 120 cm
10-12 hét a csírázás után
Megnyugtató, Tiszta

Vásároljon Fast Eddy Automatic CBD

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.