• Special Queen 1 Auto

Special Queen 1 Auto

Power Bud x Big Skunk Auto

A Special Queen 1 Auto a Power Bud és a Big Skunk Auto szülőtörzsekből származik. Ez csak egy dolgot jelenthet: csábító ízeket és tompító betépést. Csendes estékre tökéletes, hiszen a törzs beolvasztja testét a kanapéba, elméjét viszont éber és bekapcsolt állapotban tartja. Vásároljon ezekből a magokból és heteken belül bőséges termésre számíthat.
Magok száma:
1x
€ 4.50
3x
€ 10.50
5x
€ 16.50
10x
€ 30.00
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 10.50

€ 10.50 (-0%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

  • További infó
  • Adatlap
  • Kérdések (0)
  • Vélemények (0)

Special Queen 1 Automatic: valóban különleges

A Special Queen 1 Auto a tompító testi high-t összetett ízekkel és aromákkal párosítja. Ez az életerős törzs alig haladja meg az egy méteres magasságot és gyakorlatilag minden környezetben termeszthető, ráadásul igen tekintélyes termést ad. Az old-school Skunk szerelmesei nagyon fogják szeretni ezt az autovirágzó törzset.

Special Queen 1 Auto kananbiszmagok: Power Bud és Big Skunk Auto

A nemesítők a Power Budot használták alapként a Special Queen 1 Auto létrehozásához, innen pézsmás és édes aromákat örökölt a vágyott produktivitás mellett. A Big Skunk Auto genetika hozzáadásával ezt a fajtát gyors növekedési idővel és alacsony termettel ruházták fel. Összességében 50%-a indica genetika, 45%-a sativa és 5%-a ruderalis. Bár egy önvirágzó törzsről beszélünk, a Special Queen 1 Auto valóban „különleges” - ellenállóképességével és bőséges termésével minden tapasztalt termelőt lenyűgöz.

A Special Queen 1 Auto kannabisztörzs íze és hatása

A Special Queen 1 Auto kannabisztörzs minden slukkja valami újjal kényezteti az ízlelőbimbóit. Bonyolult terpénprofilja összefolyik, hogy pompás földes, gyümölcsös és pézsmás jegyeket szolgáltasson – az édes és a sós tökéletes egyensúlyát. Míg ezeket az ízeket élvezi, a 18%-os THC-koncentráció átjárja a testét, fizikailag ellazító és tompító hatást fejt ki. Ahogy telik az idő, vörös szemekre és végeláthatatlan rágcsákra készülhet.

A Special Queen 1 Auto vetőmagok növekedési jellemzői

A Speciális Queen 1 Auto kannabiszmagok nagyszerű csírázási rátával büszkélkedhetnek. A növények kompakt méretűek maradnak, ezért tökéletesek kis helyekre. A magok kicsírázása után mindössze 10–12 hétre van szükségük, hogy szüretelni lehessen őket. A beltéri növények 70–120cm-esre nőnek átalakítás nélkül és 400–450g/m²-t kínálnak. Szabadtéri társaik 120cm-nél érik el a csúcsot, és növényenként 90–175g hozamot kínálnak. Méretüket tekintve ezek a hozamok igen jónak számítanak. Szerezze be a Special Queen 1 Auto vetőmagokat és ellenőrizze állításainkat saját szemével.

Special Queen 1 Auto data sheet
A fajta típusa: Autovirágzó
Genetikai háttér: Power Bud x Big Skunk Auto
THC: 18%
CBD: Alacsony
Típus: 45% Sativa, 50% Indica, 5% Ruderalis
Virágzási: 6 - 8 hetek
Szüreti hónapja: 10-12 hét a csírázás után
Magasság beltéren: 70-120 cm
Magasság szabadtéren: 80 - 120 cm
Termés beltéren: 400 - 450 gr/m2
Termés kültéren: 90 - 175g/plant
Hatás: Fizikailag pihentető, Tompa
Íz: Földes, Gyümölcsös, Pézsma
    Nobody has posted a review yet


    Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.