• Lemon Skunk

Lemon Skunk

aka Lemon Skunk OG

Évtizedekkel azután, hogy először lépett a színre, a Lemon Skunk még ma is a kannabiszvilág titánja. Verhetetlenül friss citrom aromáival, kiegyensúlyozott hatásaival és kiváló termesztési tulajdonságaival ez nem is csoda. Vásárolja meg Lemon Skunk magjait az RQS-től, és kezdje el otthonában az eredeti Skunk kannabisznövény termesztését még ma.
(1) Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 9.00
3x
€ 23.00
5x
€ 35.00
10x
€ 65.00
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 23.00

€ 23.00 (--1%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

  • További infó
  • Adatlap
  • Kérdések (0)
  • Vélemények (0)

A Lemon Skunk törzs: Világhírű hibrid

A kannabisz világában kevés névre kapják fel annyian a fejüket, mint Skunkra. Az 1970-es évekig visszanyúló Skunk genetika örökös helyet szerzett a termesztők szívében. És jogosan! Intenzív aromáikon, csillogó erejükön és kivételesen robusztus genetikájukon nincs mit nem szeretni. Ezekkel a szakértőink által nemesített, strapabíró Lemon Skunk magvakkal csípős, friss Skunk füvet termeszthet otthon, minimális erőfeszítéssel.

A Skunk #1 és a Citral kiváló keresztezése

A Lemon Skunk a mindenható Skunk #1 klasszikus genetikáját (amit a néhai és nagyszerű Neville Schoenmaker alkotott meg) ötvözi a Citrallal, ami egy kedvelt holland hibrid, amely a mai napig stabil helyet foglal el a legendás kávézók étlapján. Az eredmény egy jól kiegyensúlyozott hibrid egyenlő arányú indica és sativa génekkel, összetett aromákkal és nyugtató hatással, amely az elméje minden zugába és teste minden izmába elnyúlik.

A Lemon Skunk törzs hatásai és ízei

Törje össze a Lemon Skunk hosszú, sűrű virágait, és a friss citrom és a citrusos cukorkák ízei fogadják majd először, majd azonnal a citromvirág, a nedves föld, a moha és a fekete bors finom jegyei jelentkeznek. A körülbelül 19% THC-t tartalmazó egzotikus terpénprofillal, amelyben a limonén, kariofillén és mircén dominál, a Lemon Skunk sokkal többet kínál, mint egyszerűen nagyszerű aromákat és ízeket. Az első slukk után perceken belül észreveszi majd, hogy ez az erőteljes hibrid elméje és tested távoli zugaiba is eljut, megnyugtató boldogságot idézve elő. Élvezze munka után, társasági környezetben vagy lusta hétvégéken – a Lemon Skunk aromái és ízei soha nem okoznak csalódást.

A Lemon Skunk feminizált magok termesztése

Örökségéhez hűen a Lemon Skunk szívós és könnyen termeszthető. Beltéren ezek az erőteljes magvak várhatóan robusztus, akár 120cm-es növényekké nőnek, amelyek már 8-9 hetes virágzás után elérik az érettséget, és akár 650g/m²-es termést is produkálnak. A szabadban Lemon Skunk magvaink ugyanolyan jól virágoznak, és olyan növényekké válnak, amelyek 150cm-es maximális magasságúra nőnek, és szeptember elején szüretelheti őket. Akár 675g/növény hozamra számíthat a szabadban, emellett gyors növekedésre és nagy ellenálló képességre a kártevőkkel szemben, függetlenül attól, hogy hol termeszti. Mire vár még? Már most termesztheti otthonában az eredeti Lemon Skunk kannabisznövényt.

Lemon Skunk data sheet
A fajta típusa: Feminizált
Genetikai háttér: Skunk 1 x Citral
THC: 19%
CBD: Alacsony
Virágzási: 8 - 9 hetek
Szüreti hónapja: Szeptember vége
Típus: Sativa 50% Indica 50%
Magasság beltéren: 80 - 120 cm
Magasság szabadtéren: 120 - 150 cm
Termés beltéren: 600 - 650 gr/m2
Termés kültéren: 625 - 675 gr/plant
Hatás: Fizikailag pihentető, Hosszantartó, Kreatív, Megnyugtató
Íz: Citrusfélék, Gyümölcsös, Lime, Pézsma
Éghajlat: Rövid nyár


    Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.