Blue Cheese magok: Az eredeti Cheese és az Oregon Blueberry keresztezés utódai
A legjobb Blueberry variánsainkat kellett felhasználni ahhoz, hogy kiegyenlítsék a kiváló ízű Cheese aromáját, a kettőnek a keveréke egy kifogástalan hibrid lett. Az eredeti keresztezés után visszakereszteztük a Cheese-zel, ezzel stabilizáltuk a genetikáját és tökéletesítettük az ízét és a hatását.
A Blue Cheese kannabiszmagok olyan növényeket hoznak létre, amelyek virágzása általában körülbelül 60-65 napba telik. Az édes, de nyirkos sajtos aroma alig néhány héttel a növények virágzása után már kezd kialakulni, és ahogy érik, egyre tovább fejlődik és erősödik. A növények magassága átlagosan 80-140 cm. Kültéren kicsit magasabbra is megnőhet és szeptember végére érik meg az aratásra.
A Blue Cheese magokk termeszthetők SOG technikával, vagy hidroponikával
Jó termesztés esetén magas hozamra lehet számítani - az átlag termés négyzetméterenként 500-600 g. A Blue Cheese egyetlen hátránya az, hogy a virágokhoz képest a levelek aránya kicsivel nagyobb az átlagnál, ezért a szokásosnál valamivel nehezebb a trimmelése. Ezt a valmivel több energiabefektetést megéri ráfordítani, mivel nagyszerű tulajdonságai ellensúlyozzák az extra munkát. A Blue Cheese magokk rendkívül jól teljesítenek a Sea of green technikával, valamint a hidroponikus, és a talajalapú termesztések során is.
A Blue Cheese magok pompás növényeket hoznak létre csillogó rügyekkel.
Ez a variáns tökéletes keveréke a Cheese és a Blueberry genetikájának. A Blueberry édes, gyümölcsös íze tökéletesen elegyedik a Cheese földes, pézsma-szerű aromájával. A bugák nagyon tömörek, és jó termesztés esetén vastag gyantamirigy-réteg fedi őket. Ha kedveli a Cheese-t, próbálja ki a Blue Cheese-t!