• Mother Gorilla
 • Mother Gorilla

Mother Gorilla (Korábban Royal Madre)

A Mother Gorilla ötvözi a Gorilla Glue # 4világhírű erejét és Reina Madre terpénben gazdag varázsait.
 4.5/5 (51) Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 9.50
3x
€ 23.00
5x
€ 35.00
10x
€ 65.00
€ 23.00
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

Mother Gorilla: Egy inspiráló sativa

A Mother Gorilla a Royal Madre új, továbbfejlesztett változata. Az eredeti törzs a Jack the Ripper és a Reina Madre (Anyakirálynő) keresztezése. Ütőképes sativa fajta, amely az agyra hat, de láttunk még lehetőséget a fejlesztésre. Szerettük volna új magasságokba emelni az erejét, éppen ezért hoztuk be a buliba a Gorilla genetikát. Szakértő nemesítőink ambiciózus kihívást vállaltak: A Reina Madre mozgósítását és keresztezését Gorilla Glue-val (GG # 4).

A Reina Madre kiváló genetikai alapot nyújtott a keresztezéshez. Lenyűgöző THC-szintje és az izgalmas sativa high sokat jelentett nekünk a munkánk során. Ráadásul komplex terpénprofilt tartalmaz, édes, savanyú és fűszeres jegyekkel. A Mother Gorilla számos vonást örökölt ezek közül.

A Reina Madre hozta az ízt, a Gorilla Glue pedig a páratlan hatékonyságot adta a keverékhez. Ez az energiával teli törzs messzeföldön híres az észbontó high-ról. Domináns sativa-hatását az akár 30% -os THC-tartalom támogatja. Fantasztikus fenyő- és csokoládé aromákkal, valamint kellemes dízel-ízekkel büszkélkedhet. Ezek a lenyűgöző tulajdonságok lehetővé tették a törzs számára, hogy győzelmet szerezzen a High Times Cannabis Cup és a High Times World Cup versenyeken.

E két szülőtörzs együttesen kiváló hibridet eredményezett. A Mother Gorilla óriási THC-tartalmat, vonzó ízeket és rövid virágzási időt kínál. Erősen sativa-domináns, és jelentős hozamra számíthatunk.

A MOTHER GORILLA HATÁSA, ÍZE ÉS AROMÁJA

A Mother Gorilla a sativa-domináns fajtákra jellemző stimuláló hatást fejt ki, azonban a high nem jár együtt nemkívánatos izgalommal vagy paranoiával. Ehelyett ez az energia és a felfokozott hangulat tökéletes szintjét kínálja. Gyorsan felébreszti az elmét, és munkára bírja az idegsejteket, anélkül, hogy túlterheltté válna. A felhasználók élvezhetik a motiváló és kreatív gondolatokat, amely kis adagokban jól jöhet művészeti és sport- tevékenységekhez. Ha eleget szív el a virágaiból, teljesen euforikus hatást érhet el.

A törzs nagyszerű kisebb összejövetelekhez és partikhoz, társasági hangulatot gerjeszt. Alternatív megoldásként otthon is tökéletesen élvezhető, amikor inspirációra vagy önvizsgálatra vágyik.

A Mother Gorilla virágai lenyűgöző mennyiségben - 23–25% - tartalmaznak THC-t - ez több mint elegendő ahhoz, hogy jelentős gyógyászati hatást biztosítson a használók számára. Ez a fajta csökkenti a fájdalmat és növeli az étvágyat. Rügye nagy mennyiségben tartalmaz terpén-kariofilént is, amely egyfajta "étrend kannabinoid". Szintén magas benne a hangulatnövelő és pihentető terpének, a limonén és a mirén aránya. Ez a terpénprofil csokoládés és földes ízt ad, édességgel és a fűszerekkel kiegészítve.

A MOTHER GORILLA TERMESZTÉSE

A Mother Gorilla egy könnyen termeszthető fotoperiodIkus törzs. Közepes magasságúra - 140–180cm-esre - nő és egy sativa domináns törzshöz képest nagyon kedvező virágzási időszak után készen is áll a szüretre. Akik beltéren termesztik ezt a fajtát, már 8–9 hét után akár 500g/m² hozamra számíthatnak. A szabadban termesztett növények maximális hozama növényenként 650g, és október elején készen állnak a betakarításra.

 • A fajta típusa: Feminizált
 • THC: 25%
 • CBD: Alacsony
 • Termés beltéren: 450 - 500 gr/m2
 • Termés kültéren: 600 - 650 gr/plant
 • Magasság beltéren: 60 - 100 cm
 • Magasság szabadtéren: 140-180 cm
 • Virágzási: 8 - 9 hetek
 • Szüreti hónapja: Október eleje
 • Genetikai háttér: Gorilla Glue 4 x Reina Madre
 • Típus: Sativa 70% Indica 30%
 • Hatás: Nyugodt és euforikus
 • Éghajlat: Warm
 • Íz: Chocolate, Édes, Földes

  By Y. M. on 01/Jun/2020 :
  (5)

  Title : 3 sur 3
  Comment : 3 Mother Gorilla commandées, bien reçu avec 3 Critical cadeau. Les 6 ont germées: 2 en 24h 3 en 36h, 1 en 72h (Critical). Pousse correctement, hauteur +/- 8cm après 10jours. Satisfait de mon achat

  By A. K. on 01/Jun/2020 :
  (5)

  Title : Fast FREE Delivery and full of gifts!!! :D
  Comment : Yup.Exactly as the tittle say!

  By I. P. on 27/May/2020 :
  (5)

  Title : M gorila
  Comment : Супер рослина

  By M. C. on 22/May/2020 :
  (4)

  Title : 2/3
  Comment : Sólo germinaron 2 de las 3 semillas que planté. Una en el plazo estimado (3-5 días) y la otra al cabo de una semana y 2 días de su plantación. Después de casi 2 semanas desde la plantación aun tengo la esperanza de que la 3º salga y sigo dejando caer, de vez en cuando, algunas gotas del líquido "bacto" que guardé el día que las planté.

  By D. J. on 21/May/2020 :
  (5)

  Title : Io
  Comment : Vsekakor ste najboljši ponudnik. 🏆

  By L. P. on 11/May/2020 :
  (5)

  Title : my first time
  Comment : this bank seeds is high quality in the strain in the shipping I'm very happy with my order and my plants 3 seeds and all germinaid, so good

  By F. G. on 06/May/2020 :
  (5)

  Title : Impresionante calidad
  Comment : Me han salido 5/5

  By R. C. on 05/May/2020 :
  (5)

  Title : gorilla
  Comment : produit au top un grand merci

  By Y. T. on 01/May/2020 :
  (5)

  Title : seeds
  Comment : Satisfait de la commande, bonne germination

  By D. H. on 29/Apr/2020 :
  (1)

  Title : didn't germinate - pas de germination
  Comment : Aucune germination sur cette variété. Le support me dit de me rabattre sur les graines d'une autre variété qui m'ont été envoyé et n'envoi rien d'autre. No germination on this variety. The support tells me to fall back on the seeds of another variety sent to me and send nothing else.

  By M. M. on 27/Apr/2020 :
  (5)

  Title : royal marbre
  Comment : Satisfait du produit envoie rapide bien emballé content satisfait .

  By C. H. on 14/Apr/2020 :
  (5)

  Title : Schnelle Lieferung
  Comment : Noch kann ich nichts zu sagen, bin gespannt auf den unterschied zu royal Gorilla!

  By C. D. on 11/Apr/2020 :
  (5)

  Title : 💥😜👍
  Comment : 😉🤙🏿🎉

  By F. V. on 18/Mar/2020 :
  (4)

  Title : Taste really good
  Comment : I tried it outdoor in Belgium. I had so much shitty water. Worst in ten years. I had a a small harvest obviously. But the weed tasted REALLY good

  By N. S. on 08/Jan/2020 :
  (5)

  Title : Nice Smell
  Comment : Gutes Wachstum. Klasse Geruch und Wirkung.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..

Categories

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..