• Autoflowering Mix
 • Autoflowering Mix
 • Autoflowering Outdoor Mix

Autoflowering Mix

Ez a termék egy kevert csomag, amelyben eredeti, és új autovirágzó variánsaink választéka található. Az összes típus autovirágzó és feminizált. Az autovirágzó jellegüknek köszönhetően nem számít, hogy melyik hónapban ülteti őket el az ember, vagy az, hogy napi hány óra fényt kapnak a növények.
(503)
Írja meg a véleményét
Magok száma:
3x
€ 21.50
5x
€ 32.50
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 21.50

€ 21.50 (-0%)

  Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Kérdések (1)
 • Vélemények (395)
 • Vásárlói képek (3)

A legjobb választás azok számára, akik még nem döntöttek

Termeszteni szeretnél, de nem tudod, hogy pontosan melyiket válaszd a nagyszerű autovirágzó variánsaink közül? Akkor számodra ez a tökéletes mix.

Ez a termék egy kevert csomag, amelyben eredeti, és új autovirágzó variánsaink választéka található. Az összes típus autovirágzó és feminizált. Az autovirágzó jellegüknek köszönhetően nem számít, hogy melyik hónapban ülteti őket el az ember, vagy az, hogy napi hány óra fényt kapnak a növények. Szinte bárhol és bármikor ültethetőek/termeszthetőek. Ha az ember kültéren termeszt, akkor egy évszak alatt több szüret is lehetséges. Ezek körül a variánsok közül mindegyik termeszthető beltéren is.

Fedezze fel a piac leggyorsabb genetikáit

Az összetétel tartalmaz néhányat az új, nagyszerű autovirágzó hibrideink közül - A Royal Jack Automatic-ot, a Royal Kush Automatic-ot és a Royal Bluematic-ot. Ezek mind világhírű, népszerű klasszikus variánsoknak az autovirágzó verziói. A Royal Bluematic 8-9 hét alatt készen áll az aratásra. A Royal AK Automatic és a Royal Jack Automatic egy kicsit tovább tartanak, 9-10 hét a növekedési folyamatuk.

A csomag ezeken kívül a klasszikus autovirágzó variánsaink közül is tartalmaz néhányat - a Royal Jack Automatic-ot, a Diesel Automatic-ot, Quick One-t és a Royal Kush-t. Ezek a legelső nyílvánossára hozott autovirágzó variánsok közé tartoznak, amelyek rövid idő alatt sok autóvirágzó növényt termesztő kertész kedvenceivé váltak. Ezek közül mindegyik típus 8-9 hét alatt érett, szüretre kész növény lesz.

Gyorsaságot és sokszínűséget hoz a termesztő terébe és kertjébe

Ha szeretnél néhány olyan különböző ízű, és hatású autovirágzó variánst kipróbálni, amelyek 10 héten belül aratásra készen állnak, akkor próbáld ki az Autoflowering Outdoor Mix-et!

Ha több információt keresel, nézd meg az egyes típusok leírását a saját oldalukon.


  Szerző R. V. Ekkor 23/Feb/2024 :

  Megszólítás : Mix and grow
  Komment : Good seeds. Nice package. Did a few last year outside, pretty good yield and nice results. Only downside i have is that it wouldbe nice if it said on the package what seeds are in the auto mix. I had to look it up on the site. Very annoying. Other than that great product. Am trying it again this year. Just seeded them.

  Szerző V. K. Ekkor 05/Feb/2024 :

  Megszólítás : Good
  Komment : Really good seeds

  Szerző C. K. Ekkor 20/Nov/2023 :

  Megszólítás : amazing smell so far
  Komment : went for it and grew myself some plants. 2 from this automix (diesel and royal kush) and another one (fat banana).. so far I can say, the smell is amazing. as i'm typing they are about to enter blooming stage. can't wait to harvest them bad girls

  Szerző A. Z. Ekkor 13/Nov/2023 :

  Megszólítás : Amazing mix
  Komment : Absolutely worth it especially if you cant decide

  Szerző P. M. Ekkor 26/Oct/2023 :

  Megszólítás : Top
  Komment : Really god

  Szerző S. O. Ekkor 03/May/2023 :

  Megszólítás : Der Olli
  Komment : Sehr schöner Sortenmix. Die Keimrate betrug bei meinen Samen 100 %. Vielen Dank auch für die Zugaben RQS.

  Szerző M. R. Ekkor 03/Feb/2023 :

  Megszólítás : Great mixed pack
  Komment : A great way to sample a few different strains. Unfortunately the Quick One did not survive, but all others are doing very well. Thanks!

  Szerző V. W. Ekkor 28/Dec/2022 :

  Megszólítás : Mr Pop
  Komment : Great seeds and well packaged!

  Szerző N. P. Ekkor 22/Dec/2022 :

  Megszólítás : All good.
  Komment : At the moment planted 2. All good.

  Szerző U. B. Ekkor 16/Nov/2022 :

  Megszólítás : Sirframe
  Komment : 3 von 3 wachsen unter Ledvollspektrumlampen wie der Teufel

  Szerző B. W. Ekkor 28/Oct/2022 :

  Megszólítás : Hegar
  Komment : Went well so far. The Diesel didn't came up but it's still nature. Appreciate the fast communication and response if there're any questions. Greetings!

  Szerző F. D. Ekkor 12/Sep/2022 :

  Megszólítás : Marley
  Komment : Die Quickone ist sehr lecker und hat eine mäßige Wirkung. Leicht und anhaltend (in meinen Augen) die Bluematic ist super für abends Und riecht und schmeckt echt wie Heidelbeere) und als extra bekam ich eine Northern light. Und die NL ist der Wahnsinn 🥺 sehr schönes high und super Geschmack. Fast schon wie 🍋!!! Die Royal Jack, Royal Kush und Diesel sind jetzt in den Töpfen und gedeihen vor sich hin. Auch bei denen bin ich sehr gespannt. (Habe die ersten Outdoor gegrowt aber da es nun kälter wird muss ich mir für die anderen drei etwas für drinnen überlegen. Ich bin gespannt. Danke RQS!!!

  Szerző F. M. Ekkor 29/Aug/2022 :

  Megszólítás : Quality !!
  Komment : So far each seed sprouted without fail, like every seed ever bought from RQS. The only neg. is that it doesn't tell you the strain so you have no idea what to re-order.

  Szerző C. Z. Ekkor 03/Aug/2022 :

  Megszólítás : Brilliant
  Komment : Easy to handle and fantastic flavors

  Szerző P. G. Ekkor 01/Jul/2022 :

  Megszólítás : Autoflower mix
  Komment : Such nice strains you have there!


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.
From Alan | 2017-11-17 06:35:08

Auto flowering are they just as potent as the normal plants. Do u sell in 50 packs

Royal Queen Seeds Team

Auto flowering have a shorter growing period therefore they normally grow a bit less and produce lesser yields. We only sell bulks of 100 Seeds pack.

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.

Categories
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 36669 reviews

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.