Kannabisz Termesztési Kalauz a Royal Queen Seeds-től.

By Luke Sumpter

HulkBerry Automatic termesztési jelentés

HulkBerry Automatic Grow Report

Sebesség. Potencia. Aroma. A HulkBerry Automaticnál az összeset kipipálhatjuk, ezért úgy döntöttem, hogy bemutatok egy termesztési lehetőséget a sok közül, amely alkalmas számára. Olvassa el ezt a mélyreható termesztési jelentést, amely hétről-hétre elemzi, hogyan értem el kifizetődő hozamot. Kitérek a tápanyag-képletekre, az öntözési ütemtervekre, a világításra és még sok másra.

HulkBerry Automatic termesztési jelentés: Berendezés

Úgy döntöttem, hogy egy rejtett beltéri szemszögből közelítem meg a HulkBerry Automatic-ot. Zárt termesztődobozban termesztettem a fajtát. A mintapéldány lehető legjobb indításához a következő felszerelést használtam:

 • Termesztődoboz: Jardin DS120W 120 × 60 × 178 cm
 • Fény: Migro 200+
 • Szellőztetés: Blauberg Turbo E 100
 • Ventilátor: Oscillating Koala Fan
 • Párásító: Beurer LB 45
 • Talaj: könnyű szerves cserepes keverék
 • Edény: 11 literes RQS geotextil edény
 • Tápanyag: RQS Organic Nutrition, BioBizz, aloe vera kivonat, aminosav formula, hínár kivonat, folyékony halkivonat
Video id: 492030459

HulkBerry Automatic termesztési jelentés: csírázási szakasz (1. hét)

Termesztőközeg: Mielőtt a szövetedénybe tettem volna, először egy nagy táskában összekevertem a következőket: 10 l könnyű, organikus autovirágzó virágföld mix; 50g RQS Easy Boost Organic Nutrition; 5 g Easy Roots Mycorrhiza Mix.

Csírázás: A csírázás elindításához a termesztőközeg felületének közepén 3cm mély lyukat készítettem. A lyukba tettem 1g mikorrhizát, majd a magot, majd a lyukat lazán befedtem a termesztőközeggel. A talaj telítettségig történő öntözése után négy nappal később kibújt a hajtás.

Világítás: A vetőmag elvetése után felállítottam egy pár MIGRO 200+ lámpát a termesztőládámban. Ezek az egységek meleg fehér fényt bocsátanak ki, amely teljes színspektrumot biztosít - ez elősegíti az egészséges és buja növekedést. A hajtások megjelenése után azonnal felkapcsoltam a lámpákat, 35cm-re helyeztem el őket a palánta tetejétől, és minden nap 24 órán keresztül üzemeltettem a palántázási fázisban.

Tápanyagok: A palánták eleinte magából a magból hasznosítják a tápanyagtartalékokat. Ezen túlmenően az általam készített tápközeg mindent biztosított a palántának élete első hetéhez. A csírázás utáni 7. napon úgy döntöttem, hogy adok a növényemnek egy tápanyag-koktélt, hogy segítsek fenntartani az egészséges növekedési mintát. A következő mennyiségeket kevertem 1 liter vízbe:

 • 4ml hínár kivonat
 • 2ml aminosav formula
 • 2ml aloe vera kivonat

Az oldat pH-ját pH teszterrel és szerves pH-szabályozóval is 6,5-re szabályoztam.

Környezet: A csírázás optimalizálása érdekében a termesztődobozban 26°C hőmérsékletet és 60–65%-os páratartalmat tartottam.

Növény státusz: 7 nappal a csírázás után a HulkBerry Automatic növényem elérte a 10cm-es magasságot, és három élénkzöld valódi levelet fejlesztett ki.

Csírázási szakasz (1. hét)
Csírázási szakasz (1. hét)

HulkBerry Automatic termesztési jelentés: vegetatív szakasz (2–3. hét)

A csírázást követő egy héten belül a növényem túljutott a palánta azkaszon, és belépett a vegetatív időszakba. Ezalatt az idő alatt elkezdett a méretre gyúrni, és legyezőleveleket tett ki, hogy felszívja az általam biztosított fényt.

2. hét

A növény mérete a vegetatív fázis első hetében megduplázódott, köszönhetően a megfelelő megvilágításnak, a megfelelő táplálkozásnak és a jól megtervezett termesztőközegnek.

Világítás: A lámpákat minden nap 24 órán keresztül üzemeltettem, és 35cm távolságot tartottam a fényforrás és a lombkorona teteje között - folyamatosan állítottam a fényt a növény növekedésével párhuzamosan.

Tápanyagok: Úgy döntöttem, hogy a hét harmadik és hetedik napján tápozom a növényemet. Növeltem a tápértéket, hogy lépést tudjak tartani a növény növekvő igényeivel:

 • 2ml aminosav formula
 • 2ml aloe vera kivonat
 • 2ml folyékony halkivonat

Ismét 6,5-re állítottam a pH-t, és telítettségig öntöztem a táptalajt. 24 óránként 0,5l vízzel locsoltam, hogy a mintapéldányom hidratált és feszes maradjon.

Környezet: 27°C-os hőmérsékletet és 60%-os relatív páratartalmat tartottam a termesztődobozban, hogy a növény virágozzon.

Növény státusza: A hét végére a HulkBerry Automatic növényem elérte a 20cm-es magasságot, és már sűrű lombkoronája volt, teljesen kifejlett, buja legyezőlevelekkel.

Vegetatív szakasz (hét 2)
Vegetatív szakasz (hét 2)

3. hét

A dolgok jelentősen felgyorsultak, ahogy a 3. hét beköszöntött. Növényem több mint kétszeresére nőtt, sok új ágat és levelet hozott, és az elővirágzás jeleit kezdte mutatni.

Világítás: A fotoszintézis maximalizálása érdekében a nap 24 órájában égve tartottam a lámpáimat. Ez hozzájárult ahhoz, hogy a növény rövid idő alatt megugrott. A 35cm-es távolságot továbbra is megtartottam a fény és a lombkorona között, miközben a növény felfelé nőtt.

Tápanyagok: A tápanyag-stratégiám a 2. héten használthoz hasonló maradt, és továbbra is ugyanúgy szabályoztam a vizem pH-értékét. A 24 óránkénti öntözést azonban abbahagytam, és csak akkor adagoltam folyadékot, ha a táptalaj felső 5cm-e kiszáradt. Ezenkívül minden literhez 1,5ml kalciumot és magnéziumot adtam, megelőzésként, hogy elkerüljem az esetleges hiánybetegségeket.

Környezet: 27°C hőmérsékletet tartottam a termesztődobozban, de ahogy közeledett a virágzási szakasz, úgy döntöttem, hogy a páratartalmat 55%-ra csökkentem.

Növény státusza: A vegetatív fázis végére a növényem elérte a 45 cm-es magasságot, és számos csomóponton elkezdődött az elővirágzás. A növény teljesen egészségesnek tűnt, és tovább fejlődött a bokros lombkorona, amely készen állt a virágok elhelyezésére.

Vegetatív szakasz (hét 3)
Vegetatív szakasz (hét 3)

HulkBerry Automatic termesztési jelentés: virágzási szakasz (4–9. hét)

Itt kezdtek izgalmassá válni a dolgok! Az elővirágok rohamos növekedése eszembe juttatta, milyen messzire jutottak az automaták az elmúlt években.

4. és 5. hét

A virágzani kezdő növényem elhelyezésére stratégiát változtattam. Először is csökkentettem a világítási órákat és módosítottam a tápozást, hogy elősegítsem az egészséges virágzást.

Világítás: A világítási ciklust 20 órás be- és 4 órás kikapcsoltra módosítottam. Ez bőven elegendő fényt biztosított a növénynek ahhoz, hogy optimálisan tartsa a fotoszintézist, és megkezdje a virágzást. A 4 fény nélküli óra azonban adott a növénynek egy kis szünetet, hogy a felhalmozódott energiát a növekedés és a virágfejlődés felé irányítsa. Továbbra is megtartottam a 35 cm-es távolságot a lámpa és a lombkorona teteje között.

Tápanyagok: Változtattam a tápanyagokon, több foszfort és káliumot adtam a keverékhez. A kannabisznövényeknek nagyobb mennyiségre van szükségük ezekből a létfontosságú makrotápanyagokból, hogy nagy és egészséges rügyeket hozzanak létre. 1 liter vízhez a következőket adagoltam:

 • 1,5ml kalcium/magnézium formula
 • 2ml aminosav formula
 • 2ml aloe vera kivonat
 • 2ml cukorrépa kivonat
 • 2ml virágtápanyag keverék
 • 2ml hínár kivonat

Ezt a keveréket egyszer a 4. hét elején, majd az 5. hét elején használtam fel. A tápozások között a táptalajt sima vízzel telítettem minden alkalommal, amikor a felső 5 cm teljesen kiszáradt, hogy elkerüljem a túlöntözést.

Környezet: A 4. és 5. héten a termesztőládában állandó 27–28°C-os hőt tartottam fenn. Ez közel áll a kannabisz tolerálhatóságának felső határához, de a nyári termesztés során ez a hőmérséklet valószínű. A ventilátorom segített abban, hogy a hőmérséklet ne emelkedjen magasabbra. A párásítóm segítségével 55%-os páratartalmat is sikerült fenntartanom.

Növény státusza: A HulkBerry Auto példányom ezen a ponton kezdte a terpének illatát árasztani, ami minden alkalommal kellemes élménnyé tette a termesztődoboz ajtajának kinyitását. Az 5. hét elején levéltelenítettem a növényt a kiválasztott levelek eltávolításával a lombkorona tetején, hogy növeljem a fény behatolását. Az 5. hét végén a növény 100cm-en állt.

Virágzási szakasz (hét 4)
Virágzási szakasz (hét 4)
Virágzási szakasz (hét 5)
Virágzási szakasz (hét 5)

6. és 7. hét

A HulkBerry Auto növényem a hatodik és a hetedik héten kezdett nyúlni és megnagyobbodni. Hogy elősegítsem, hogy ez a dzsungelszerű lombkorona telítődjön bimbókkal, növeltem a tápszer hatékonyságát.

Világítás: 20 órára bekapcsoltam és 4 órára kikapcsoltam. Az időzítő használata egyszerűvé tette ezt a folyamatot.

Tápanyagok: Ugyanazokat a tápanyagokat használtam, mint korábban, de a mennyiséget növeltem, ahogy a virágok elkezdtek nőni. Folyékony humin- és fulvosavat is adtam a további virágzás elősegítésére. Az én receptem így nézett ki:

 • 1,5ml kalcium/magnézium formula
 • 4ml aminosav formula
 • 4ml aloe vera kivonat
 • 3ml cukorrépa kivonat
 • 3ml virágtápanyag keverék
 • 3ml hínár kivonat
 • 1ml folyékony huminsav és fulvosav

A hatodik hét első napján meglocsoltam a növényt kalcium/magnézium formulával, és a pH-t még egyszer 6,5-re állítottam. A többi tápanyagot a 6. hét 5. napján alkalmaztam, és a 7. héten megismételtem ugyanezt az tápozási rendet.

Környezet: A hőség továbbra is kihívást jelentett a nyár csúcsán. A ventilátort és az elszívót maximumra állítottam, de a hőmérséklet így is 29°C-on maradt. A növény azonban továbbra is szépen fejlődött. A páratartalom is gondot okozott, mivel küzdöttem, hogy 60% alá csökkentsem. Gondolkoztam egy páramentesítő felszerelésén, hogy csökkentsem a penészes rügyek kialakulásának kockázatát.

Növény státusza: A növényem 117cm volt a hatodik hét végén. A virágok dagadni kezdtek, és az aroma erősebb lett.

Virágzási szakasz (hét 6)
Virágzási szakasz (hét 6)
Virágzási szakasz (hét 7)
Virágzási szakasz (hét 7)

8. hét

Világítás: A 8. héten ugyanazokat a fényviszonyokat tartottam fenn, a fényforrást 35cm-rel a lombkorona fölé helyeztem. A növény ezen a ponton gyakorlatilag megállt, így nem kellett állandóan áthelyeznem a lámpát.

Tápanyagok: A 8. héten teljesen abbahagytam a tápanyag bejuttatását, hogy megkezdjem a öblítési folyamatot. A tápanyagok korlátozása arra kényszeríti a virágokat, hogy felhasználják tartalékaikat, ami egyesek szerint finomabb és lágyabb füstöt/gőzt eredményez.

Környezet: A hőmérsékleti és páratartalmi problémák továbbra is fennálltak. A növényem azonban 28°C-os hőségben és 60%-os páratartalom mellett is tovább fejlődött, penészesedés nélkül (úgy döntöttem, nem avatkozom be párátlanítóval).

A növény státusza: A HulkBerry Auto 117cm-es magasságú maradt. A sárguló leveleket a növény töve felé eltávolítottam, és a felső lombkoronából is leszedtem egy jó adag levelet, hogy a rügyeket több fény érje. A virágok nagyjából kifejlődtek, és az aroma nagyon erős lett a termesztődoboz kinyitásakor.

Virágzási szakasz (hét 8)
Virágzási szakasz (hét 8)

9. hét

Az utolsó hét! Ez idő alatt folytattam a növény öblítését. Ezt leszámítva nagyjából hagytam, hogy tegye a dolgát.

Világítás: Pontosan ugyanaz, mint korábban: 20 óra bekapcsolva és 4 óra kikapcsolva.

Tápanyagok: nincs. Szabályozott pH-jú vizet csak akkor adtam, ha a táptalaj kiszáradt.

Környezet: A hőmérséklet 28°C maradt. A páratartalom végül elfogadható 50%-ra csökkent, ami segített megvédeni a növényemet a penésztől.

Növény státusza: A növény végül 117cm magasra nőtt meg. A virágok rendkívül gyantásak voltak, a trichomák tejszerűvé váltak, a bibék pedig fehérről narancssárgára váltottak (két fontos jele annak, hogy itt az ideje a betakarításnak).

Virágzási szakasz (hét 9)
Virágzási szakasz (hét 9)

HulkBerry Automatic termesztési jelentés: Betakarítás (9. hét vége)

A HulkBerry Automatic felülmúlta a várakozásaimat! Ez a fajta végigrohant a növekedési cikluson, és alig 64 nappal a csírázás után bőséges termést hozott. Nem vettem észre betegségek jeleit, és alig volt stressz, annak ellenére, hogy a hőmérséklet és a páratartalom ingadozása nem igazán volt optimális. A 9. hét végén levágtam az ágakat, és minden virágot külön-külön trimmeltem, mielőtt egy növényszárítóba tettem. Amint kiszáradtak, négy hétre érlelő edényekbe tettem őket, hogy javítsam az ízüket és simaságukat. Összességében egyetlen HulkBerry Auto növényről 60g szárított rügyet sikerült elérni.

Betakarítás (9. hét vége)
Betakarítás (9. hét vége)

Ismerje meg a HulkBerry Automaticot

A termesztési jelentés után ön is érdeklődik a HulkBerry Automatic iránt? Nagyon ajánlom, hogy próbálja ki, különösen, ha csak kis beltéri helyiség áll rendelkezésére. Ez a gyorsan növekvő hibrid szinte pillanatok alatt komoly termést hoz.

 • A HulkBerry Automatic genetikája

A HulkBerry Automatic a HulkBerry és a Diesel Auto keresztezéséből származik. Ez a kombináció 65% sativa, 30% indica és 5% ruderalis genetikai profilt eredményezett az utódokban. A szülők olyan géneket is továbbítottak, amelyek magas THC-szintet és gyors növekedési időt kódolnak.

 • A HulkBerry Automatic termesztési tulajdonságai

Ez a kompakt fajta vonzó a rejtve termesztők számára. Felnevelheti kompakt dobozokban vagy akár átalakított vödrökben is. Hasonlóképpen kiváló jelölt a szabadtéri gerillatermesztő helyekre. A beltéri növények 80-120cm magasra nőnek és fantasztikus, akár 500g/m² termést is produkálnak. Szabadtéri társaik ugyanezt a magasságot érik el és akár 150g-ot hozamot is adnak növényenként. A legjobb rész? Csak 8-9 hetet kell várnia a csírázás után, hogy begyűjtsön néhány ragadós rügyet.

HulkBerry Auto
Hulkberry x Diesel Auto
450 - 500 gr/m2
80 - 120 cm
6 - 7 hetek
THC: 21%
Sativa 65% Indica 30% Ruderalis 5%
100 - 150 gr/plant
80 - 120 cm
rügyezés után 8-9 héttel
Felemelő, Tiszta

Vásároljon HulkBerry Auto

 • A HulkBerry Automatic ízei és hatásai

A HulkBerry Auto hatalmas mennyiségű, 21%-os THC-vel büszkélkedhet egy autovirágzó fajtához képest. Sativa-domináns genetikája és frissítő terpénjei hozzájárulnak a felemelő high-hoz, amely tökéletes a nappali füstölésekhez. Ahogy érezni kezdi a hatást, a citrusfélék, a dízel és a gyümölcs finom ízei jelennek meg ízlelőbimbóin.

HulkBerry Automatic: egy törzs mindenkinek

A HulkBerry Automatic egy nagyszerű bevezető törzs a kannabisztermesztés világába. Ellenáll a kártevőknek és a betegségeknek, hetek alatt termést biztosít, és nem igényel túl nagy felhajtást. Ráadásul a THC-szintje számos fotoperiódusos törzsével vetekszik, és terpénjei miatt az egyik legízletesebb elérhető törzs. Ha gyorsan növekvő és kompakt törzset keres, akkor ki kell próbálnia.

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Termesztési útmutató témák

Categories
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37806 reviews