Kannabisz Termesztési Kalauz a Royal Queen Seeds-től.

Hogyan maximalizálhatja a termést a az autovirágzó kannabisszal?

Maximum Yield With Autoflowering Cannabis

Íme, hogyan érhet el nagyobb hozamokat automatikus virágzású növényeivel.


Az autovirágzók végül kivívták a megérdemelt tiszteletet. Ennél is fontosabb, hogy az Ön termesztő szobájában is helyet kaptak. A maximális hozam elérésére vonatkozó útmutatónkkal a lehető legnagyobb termést érheti majd el az autovirágzókkal.

PÖRGESSE A MAXIMUMRA A KANNABISZ-HOZAMOT

Az autovirágzók rendkívül gyorsan növekednek, és a virágzásuk nem függ a fények változásától. Mivel sokkal kényelmesebbé teszik a fű termesztését, így az automatikus virágzású törzsek nagyon népszerűvé váltak, ráadásul több jó minőségű törzs is jelen van a piacon.

A termesztők számos dolgot tehetnek, hogy magasabb termésre bírják az automatikus virágzású növényeket

Video id: 527684146

1. AZ AUTOVIRÁGZÓKAT RÖGTÖN A VÉGSŐ EDÉNYBE ÜLTESSE

Az autovirágzó kannabisznak a palántától a készletezésig mindössze 60–90 napra van szüksége. Ha az automatákat túl sok stressz éri, vagy más okból lassul le a növekedésük, akkor is virágozni fognak ugyanabban az időben, de a hozamuk megszenvedi ezt.

A termés maximalizálása érdekében a vetőmagokat közvetlenül a végső edénybe kell vetni. Alternatív megoldásként lehet csíráztatni őket a papírtörlő módszerrel (vagy bármilyen ön által kedvelt csírázási módszer megfelel), majd egyenesen a nagy edényekbe kell helyezni őket. Már a korai időszakban szükséges az egészséges gyökérzóna támogatása.

2. HASZNÁLJON NAGYOBB EDÉNYEKET

Minél nagyobb a cserép, annál jobban fejlődik a gyökér, és annál nagyobb lesz a növénye. Ha túl kicsi edénybe kényszeríti, a növény fejlődése és hozama csökken. Az eredmény maximalizálása érdekében15–20 literes edényeket ajánlott használni, ez a méret még nem terheli túl a növényeket. A túl nagy edény a termesztőközeg és műtrágya pazarlásával jár.

3. FIGYELJEN AZ EDÉNY ANYAGÁRA

Az egészséges és erős gyökérzet egészséges növényeket jelent, nagy hozammal. Fontolja meg az „intelligens edények”, például a RQS szövetedény használatát, hogy előnyt biztosítson Önnek ezen a területen. A szövetcserepek hozzájárulnak az általános fejlődéshez azáltal, hogy képesek megakadályozni a növények gyökérkötődését.

Ezen túlmenően a szövetedények szinte lehetetlenné teszik a kannabisz túlöntözését, mivel kiváló vízelvezetési tulajdonságokkal rendelkeznek.

Germination

4. HASZNÁLJON LEVEGŐS TÁPTALAJT

Az automatikus virágzású növény gyorsan és erőteljesen növekszik, és erre csak korlátozott idő áll rendelkezésére. Emiatt mindenképpen támogatnia kell a növekedésüket. A laza és szellős táptalaj megkönnyíti az önvirágzók számára az erős gyökérzet kialakítását.

Ha a hordozó túl kompakt, akkor perlitet és kókuszháncsot hozzáadva alkalmassá teheti az autovirágzók ültetésére. 

5. ADAGOLJON GYÖKÉRSTIMULÁTORT

A gyökérfejlődés támogatásának másik módja valamilyen gyökérstimuláns hozzáadása. Erre egy jó módszer a hasznos gombák bevezetése a termesztő közegbe. A Mycorrhizal gombák növelik a tápanyagok és a víz felvételét, védik a növényeket a betegségektől és általában ösztönzik az optimális növekedési környezetet.

6. ODABENT KEZDJE NEVELNI A PALÁNTÁKAT

Akár beltéri, akár kültéri termesztést tervez, ügyeljen arra, hogy a palántákat bent ültesse el.

Mivel Ön és növényei számára is már az első naptól ketyeg az óra, gondoskodnia kell arról, hogy a palántája megfelelően gyökerezzen. Hűvös fehér CFL, egy alkalmas LED, de akár a napos ablakpárkány is megfelelő lehet. Csak győződjön meg arról, hogy a vegetatív növekedés zavartalanul megy végbe; hiszen ha készen állnak, ha nem, az autovirágzók menetrend szerint virágozni kezdenek.

Nutrients

7. TÁMOGASSA A NÖVÉNY SZERKEZETÉT

A növények egyenes helyzetben tartásához és rügyeik egészségi állapotának fenntartásához szükség lehet valamilyen karóra, vagy más növényi támasztékra.

Ennek számos módja van. Bambusz pálcák és zsinegek, rácsos háló vagy paradicsom-támaszték - mind felhasználhatók a növény teherbíró képességének támogatására. Ha további tippeket szeretne, olvassa el ezt a cikket a nehéz rügyek megtámasztásának öt módjáról.

8. ÁLLÍTSON BE 18 ÓRÁS FÉNYT

Eltérő vélemények vannak arról, hogy hasznos-e a növényeket állandó 24 órás fényciklus alatt tartani. Továbbra is a 18/6-os ciklus leggyakoribb, ráadásul ez energiát takarít meg Önnek.

Valóban kevesebb fénnyel termeszthetjük őket, de óriási hozamra törekszünk, így azon vagyunk, hogy a lehető legtöbb lumen jusson el hozzájuk. Több fény, több rügy. Egyszerű.

Kültéri termesztés esetén az autovirágzók a kellemes nyári időjárás hatására virulnak majd. A 18 órás napfény nem feltétlenül szükséges, mivel az anyatermészet termesztőlámpája mérhetetlenül hatékonyabb, mint bármelyik izzó.

9. HASZNÁLJON AZ OZMÓZISOS VIZET

Az öntözővíz tartalmazhat fluort, vagy klórt, esetleg egyéb szennyeződéseket, amelyek akadályozzák az egészséges mikrobiális növekedést a talajban. Röviden: ha az otthoni víz nem alkalmas ivásra, akkor az a kannabisz növényeknek nem lesz jó. Ezt fordított ozmózis víz felhasználásával küszöbölheti ki.

Egyszerűen megfogalmazva, a fordított ozmózis egy olyan szűrési folyamat, amely tiszta, ultraszűrt vizet eredményez. Ezáltal teljes mértékben kontrollálhatja a víz ásványi profilját és elősegítheti növényeinek növekedését és terméshozamát.

Osmosis

10. ÁLLÍTSA BE A TÁPANYAGOKAT ÉS A PH-T

Az autovirágzó növények általában kisebbek, tehát kevesebbet isznak és esznek, mint a nagyobb méretű fotoperiodikus növények. Ha a szokásos kannabisz tápanyagokat használja, akkor jó ötlet az ajánlott adag 50, vagy akár 25%-ával indítani.

A talajban termesztőknek azt javasoljuk, hogy enyhén műtrágyázott talajt használjanak az önvirágzó kannabiszhoz. A túl erősen trágyázott talajok megégethetik ezeket a babákat. Az enzimeken, a B-vitaminon és a jótékony gombákon túl az autovirágzóknak nincs szüksége nagy mennyiségű tápanyagra a rövid vegetatív stádium alatt. Sőt, ha jó minőségű a talaj, akkor a növények egészen a betakarításig ellesznek, további tápanyagok hozzáadása nélkül.

Ha korán kell tápanyagokat adnia a talajhoz, akkor ezt óvatosan tegye. Általában virágzásserkentő és erősítő tápanyagok szükségesek az életciklusuk során. Azonban még a virágzás során is elegendő alacsony és közepes adagnyi tápanyag. A növények túltápozása gyakran előforduló terméscsökkentő hiba amelyet az automatikus növényeket termesztők gyakran elkövetnek.

Ha a pH-érték nem megfelelő, akkor a növények még akkor sem képesek felvenni a tápanyagokat, ha azok jelen vannak. A talajban történő növekedéshez a víz pH-értéke 6,0–7,0 kell legyen. Néhány csepp pH-értéket felfelé vagy lefelé mozdító termékkel beállíthatja a víz megfelelő pH értékét.

11. TARTSA SZEM ELŐTT A KLÍMA SZABÁLYOZÁSÁT

A palánták és a fiatal növények inkább a nedvesebb környezetet részesítik előnyben, míg a virágos növényeknek lényegesen kevesebb páratartalom szükséges a penész és a rothadás elkerülése érdekében.

Sokszor elég egy egyszerű álló ventilátor vagy az ablak kinyitása és elérheti az optimális növekedési környezet. Ha ez mégis kevésnek bizonyulna, akkor keressen más megoldásokat, használjon például fűtőberendezést vagy légkondicionálót a termesztőszobájához.

12. HASZNÁLJON CO₂-t

Tudományosan bebizonyosodott, hogy a növények a szén-dioxidot használják a fotoszintézis tüzelőanyagaként, így ha a termesztőhelyeken több CO₂ van, észlelhető különbséget kell mutatnia a növényeknek a növekedési sebességben és a méretben.

A helyzet az, hogy csak akkor van értelme a növényeket CO₂ -vel ellátni, ha a helyiség többi paramétere már optimális. Ha problémák vannak a hőmérséklettel, páratartalommal, vízzel, vagy tápanyagokkal, előbb foglalkozzon ezekkel, mielőtt egy kifinomultabb (és drágább) CO₂-rendszert vezetne be.

Humidity

13. ALAKÍTSA A NÖVÉNYEIT

Az alacsony stresszel járó technika (LST) egy metszési technika, amelyet még a kezdők is használhatnak. Ahogy a neve is sugallja, ez egy minimálisan invazív módszer, amely nem okoz jelentős károkat a növények számára.

Csak annyit kell tennie, hogy óvatosan hajlítsa meg és kösse le a szárat és az ágakat, hogy ösztönözze az oldalsó növekedést. Ily módon több rügyhelyhez is elér a fény, ami kövér bugákat és nagyobb termést eredményez.

Ha Ön szakértő termesztő és nem fél kést használni a növényeihez, kipróbálhatja, hhogy a topping hasznos-e az Ön számára. Csak ellenőrizze, hogy minden más feltétel rendben van-e, mielőtt megvizsgálná ezeket a növényeket jobban igénybevevő átalakítási technikákat.

14. ALKALMAZZA A ZÖLD TENGERT (SOG)

A Zöld tenger vagy az SOG módszer sok kis növény termesztését jelenti közvetlenül egymás mellett, a helykihasználás és a hozam maximalizálása mellett. Ez különösen akkor hatékony, ha kis tér áll rendelkezésre a termesztéshez, és az autovirágzók a legalkalmasabb jelöltek. Gyors növekedésük és alacsony termetük tökéletes lesz az Ön számára. Ezenkívül nincs szükség metszésre, sem egyéb erőteljesebb beavatkozásra.

15. FOKOZATOSAN SZÜRETELJEN

Gyakran előfordul, hogy a lombkorona tetején lévő virágok gyorsabban érnek, mint az alsók. A már elkészült rügyeket egyszerűen vágja le, és várja meg, amíg a többi is beérik. Várjon 1-2 hetet minden egyes betakarítás között, és figyeljen a jelekre, hogy készen állnak-e már. A legtöbb automatikusan virágzó növény mindössze két körben betakarítható, de a nagyobb növényeknek többre lehet szükségük.

Harvest techniques

16. DOKUMENTÁLJON, FINOMÍTSON ÉS ISMÉTELJEN

Senki sem kannabisztermesztőnek született. Ahhoz, hogy szakértővé váljon, figyelnie kell és gondosan fel kell jegyeznie minden, a növekedés során alkalmazott folyamatot. Csak így szerezhet tapasztalatot, hogy mely technikák adják a legjobb hozamot.

A kannabisz termesztése során mindig előfordulhatnak problémák. A magas hozam kulcsa ezek gyors és okos azonosítása, ha esetlegesen felmerülnek. A folyamatok finomítása során növények egészsége és hozama az idő múlásával javul.


AZ ÖT LEGMAGASABB HOZAMÚ AUTOVIRÁGZÓ RQS TÖRZS 2020-BAN

Talán minden más fent felsorolt tényezőnél fontosabb a genetika, amely óriási hatással van egy adott törzs termelési potenciáljára. Tehát, mielőtt elkészítjük az automatikus virágzású maximális hozam elérésére vonatkozó útmutatónkat, itt található a Royal Queen Seeds legmagasabb hozamú automatikus növényeinek listája.

1. NORTHERN LIGHT AUTOMATIC

A Northern Light egy legendás kannabisz törzs, amely az afgán indica genetikából származik. Először az 1970-es években tenyésztették az Egyesült Államokban és a 80-as években került Európába. Ez a fű még mindig a kannabisz szerelmeseinek kedvence. Az automatikusan virágzó változat a Northern Light Automatic a „nagy” minden nagyszerűségét hozza, anélkül, hogy veszélybe kerülne az íz és a hatás. Ráadásul ő az egyik legjobb hozamú autovirágzó odakint, beltéren pedig hihetetlen 550 g/m²-t terem. Édes, földes fenyőaroma jellemzi és örömteli, felemelő érzést ad az agynak.

NORTHERN LIGHT AUTOMATIC

Northern Light Auto
Northern Light x Ruderalis
500 - 550 gr/m2
80 - 120 cm
6 - 8 hetek
THC: 14%
Sativa 0% Indica 80% Ruderalis 20%
170 - 220 gr/plant
130 - 160 cm
10-12 hét a csírázás után
Felemelő, Tiszta

Vásároljon Northern Light Auto

2. WHITE WIDOW AUTOMATIC

A White Widow Automatic egy másik mesés automatikusan virágzó változat, ezúttal a White Widow kannabiszklasszikusé. A törzs a megjelenésének köszönheti a nevét, mivel hatalmas trichomatermelése miatt az egész növényt vastag, fehér gyantaréteg takarja. Az RQS által készített, automatikusan virágzó változat fás, földes aromájú és ízű, hasonló, de nem olyan erős, mint a feminizált fotóperiodikus változat. Emellett kissé ingatagabb hatása van. Meglepő, 450 g/m² termésre számíthat ettől a kompakt hölgytől!

WHITE WIDOW AUTOMATIC

White Widow Auto
White Widow x ruderalis
400 - 450 gr/m2
40 - 80 cm
7 - 8 hetek
THC: 14%
Sativa 40% Indica 40% Ruderalis 20%
190 - 240 gr/plant
50 - 110 cm
10-12 hét a csírázás után
Fizikailag pihentető, Tompa

Vásároljon White Widow Auto

3. ROYAL CHEESE AUTOMATIC

A Royal Cheese Automatic a legendás UK Cheese automatikusan virágzó változata. Ugyanaz a ikonikus aroma jellemzi, mint az eredetit, de most a gyors ütemű automatikus virágzás minden előnyével együtt. Készüljön fel a legkiválóbb rügyek betakarítására mindössze 10 héttel a mag ültetése után. A Royal Cheese Automatic a savanykás sajt, a föld és a fűszerek erős ízével örvendezteti meg a dohányosokat, valamint erős fizikai hatással, amelyet boldog és eufórikus jegyek jellemeznek. A 475 g/m²-es hozam lenyűgöző egy olyan növény esetében, amely alig éri el az 1 m magasságot.

ROYAL CHEESE AUTOMATIC

Royal Cheese Auto
Cheese x Royal Critical x Ruderalis
425 - 475 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 hetek
THC: 15%
Sativa 30% Indica 50% Ruderalis 20%
160 - 210 gr/plant
60 - 120 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Fizikailag pihentető, Tompa

Vásároljon Royal Cheese Auto

4. HULKBERRY AUTOMATIC

A HulkBerry Automatic az RQS-től az egyik legerősebb automatikusan virágzó törzs, amit a kezeiben tarthat. Ez a sativa-domináns hibrid, a HulkBerry és a Diesel Auto keresztezése, amelyben a THC-szint akár 21% is lehet. Ily módon még a tapasztalt dohányosokat is felvillanyozhatja és fantasztikus high-t élvezhetnek. Eufórikus, kreatív és felemelő aspektusokat ötvöző hatásaival mesés füstölnivalót jelent minden nappali tevékenység mellé. Fűszeres, földes és gyümölcsös, epres aromákat kever a füstjébe, és a termesztők 400–500g/m²-t szüretelhetnek masszívan erős rügyeiből, ha mindent jól csináltak.

HULKBERRY AUTOMATIC

HulkBerry Auto
Hulkberry x Diesel Auto
450 - 500 gr/m2
80 - 120 cm
6 - 7 hetek
THC: 21%
Sativa 65% Indica 30% Ruderalis 5%
100 - 150 gr/plant
80 - 120 cm
rügyezés után 8-9 héttel
Felemelő, Tiszta

Vásároljon HulkBerry Auto

5. ROYAL AK AUTOMATIC

A Royal AK Automatic egy eklektikus autovirágzó. A híres AK-47 ezen változata a kolumbiai, mexikói, thaiföldi és afgán genetikát keveri egy törzsbe, amely kiemelkedő hatású és jó hozamokkal rendelkezik. A kissé indica dominanciájú hibrid (40% indica, 35% szatíva, 25% ruderalis) boldog és aktív hatással bír, így nappali használatra is alkalmas. Füstje keveréke hash, fűszeres és édes jegyekkel emlékeztet a tömjénre. Noha a növény nem lesz 80–100 cm-nél magasabb, 475 g/m²-t is teremhet.

ROYAL AK AUTOMATIC

Royal AK Auto
AK 47 x Ruderalis
275 gr - 350 gr
60 - 70 cm
6 - 8 hetek
THC: 15%
Sativa 35% Indica 40% Ruderalis 25%
110 - 160 gr/plant
70 - 100 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Motiváló, Nevettető

Vásároljon Royal AK Auto

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

22 / 5.000 Resultados de traducción tápanyagok és boosterek

Grow Guide Topic Finder

Categories
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37835 reviews

22 / 5.000 Resultados de traducción tápanyagok és boosterek