• Autoflowering Mix
 • Autoflowering Outdoor Mix
 • Autoflowering Mix

Autoflowering Mix

Ez a termék egy kevert csomag, amelyben eredeti, és új autovirágzó variánsaink választéka található. Az összes típus autovirágzó és feminizált. Az autovirágzó jellegüknek köszönhetően nem számít, hogy melyik hónapban ülteti őket el az ember, vagy az, hogy napi hány óra fényt kapnak a növények.
 4.5/5 (343) Írja meg a véleményét
Magok száma:
3x
€ 21.50
5x
€ 32.50
€ 21.50
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

A legjobb választás azok számára, akik még nem döntöttek

Termeszteni szeretnél, de nem tudod, hogy pontosan melyiket válaszd a nagyszerű autovirágzó variánsaink közül? Akkor számodra ez a tökéletes mix.

Ez a termék egy kevert csomag, amelyben eredeti, és új autovirágzó variánsaink választéka található. Az összes típus autovirágzó és feminizált. Az autovirágzó jellegüknek köszönhetően nem számít, hogy melyik hónapban ülteti őket el az ember, vagy az, hogy napi hány óra fényt kapnak a növények. Szinte bárhol és bármikor ültethetőek/termeszthetőek. Ha az ember kültéren termeszt, akkor egy évszak alatt több szüret is lehetséges. Ezek körül a variánsok közül mindegyik termeszthető beltéren is.

Az összetétel tartalmaz néhányat az új, nagyszerű autovirágzó hibrideink közül - A Royal Jack Automatic-ot, a Royal Kush Automatic-ot és a Royal Bluematic-ot. Ezek mind világhírű, népszerű klasszikus variánsoknak az autovirágzó verziói. A Royal Bluematic 8-9 hét alatt készen áll az aratásra. A Royal AK Automatic és a Royal Jack Automatic egy kicsit tovább tartanak, 9-10 hét a növekedési folyamatuk.

A csomag ezeken kívül a klasszikus autovirágzó variánsaink közül is tartalmaz néhányat - a Royal Jack Automatic-ot, a Diesel Automatic-ot, Quick One-t és a Royal Kush-t. Ezek a legelső nyílvánossára hozott autovirágzó variánsok közé tartoznak, amelyek rövid idő alatt sok autóvirágzó növényt termesztő kertész kedvenceivé váltak. Ezek közül mindegyik típus 8-9 hét alatt érett, szüretre kész növény lesz.

Ha szeretnél néhány olyan különböző ízű, és hatású autovirágzó variánst kipróbálni, amelyek 10 héten belül aratásra készen állnak, akkor próbáld ki az Autoflowering Outdoor Mix-et!

Ha több információt keresel, nézd meg az egyes típusok leírását a saját oldalukon.

Autovirágzó mixcsomag


  By C. K. on 01/Jun/2020 :
  (5)

  Title : Eccellente
  Comment : Semi germinati in 6 giorni 😍

  By L. R. on 01/Jun/2020 :
  (5)

  Title : Niks ontvangen
  Comment : Verleden week zaadjes besteld maar nog niks ontvangen. Dacht dat levering snel was. Maar ja hopelijk komt het wel goed

  By D. S. on 01/Jun/2020 :
  (5)

  Title : Auto mix
  Comment : I got now all of auto done from catalog all great newer disappointed

  By . R. on 01/Jun/2020 :
  (5)

  Title : Super
  Comment : Toutes les graines ont germés. Plus qua attendre

  By K. R. on 01/Jun/2020 :
  (5)

  Title : Mélange
  Comment : Super arriver très vite emballage bien fermer

  By D. H. on 26/May/2020 :
  (5)

  Title : Auto flowers mix
  Comment : 5/5 germanated. Bluematic took 12 days in a glass of water. Over 4 24/48 hours. Kush took 16 hours in a glass of water.

  By M. M. on 25/May/2020 :
  (5)

  Title : Autoflowering Mix
  Comment : Alles bestens, schnelle Lieferung, diskret, empfehlenswert!

  By L. C. on 25/May/2020 :
  (5)

  Title : Fast, reliable and effective
  Comment : Fast and safe shipping. Great result for who want to try different genetics

  By A. P. on 25/May/2020 :
  (5)

  Title : Ottimo
  Comment : Ottimo servizio spedizione veloce e sono nati quattro semi su quattro continuerò sicuramente a fare acquisti da voi!

  By A. J. on 22/May/2020 :
  (5)

  Title : Autoflower mix
  Comment : Seeds arrived in decent time with everything that is going on at the minute and also received a white widow auto for my freebie which is awesome. So far I have popped the auto jack and white widow and had 100 percent success. Will definitely buy from here again, Thanks guys :)

  By S. M. on 22/May/2020 :
  (5)

  Title : Alles prima
  Comment : Lieferung erfolgte prompt. Keimrate 100% alles gut. Immer wieder gerne

  By C. M. on 21/May/2020 :
  (5)

  Title : super
  Comment : recu raidement germe bien plus qu,a attendre

  By L. E. on 20/May/2020 :
  (3)

  Title : 2 sur 4 non germés
  Comment : Bonjour en ayant mis 4 (toutes sauf la Jack) il s'est avéré que la diesel et la kush n'ont pas germées.. (utilisation d'un starter kit) Si le sav pouvait me contacter ce serait sympa (photos à l'appui) Merci a vous sinon les autres niquel emballage niquel envoie niquel

  By V. M. on 18/May/2020 :
  (3)

  Title : bel mix
  Comment : bel mix ma 3 su 5 non so dirvi il risultato perche e troppo presto

  By D. L. on 18/May/2020 :
  (5)

  Title : Good for indecisive people! Good quality
  Comment : So far so good, I've planted two of the pack of 5 seeds: one Diesel, one Quick One. Both sprouted and are healthy. I didn't know which one to plant, so these mix of varieties are perfect for me. I recommend.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..

Categories

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..