40% KEDVEZMÉNY  a Blue Gelato-ra a BLUE2 kóddal

  • Eco Rolling Tray
  • Eco Rolling Tray

Ingyenes Öko-sodrótálca

Az RQS-nél minden a fenntarthatóságról szól. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy ajándékainknak is fenntarthatónak kell lenniük! Ez az ingyenes környezetbarát sodrótálca egy opcionális ajándék, amelyet hozzáadhat RQS-rendeléséhez. Mérete 178 x 127 x 8 mm.
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 6.95

€ 6.95 (-0%)

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

  • További infó
  • Kérdések (0)
  • Vélemények (0)

Ingyenes Öko-sodrótálca: egy környezetbarát köszönöm

Tudta, hogy az RQS-nél komolyan vesszük a környezetbarátságot? Fontos számunkra, hogy úgy élvezhessük a kannabiszt, hogy közben ne ártsunk a bolygónknak. Hiszen a fű a természet egyik ajándéka, ezért ha vele kényeztetjük magukat, akkor nem tehetünk kárt abban, aki nekünk ajándékozta. A biológiailag lebomló polipropilénből és aprított fából készült Öko-sodrótálca is követi filozófiánkat. Képes lebomlani és visszatérhet minden szerves összetevőjéhez.

A biológiailag lebomló polipropilén biológiailag lebomló műanyag, azaz természetes úton lebontható. Viszont ez nem jelenti azt, hogy csak azért, mert biológiailag lebomlik, egyszerűen eldobhatjuk és majd egyik napról a másikra eltűnik. Ezeknek a vegyületeknek a lebomlása időbe telik, ezért fontos, hogy továbbra is felelősségteljesen ártalmatlanítsuk őket.

    Nobody has posted a review yet


    Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.