Cannabis Grow Guide a Royal Queen Seeds-től.

By Luke Sumpter

Egyetlen termesztő sem akar sárga leveleket látni. A hervadó növények látványa a termesztő sátorban elszomorító. Sajnos nem minden kannabisztermesztés gondmentes, és sajnos ennek számtalan oka lehet. Bármi lehet a termesztői hibától kezdve az invazív mikroorganizmusokig. Természetesen nem tudunk biztos megoldást nyújtani minden lehetséges kannabisznövény-betegségre. Kannabiszbloggerek vagyunk, nem látnokok.

De bízunk benne, hogy tudunk segíteni a sárga levelek leggyakoribb okainak helyes felismerésében. Sőt, igyekszünk hasznos tippeket is adni a gyengélkedő növények kezelésére. Ezek egyszerű, ám profi tippek és trükkök. Bármely házi termelő alkalmazhatja tanácsainkat, hogy elkerülje a kannabisznövények leveleinek sárgulását. Most térjünk rá a sajátosságokra.


Video id: 265566793

PONTOS DIAGNÓZIS

A legelső lépés a pontos diagnózis. Mi az oka annak, hogy sárga levelek csúfítják el kannabisznövényeit? A klorózis termesztõi szakkifejezéssel a klorofill veszteségét jelenti - a levél nem állít elő elég klorofillt. A kezelés hatékonysága érdekében nyírja le a beteg részt.

Ne vonjon le végleges következtetéseket, és ne essen pánikba.

A kannabisznövények levelei olyanok, mint a biológiai napelemek, melyek elengedhetetlenek a fotoszintézishez.

Az összes sárga levél eltávolítása nem ajánlott művelet, különösen fiatal növényeknél. A probléma forrásának pontos azonosítása és a gyors javító intézkedések viszont helyreállíthatják a marihuánát.

Az öregedés során a növények természetesen sárgulnak meg és elhalnak. A virágzás utolsó heteiben ne aggódjon emiatt. A levelek hullása és a sárgulása egyre erőteljesebbé válik ezen időszakban. A növények tiszta vízzel vagy öblítőoldattal történő öblítése a virágzás végén megszabadítja a táptalajt a maradék tápanyagoktól, és a levelek emiatt is gyakran megsárgulnak .

A SÁRGA LEVELEK KÖZÖS OKAI

Az alábbiakban nem szerepel a klorózis okainak teljeskörű felsorolása. Olyan gyakori tünet, hogy akár könyvet is írhatnánk róla, de egyelőre most nem ez a cél. A sárga levelek leggyakoribb okaira összpontosítottunk, első kézből a termesztők tapasztalatai alapján. Ha jelenleg is a klorózis megoldásával küzd, akkor olvassa el figyelmesen a következő szakaszokat. A termése múlhat ezen.

A LEGGYAKORIBB TERMESZTŐI HIBÁK

ALUL- VAGY TÚLÖNTÖZÉS

A kannabisznövények csak megfelelő nedves-száraz ciklus mellett fognak boldogulni. Ez azt jelenti, hogy minden öntözéskor megfelelő mennyiséget kell a megfelelő időben öntöznie. Tehát mi a legjobb módja annak megállapítására, hogy szomjas-e a marihuánája? Emelje fel a tartályokat, amikor azok szárazak. Aztán öntözés után ismét, így érezni fogja a különbséget.

Lehet, hogy nem lehet egyszerűen felemelni a növényeket? Ez esetben vásárolhat egy páratartalom-mérőt, amelyet az edénybe helyezhet. A hidropóniás termesztőknek biztosítaniuk kell a szivattyúk, levegőztetőkövek, tartályok és időzítők megfelelő beállítását a termesztés kezdetétől fogva. Ellenőrizze kétszer, majd ellenőrizze újra.

ALUL- VAGY TÚLÖNTÖZÉS

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Grow Guide Topic Finder

eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37818 reviews