• Tangie

Tangie

California Orange x Skunk

Szereti a sativa füvet? Akkor érdemes a Tangie-t a kívánságlistájának élére tenni. A California Orange és Skunk törzsekből nemesített Tangie magokból hatalmas növények nőnek, amelyek élénk citrusos aromákkal/ízekkel és felemelő hatással rendelkeznek. Ha Tangie magokat vásárol az RQS-től, számítson arra, hogy rengeteg rügyet gyűjthet be igazi sativa hangulattal.
Magok száma:
1x
€ 10.00
3x
€ 27.00
5x
€ 40.00
10x
€ 75.00
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 27.00

€ 27.00 (-0%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

  • További infó
  • Adatlap
  • Kérdések (0)
  • Vélemények (0)

Tangie: Egy alapértelmezett sativa kannabisz királynő

A Tangie friss narancsos, mandarinos, és citromos jegyekkel büszkélkedik, ami bizonyos tekintetben tisztelgés az 1990-es évek kedvelt Tangerine Dream-je előtt. Ráadásul ez a sativa csoda felemelő, kreatív zizgéssel és kiváló növekedési tulajdonságokkal rendelkezik, ezáltal egy teljesen egyedi fajtáról beszélünk, amely minden sativa-kedvelő kannabiszkertjében helyet érdemel.

Tangie kannabisz magok: a California Orange és a Skunk leszármazottjai

A California Orange és a Skunk keresztezéséből született Tangie azonnal a holland kávézók slágere lett. A hírneve azonban nem állt meg itt; Ma a Tangie-t világszerte szeretik az alapértelmezett sativa high és élénk citrusos aromái/ízei miatt. Szakértő nemesítőink erőfeszítéseinek köszönhetően pedig mi sem egyszerűbb annál, mint feminizált magvainkkal otthon termeszteni ezt a hatalmas sativa királynőt.

A Tangie törzs hatásai és ízei

Ahogy a neve is sugallja, a Tangie különleges illatú és ízű rügyeket hoz létre. Ez a törzs már a virágzás korai napjaitól fogva csábító illatokkal büszkélkedhet, amelyben a friss narancs, citrom és pomelo héjának citromos aromái ötvöződnek az érett ananász lágy jegyeivel és cukorkaszerű befejezéssel. Ízei is kellemesek, ízlelőbimbóit gyümölcsös és édeskés jegyek gazdag keverékében fürdeti. Végül, a több mint 20% THC-t tartalmazó Tangie olyan erős hatást produkál, amely azonnal pozitív, kreatív gondolatokkal és a gondtalan boldogság érzetével kényezteti az elmét – ideális nappali használatra vagy barátokkal való szórakozáshoz!

A Tangie kannabiszmag termesztése

A Tangie minden idők klasszikusa, és ennek jó oka van. Beltéren és szabadban egyaránt élvezetes termeszteni, bár a tornyosuló sativa kedvelt élőhelyei a nagy kültéri kertek. Októberre állnak készen - ekkorra a Tangie növények elérik a 190cm-es maximális magasságot a szabadban, hosszú, nehéz bugáival akár 700g/növény hozamot is realizálhat! A Tangie beltéren is viszonylag magasra nő, de jól reagál az átalakítási technikákra, amelyek segítenek kontrollálni a nyúlását, így általában 120cm-es maximális magasságot ér el. A szobákban vagy sátrakban termesztett Tangie növények 9-10 hetes virágzás után állnak készen a betakarításra és akár 550g/m²-t is szüretelhet róluk. Mit is kérhetne még? Rendelje meg Tangie kannabiszmagját még ma, és neveljen otthon könnyedén top minőségű sativa rügyeket.

Tangie data sheet
A fajta típusa: Feminizált
Genetikai háttér: California Orange x Skunk
THC: 20%
CBD: Alacsony
Típus: Sativa 70% Indica 30%
Virágzási: 9 - 10 hetek
Szüreti hónapja: Október
Magasság beltéren: 80 - 120 cm
Magasság szabadtéren: 150 - 190 cm
Termés beltéren: 450 - 500 gr/m
Termés kültéren: 650 - 700 gr/plant
Éghajlat: Hosszú nyár
Hatás: Felemelő, Fókusz
Íz: Ananász, Citrusfélék, Cukorka, Gyümölcsös
    Nobody has posted a review yet


    Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.