🇺🇸 USA, We are coming soon ⏤ 🌱 Be the first to know

  • Újrahasznosított pamuttasak
  • Újrahasznosított pamuttasak
  • Újrahasznosított pamuttasak

Újrahasznosított pamuttasak

Gyakran keresnie kell a cigerattapapírt? Folyton elhagyja az öngyújtóját? A jutazsák biztonságosan tárolja felszerelését egy helyen. És nem pusztán funkcionális; a látvány is fontos. Az újrahasznosított pamutszálak kellemes tapintásúak, logónk és törzseink neve pedig vibrálóvá teszi a megjelenést.
(1) Írja meg a véleményét
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 6.00

€ 6.00 (-0%)

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

  • További infó
  • Kérdések (0)
  • Vélemények (0)

Újrahasznosított pamuttasak: Minden dohányzási kellék egy helyen

Szüksége van egy helyre, ahol a papírokat, a szűrőket, a morzsolót vagy a pipáját tárolhatja? Megtaláltuk a tökéletes megoldást az Ön számára. Az RQS Újrahasznosított pamuttasak tökéletesen ötvözi a funkcionalitást az esztétikával, és minden bizonnyal értékes kiegészítője lesz gyűjteményének. A termék 100% organikus pamutból készült. Nincs műanyag belső réteg és nincs semmilyen más rejtett anyag. Csak a cipzár! A tasak ezáltal fenntartható és kellemes, természetes megjelenésű.

A 19 × 12 cm-es tasak mérete rengeteg helyet kínál a dohányzási felszerelésének, a tetején lévő cipzár pedig biztonságosan benntartja azokat. Azt is láthatja, hogy egyedivé tettük ezt a kis táskát. Logónk és a legnépszerűbb törzseink nevei teszik élénkké!    Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.