• Eco Gyufásdoboz

Eco Gyufásdoboz

Szívja zöldjét zöldebben. Folyamatosan fenntarthatóbbá tesszük termékeinket a Royal Queen Seedsnél - ennek keretében környezetbarát és biológiailag 100%-ban lebomló gyufásdobozt terveztünk újrahasznosított kartonból. Az öngyújtók elvesznek, összetörnek és szétszóródnak a környezetben, de ezek a zöld gyufák gyorsan lebomlanak és eggyé válnak a természettel.
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 0.50

€ 0.50 (-0%)

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

  • További infó
  • Kérdések (0)
  • Vélemények (0)

Eco Gyufásdoboz: környezetbarát dohányzás

Miért ne az RQS Eco Gyufásdobozait használná a bongtálakat és spanglik meggyújtásához? Az öngyújtók jól működnek, de végül elvesznek, vagy eltörnek, vagyis rengeteg műanyag kerül a hulladéklerakókba vagy az erdő talajára.

Folyamatosan próbáljuk fenntarthatóbbá tenni termékeinket, így arra törekszünk, hogy az Eco Gyufásdobozok legyenek a legnépszerűbb módszer a jointok és pipák meggyújtására! Ezek a gyufák biológiailag 100%-ban lebonthatók, így környezetvédelmi szempontból fenntarthatónak minősülnek és Európában készülnek.

Ráadásul az Eco gyufásdobozaink újrahasznosított kartonból készülnek, és szigorú minőségellenőrzési eljárásokon mentek keresztül.

Minden csomag 14 egységet tartalmaz, UV-lakkozottal és standard barna dörzsfelületettel. A mindössze 40 × 55 × 5 mm térfogatú vékony csomagok kis zsebekben is elférnek. Akár a pénztárcájában is hordozhatja őket.

Tekintse meg ingyenes ajánlatainkat!

    Nobody has posted a review yet


    Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.