Kannabisz Termesztési Kalauz a Royal Queen Seeds-től.


By Steven Voser

Áttekintés, hogyan termesszen kannabiszt beltéren


"Haver, saját füvet kellene termesztenem!"

Ha szereti a kannabiszt, akkor nagy valószínűséggel néhány alkalommal már rajtakapta magát, ahogyan ezt mondja vagy gondolja. Nos, ha végre készen áll, hogy bepiszkolja a kezeit, és elmerüljön a kannabisztermesztés gazdag világában, akkor szerencséje van.

Az alábbiakban végigmegyünk az összes alapfogalmon, ami a nagyszerű fű beltéri termesztésével kapcsolatos.

Video id: 810859329

MIÉRT TERMESSZEN KANNABISZT BELTÉREN?

A kannabisz beltéri termesztésének számos előnye van:

  • Szüret egész évben
  • Egységes termés
  • A termesztőkörnyezet ellenőrizhetősége
  • A virágzás ellenőrzése (fotoperiódikus törzsek esetén)
  • Diszkrét
  • Kevesebb kártevő

MILYEN ESZKÖZÖKRE ÉS FELSZERELÉSEKRE VAN SZÜKSÉG A KANNABISZ BELTÉRI TERMESZTÉSÉHEZ?

A következőkre lesz szüksége, ha nagyszerű füvet szeretne termeszteni otthonában:

KIJELÖLT TERMESZTŐTÉR

Ez lehet egy tartalék szoba, DIY sátor, takarítószertár, felújított bútor vagy akár egy régi hűtőszekrény!

DESIGNATED GROW SPACE
HŐMÉRŐ/HIGROMÉTER

Ezeket a termőhely hőmérsékletének és páratartalmának nyomon követéséhez használhatja fel.

THERMOMETER/HYGROMETER
NYÍRÓGÉPEK ÉS OLLÓK

A kannabisz törzsek nyírása és átalakítása valóban elősegítheti virágzásukat és nagyobb, sűrűbb és erőteljesebb virágokat eredményezhet.

THERMOMETER/HYGROMETER
PH- és PPM-MÉRŐK

Ezek az eszközök segítenek nyomon követni a tápközeg pH-ját és elektromos vezetőképességét, hogy a növények hozzáférhessenek az összes tápanyaghoz, amelyet adagol nekik.

THERMOMETER/HYGROMETER
LUX MÉRŐ

A kannabisznövények szeretik a fényt, a luxmérők pedig segítenek megmérni és optimalizálni a termesztőhelyiség fényét.

THERMOMETER/HYGROMETER
IDŐZÍTŐK

A fényciklus automatizálásához.

THERMOMETER/HYGROMETER
ZSINÓR

Kikötni a növényeket az átalakítás során. Érdemes megfelelő kerti drótot vagy hasonlót használni, hogy elkerülje a növények károsodását.

THERMOMETER/HYGROMETER
VÖDRÖK / MÉRŐEDÉNYEK

A tápanyagok kimérésére.

THERMOMETER/HYGROMETER
ÉKSZERÉSZNAGYÍTÓ

To inspect the trichomes of your plants as they flower, and to inspect the foliage for any pests or other issues.

THERMOMETER/HYGROMETER
KARÓK

A nehéz ágak támogatására a virágzás során.

THERMOMETER/HYGROMETER
TÁPANYAGOK

Ezek többféle formában is előfordulhatnak, de növényeinek elegendő tápanyagra lesz szükségük, hogy gazdagon szüretelhessen.

THERMOMETER/HYGROMETER
KONTÉNEREK

A beltéri termesztők jellemzően 11 literes fehér műanyag edényeket használnak, azonban szövetedények és egyéb okos edények is használhatók. Körülbelül kilenc 11 literes edény fér el négyzetméterenként.

THERMOMETER/HYGROMETER
KEZDŐ KÉSZLET CSÍRÁZTATÁSHOZ

Kezdő csomagjaink feminizált vagy önvirágzó magokkal és propagátorral érkeznek - ez megkönnyíti a tökéletes környezet kialakítását a palánták számára.

THERMOMETER/HYGROMETER

A LEGJOBB HELY KIVÁLASZTÁSA A KANNABISZ BELTÉRI TERMESZTÉSÉHEZ

A termesztőknek rengeteg választási lehetősége van a termőhely kialakítására. Nézze meg alább a legjobb helyeket a termesztés megkezdéséhez - és ezek előnyeit.

  • PINCE

A föld alatt található pincék biztonságos, rejtett menedéket nyújtanak a kannabisz termesztéséhez. Rendszerint nincsenek ablakai, vagyis nincs fényszivárgás - így ideális a fotoperiodikus növényeket termesztők számára. Az alagsorok általában viszonylag nagyok, és több mint elegendő helyet biztosítanak az erős termés eléréséhez. Azt is látni fogja, hogy alagsora egész évben meglehetősen egyenletes hőmérsékletet biztosít - ez az évszaktól függetlenül könnyen szabályozható ugyanazokkal az automatikus beállításokkal.

A legtöbb pincében szellőző aknák is vannak, amelyek kifelé vezetik az álló levegőt. Ügyeljen arra, hogy ez hol ér véget - nyilván nem szeretne terpéneket küldeni a szomszéd ablaka felé. Egy jó minőségű szénszűrő eltávolítja a gyanús illatot, ha szembe kell néznie ezzel a kihívással.

  • GARÁZS

Hacsak nem autója tárolására használja, a garázsban nagy eséllyel csak véletlenszerű tárgyak és kertészeti felszerelések vannak. A garázsok nyáron általában hűvösek, télen pedig viszonylag melegek, így rendkívül könnyen szabályozható a hőmérsékletük. A termesztősátrak is sokkal ártatlanabbul néznek ki egy garázsban, mintha a hálószobában vagy a nappaliban magasodnának.

A garázsok általában nincsenek olyan jól szigeteltek, mint a ház többi része. Ügyeljen arra, hogy eltakarja azokat a hézagokat és nyílásokat, amelyeken keresztül a növény szaga kijuthat az utcára. Ha nem termesztősátrat használ, sötétítse be az ablakokat - az élénk rózsaszín és kék LED-ek látványa gyanút ébreszthet, ha nem takarják el őket.

A Complete Overview Of Growing Cannabis Indoors
  • TETŐTÉR

A tetőtér az egyik legbiztonságosabb hely a kannabisz termesztésére. A vendégeknek nincs okuk, hogy odamenjenek és jellemzően csak lépcsőn érhető el. A legtöbb padlás teljesen sötét is, így nem kell tartani a fényszivárgástól (ami potenciálisan visszaállíthatja növényeit a vegetatív szakaszba).

Valószínű, hogy a tetőtérben nem lesz konnektor, és a hosszabbító felvezetése esetleg feltűnő lehet, ezért fontolja meg néhány aljzat telepítését a nagyobb diszkréció és könnyebbség érdekében. Hacsak nem LED-es lámpákat használ, az is jó ötlet, ha néhány ventilátort működtet, hogy a helyiség hűvös maradjon.

  • TERMESZTŐ DOBOZ

A kannabiszt szó szerint bárhol termesztheti a házában, ha megépít egy termesztőládát. Néhány alapanyaggal, például néhány PVC csővel, ragasztószalaggal, kézifűrésszel, jó fényekkel és ventilátorral mindene megvan, amire szüksége lehet saját egyedi termesztőládájának létrehozásához. Tudja úgy alakítani a termesztőláda méretét, hogy a ház bármely sarkával egy síkba illeszkedjen.

A Complete Overview Of Growing Cannabis Indoors

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Grow Guide Topic Finder

eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37835 reviews