Kannabisz Termesztési Kalauz a Royal Queen Seeds-től.

By Luke Sumpter

Blue Cheese Auto termesztési jelentés

Blue Cheese Automatic

A Blue Cheese Automatic pillanatok alatt nagyszerű adag pihentető és aromás rügyet biztosít. Ha kíváncsi rá, hogy lehet termeszteni ezt a fajtát, akkor szerencséje van! Alább található a Blue Cheese Automatic termesztési naplóm. Ebben végigvezetem a növekedési ciklus minden hetén, és megmutatom, mit tettem a kifizetődő eredmény érdekében. Ismerje meg azokat a berendezéseket, tápanyagokat és világítást, amellyel biztosítottam a növényem egészségét és virágzását az út során.


Felszereléslista

• Doboz: Secret Jardin DS120W 120 × 60 × 178

• Fények: MIGRO 200+

• Szellőztetés: TT Silent-M 100

• Szűrő: Primaklima Filter PK 100/125

• Ventilátor: Koala oszcilláló ventilátor

• Párásító: Beurer LB 45

• Talaj: BioBizz Light Mix

• Edény: 11 literes levegős edények

• Mag: Royal Queen Seeds

• Táp: RQS Organic Nutrition

Blue Cheese Automatic termesztési jelentés: csíranövény szakasz (1. hét)

Week 1

Üdvözlöm Blue Cheese Automatic termesztési útmutatóm legelején! Nézze meg, az első héten hogyan biztosítottam a lehető legegészségesebb palántákat.

 Csírázás 
A csírázás sikerének fokozása érdekében az RQS Soil Plugs használatát választottam – egy olyan terméket, amely tartalmazza az összes mikrotápanyagot és biológiai inputot, amelyre egy egészséges palántának szüksége van. A betétet egy termesztőtálcába tettem, és annyi vízzel áztattam, hogy ne legyen túlöntözve, de teljesen telített legyen. Ezután egy fa nyárssal óvatosan beledugtam a magokat a lyukba.
 Világítás 
Miután felállítottam a termesztősátramat, a MIGRO 200+ lámpánkat a mennyezetre függesztettem, és 35cm-rel a termesztőtálca fölé helyeztem. Amint megláttam a csírázás első jelét, minden nap 24 órára égve hagytam a lámpát,
 Termesztőközeg 

A kihajtást követő öt napon belül a csemetém kezdte összeszedni magát. Egy 11 literes Air Potba készítettem táptalajt úgy, hogy 10 liter BioBizz Light Mix-el kezdtem. Ezután a következő szerves módosító anyagokat tettem hozzá, hogy fokozzam a tápanyag-ellátást a növekedési ciklus során:

• 80ml/l Bat Guano

• 50ml/l Easy Boost Organic Nutrition

• 5ml/l Easy Roots mikorrhiza

• 10ml/l Easy Roots Rhizobacter

Miután alaposan összekevertem, az edényt megtöltöttem és vízzel telítettem a talajt. Ezután egy betétnyi nagyságú lyukat készítettem a termesztőközeg felületének közepén, átültettem a palántát, és beöntöztem.

 Környezet 
Higrométerrel 24°C hőmérsékletet és 40%-os páratartalmat mértem. Úgy döntöttem, hogy bekapcsolom a párásítót, hogy megpróbáljam a páratartalmat 65-70%-ra emelni.
 A növény állapota 
A csírázási szakasz végére a példányom egészséges, dús, sötétzöld levelekkel pompázott

Blue Cheese Automatic termesztési jelentés: vegetatív szakasz (2–4. hét)

Miután kifejlődött néhány igazi levél, a növényem elhagyta a csírázási szakaszt, és a növekedési ciklus vegetatív szakaszába lépett. Elmondom, mit tettem, hogy egészséges és erős növényem maradjon ez idő alatt.

2. hét

Week 2
 Világítás 
Ebben a szakaszban 24 órás fényciklust tartottam fenn, hogy elősegítsem a fotoszintézist, és elkerüljem a nyúlást a növény fejlődésének e fontos szakaszában. A lámpát 35 cm-rel a növekvő lombkorona fölé helyeztem át.
 Tápanyagok 
Mivel a termesztőközegem nagyon sok esszenciális tápanyagot és biológiai anyagot tartalmazott, egyszerűsítettem a dolgokat azzal, hogy a hét 1. és 4. napján 4ml/l folyékony hínár és huminsav keveréket alkalmaztam az öntözés során. pH-szabályozót is használtam, hogy kiegyensúlyozza a vizet a locsolás előtt. A hét 1. és 4. napján 1,5 liter vizet használtam fel.
 Környezet 
25,1°C-os állandó hőmérsékletet tartottam. Mivel már az első héttől használtam a párásítót, így a páratartalmat sikerült óvatosan 50%-ra növelnem.
 A növény állapota 
A hét végére a növényeim 7cm magasra nőttek, és elkezdtek valódi, életerős legyezőleveleket fejleszteni.

3. hét

Week 3
 Világítás 
Bekapcsolt világítással fenntartottam a 24 órán át tartó fényciklust
 Tápanyagok 
Bár a növények tökéletesen életerősek voltak, úgy döntöttem, hogy az Easy Grow Booster tablettát is hozzáadom, hogy elősegítsem a Blue Cheese Auto példány gyors növekedését. Elkészítettem 1,5 liter vizet, beállítottam a pH-t 6,2-re, hozzáadtam egy Easy Grow Booster tablettát, és a hét 1. napján használtam.
 Környezet 
A hőmérséklet 24°C körül maradt, a páratartalom pedig 45% körül mozgott.
 A növény állapota 
A harmadik hét végére a növényem elérte a 16cm-es magasságot, sűrű, de kicsi lombkoronával, teljesméretű legyezőlevelekkel.

4. hét

Week 4
 Világítás 
A vegetatív szakasz utolsó hetében úgy döntöttem, hogy minden nap 24 órán keresztül égetem a lámpát, mivel a növény nagyon jól reagált erre a kezelésre.
 Tápanyagok 

A 4. hét 1. és 4. napján a következő oldatot alkalmaztam:

• 5L víz

• 1 Easy Grow Booster tabletta

• 1m/L Easy Plus Micronutrients

Ezzel az oldattal addig öntöztem, amíg a táptalaj telítetté nem vált, de még nem volt túlöntözve.

 Környezet 
Minden ment tovább, átlagosan 24°C-os hőmérséklettel és 42%-os páratartalommal.
 A növény állapota 
A növényem a vegetatív szakasz utolsó hetében robbanásszerűen növekedett, elérte a 31cm-t. Ekkorra olyan sűrű lombkoronát fejlesztett, hogy úgy döntöttem, a lombkorona alját levéltelenítem, hogy az energiát felfelé irányítsam a virágzáshoz és javítsam a légáramlást.

Blue Cheese Automatic termesztési jelentés: virágzási szakasz (5–10. hét)

Üdvözlöm a virágzási szakaszban! A Blue Cheese Automatic növényem rendkívül jól reagált a világítási ütemtervre és tápanyagkezelésre a vegetatív szakaszban. A Blue Cheese Automatic termesztési útmutatóm további részéből megtudhatja, hogyan folytatódtak a dolgok.

5. hét

Week 5
 Világítás 
A világítási ütemezést 20 óra bekapcsolt és 4 óra kikapcsolt szakaszra állítottam. Ez elegendő fényt biztosított a növényemnek az optimális fotoszintézishez, miközben csökkentette a szükségtelen villamosenergia-költségeket a virágzási szakaszban.
 Tápanyagok 

Mivel a növények a virágzási szakaszban más mennyiségű makrotápanyagot igényelnek, az egészséges rügyképződés támogatása érdekében a következő képletre tértem át:

• 1 Easy Bloom Booster tabletta

• 1 ml/L Easy Plus Micronutrients

Az Easy Bloom Booster tabletták kisebb mennyiségű nitrogént és nagyobb mennyiségű káliumot és foszfort biztosítanak – ez a két kulcstápanyag, amelyre a kannabisznövényeknek a virágzás során szükségük van. Ezt a keveréket 5 liter vízhez adtam, és az 5. hét 1. és 4. napján alkalmaztam, amíg a táptalaj telítetté nem vált.

 Környezet 
A hőmérsékletet továbbra is 24°C-on tartottam. Kikapcsoltam a párásítót, és hagytam, hogy a termesztődobozban 40%-ig süllyedjen a páratartalom, hogy csökkentsem a gombás kórokozók esélyét a virágzás során.
 A növény állapota 
Növényem gyorsan visszaállt a múlt heti lombtalanítás okozta stresszből. Ekkor elérte a 41cm-t, és elkezdték mutatni a rügyek első jeleit.

6. hét

Week 6
 Világítás 
A lámpát úgy helyeztem át, hogy 35cm-re legyen a lombkorona tetejétől, és napi 20 órán keresztül működjön.
 Tápanyagok 
A 10. hét 1. és 4. napján ugyanazt a tápanyag formulát alkalmaztuk, mint az előző héten.
 Környezet 
 A hőmérséklet 24°C maradt. Az átlagos páratartalom enyhén csökkent 38%-ra.
 A növény állapota 
A növényem összesen 4cm-t nőtt a 6. héten, és elérte a 45cm-t. A rügyek enyhén duzzadni kezdtek, és gyenge pézsmás szagot kezdtek kibocsátani.

7. hét

Week 7
 Világítás 
A lámpákat 20 órán keresztül bekapcsolva, 4 órán keresztül kikapcsolva tartottam.
 Tápanyagok 
A mikrotápanyagokat kivettem a keverékből, ahogy közeledtünk az öblítéshez. Ehelyett 5 liter vízhez 1 Easy Bloom Booster tablettát adtam, és a 8. hét 1. és 3. napján adtam a növényeknek, amíg el nem értem a táptalaj telítési pontját.
 Környezet 
A hőmérséklet állandó maradt 24 °C-on, az átlagos páratartalom pedig 40%-os volt.
 A növény állapota 
A konténerválasztásom azt jelentette, hogy az automatám 45cm-es rejtett magasságban maradt a növekedési ciklus hátralevő részében. A kis méret ellenére a növényemen rengeteg rügyhely alakult ki, amelyek folyamatosan is egyre nagyobb rügyeknek adtak helyet. A növekedés ezen a pontján a Blue Cheese Automatic példányom erősebb szagot kezdett árasztani.

8. hét

Week 8
 Világítás 
ugyanaz maradt, mint a virágzási fázis előző heteiben.
 Tápanyagok 
A 8. héten beadtam az utolsó adag tápot az öblítés megkezdése előtt. 1 Easy Bloom Booster tablettát elkevertem 5 liter vízben, és a 8. hét 1. és 3. napján telítettségig alkalmaztam.
 Környezet 
A hőmérséklet állandó 24°C. A páratartalom kedvem szerint 37%-ra csökkent, csökkentve a penész kialakulásának esélyét a virágokon.
 A növény állapota 
Átalakítás nélkül a növényem viszonylag egyenletes lombkoronát fejlesztett ki, egyenletes bugákkal. Nagyítóval közelebbről megvizsgáltam a trichomákat, amelyek áttetszőnek bizonyultak, jelezve, hogy még nem érettek a virágok.

9–10. hét

Week 9
 Világítás 
Továbbra is napi 20 óra fénynek tettem ki növényemet.
 Tápanyagok 
abbahagytam a tápanyagok adagolását az öblítés elindításához. Ez az eljárás lehetővé teszi, hogy a növények felhasználják tápanyagkészleteiket, ami kellemesebb ízeket eredményez. A 9. és 10. hét 1. és 3. napján 2 liter 6,1-es pH-ra szabályozott vizet használtam.
 Környezet 
A hőmérséklet 24°C maradt. A páratartalom kissé csökkent, átlagosan 35%-ra.
 A növény állapota 
A növényem a hiány nyilvánvaló jeleit mutatta, éppen azt, amire az öblítés során vágytam. Az alsó levelek sárgulni kezdtek, a szárak pedig mély lila színt mutattak – ez az antocianin expresszió jele. Nagyítóval végzett vizsgálat során azt vettem észre, hogy a trichomák napról napra felhősödnek.

Betakarítás (10. hét)

Harvest

Ebben a szakaszban a virágok megduzzadtak, a szag rendkívül erős lett, a trichoma átlátszatlanná és tejszerűvé vált. Levágtam a növényt és fejjel lefelé felakasztottam a termesztődobozba, hogy egy ventilátor előtt száradjon, mielőtt szárazon trimmeltem és érleltem. Összességében 45g szárított bimbóm lett, ami erős gyümölcsös aromát bocsátott ki.

Harvest

Blue Cheese Automatic jellemzői

🧬 A Blue Cheese Automatic genetikai tulajdonságai
A Blueberry, a Cheese és egy cannabis ruderalis példány utódjaként a Blue Cheese Automatic 40%-ban indica, 35%-ban sativa és 25%-ban ruderalis genetikával rendelkezik. Ha ismeri a klasszikus kannabisz fajtákat, akkor felismeri, hogy ez az erőteljes automata királyi származású. A Blueberry magas mircénszintet és sűrű, fagyos bimbókat hozott az asztalra, míg a Cheese magas THC-szintet és kellemes tiszta fejű high-t adott. A ruderalis genetika hozzáadásával ez a fajta könnyen termeszthető és gyorsan virágzik.
🌱 A Blue Cheese Automatic növekedési jellemzői
A Blue Cheese Automatic szinte bárhol jól terem. Beltéren 40–70cm magasra nő, és akár 375g/m²-t is terem erős világítás mellett. Szabadban termesztve a növények 100cm-es magasságban érik el a csúcsot, és növényenként 60–110g hozamot szüretelhetünk. A talajból való kihajtásuk után akár 10 héttel már szüretelhetjük ezeket a virágokat.
🌈 A Blue Cheese Automatic hatásai és ízei
Ezek a lilás-zöld bimbók mérsékelt, 16%-os THC-tartalommal rendelkeznek. Tiszta fejű, felemelő high-t okoznak, amely a legtöbb kannabiszhasználót a csúcsra juttatja anélkül, hogy átbillentené őket; A Blue Cheese Auto remek választás a kezdőknek. Minden egyes slukk után sajtos, földes, gyümölcsös és borsos ízek maradnak ízlelőbimbóin. A nagy mennyiségű gyümölcsös terpén, a mircén, szinergizál a THC-vel, így kellemes testi high-t hoz létre.

Harvest

Blue Cheese Auto
Blueberry x Cheese x Ruderalis
325 - 375 gr/m2
40 - 70 cm
6 - 7 hetek
THC: 16%
Sativa 35% Indica 40% Ruderalis 25%
60 - 110 gr/plant
60 - 110 cm
10-11 hét a csírázás után
Felemelő, Tiszta

Vásároljon Blue Cheese Auto

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Termesztési útmutató témák

Categories
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37806 reviews