• Purple Lemonade Automatic

Purple Lemonade Auto

Purple Haze x Lemon Skunk x Sweet Skunk Auto

A Purple Lemonade Auto a Purple Haze, a Lemon Skunk és a Sweet Skunk Auto leszármazottja. Ez a legendás triász magas THC-szintet, levendula és a cukorka ízt, valamint gyors növekedési időt hagyományozott utódaira. A Purple Lemonade Auto bár kicsi, diszkrét és könnyen kezelhető, nagy hozamot ad. Vásárolja meg ezeket a magvakat, és élvezze az egyik leggyorsabb és legkifizetődőbb termését
(1) Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 14.50
3x
€ 34.50
5x
€ 52.50
10x
€ 95.00
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 34.50

€ 34.50 (-0%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

  • További infó
  • Adatlap
  • Kérdések (0)
  • Vélemények (0)

Purple Lemonade Auto: Gyors és ízletes

A Purple Lemonade Auto az egyik legerősebb önvirágzó törzs, amely édes, gyümölcsös és virágos ízeket kínál. Ráadásul villámgyorsan eljut a szüretig, és bőséges hozamot biztosít. A szülői törzsek háromféle energiaforrást is biztosítanak - van bármi, amire ez az indica hibrid nem képes?

Purple Lemonade Auto kannabiszmagok: A Purple Haze, a Lemon Skunk és a Sweet Skunk Auto utódai

Nemesítőink ezt a törzset a Purple Haze-t alapul véve hozták létre, amely egy legendás sativa-domináns törzs, eufórikus high és édes, fűszeres íz jellemzi. Ezután hozzáadták a Lemon Skunk-ot, amivel felemelő hatás és nagy mennyiségű pézsmás aroma került a keverékbe. Végül a Sweet Skunk Auto-ra esett a választás, hogy hozzájáruljon a gyors növekedéshez és az ínycsiklandóbb ízekhez. A Purple Lemonade Auto ebből a triádból gyors és erős indica-domináns hibridként emelkedett ki.

A Purple Lemonade Auto kannabisztörzs hatása és íze

A Purple Lemonade Auto neve ínycsiklandó ízekre utal. Noha ezek a rügyeknek nagyszerű élményt nyújtanak joint, blunt, vagy bong formájában fogyasztva is, de a vaporizálás nyújt teljes ízélményt; élvezze, ahogy az édesség, a citrusfélék és a levendula elbűvölő jegyei összekeverednek. Ahogy ezek az ízek elhalványulnak, a 22%-os THC-tartalom által generált gyorsan ható high-t érezheti. Csatlakozzon egy felemelő, eufórikus és fizikailag pihentető élményhez, amelyet egyedül, de jó barátok társaságában is élvezhet.

A Purple Lemonade Auto növekedési jellemzői

A Purple Lemonade Auto magvak erőteljes és gyorsan növekvő növényeket hoznak létre, amelyeknek mindössze 10-12 hétre van szükségük ahhoz, hogy a csírázástól eljussanak a szüretig. A növény indica és ruderalis genetikája akkor mutatkozik meg igazán, ha a magasságáról és a nódusz távolságról van szó. A növények mind beltéren, mind kültéren meglehetősen tömör szerkezetűek maradnak, de ez nem megy a termésmennyiség rovására. A beltéri növények 60–100cm-es diszkrét magasságúra nőnek, de 425–475g/m²-es terméshozamot szüretelhet róluk. Szabadtéren a növények nagyobb tartályokban akár 120cm-re is megnőnek, és növényenként 130–180g hozamot kínálnak. Ne késlekedjen! Szerezze be a Purple Lemonade Auto magvakat még ma.

Purple Lemonade Auto data sheet
A fajta típusa: Autovirágzó
Genetikai háttér: Purple Haze x Lemon Skunk x Sweet Skunk Auto
THC: 22%
CBD: Alacsony
Típus: 25% Sativa 70% Indica 5% Ruderalis
Virágzási: 7 - 9 hetek
Szüreti hónapja: 10-12 hét a csírázás után
Magasság beltéren: 60 - 100 cm
Magasság szabadtéren: 70 - 120 cm
Termés beltéren: 425 - 475 gr/m2
Termés kültéren: 130 - 180 gr/plant
Hatás: Eufórikus, Felemelő, Fizikailag pihentető
Íz: Citrusfélék, Cukorka, Levendula


    Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.