• Shining Silver Haze
 • Shining Silver Haze
 • Shining Silver Haze
 • Shining Silver Haze
 • Shining Silver Haze

Shining Silver Haze

A Shining Silver Haze a klasszikus Haze fajták legjobb tulajdonságait ötvözi egy gyorsan virágzó, magas hozammal kecsegtető csomagban. 21%-os THC tartalmával és a Hazekra olyannyira jellemző élénkítő, édes ízével a Shining Silver Haze kiemelkedik a hasonló alfajok tengeréből.
 4.5/5 (288) Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 9.00
3x
€ 23.00
5x
€ 35.00
10x
€ 65.00
25x
€ 130.00
€ 23.00
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

Shining Silver Haze: Azonnali fej high és friss aromák

IKONIKUS SATIVA GENETIKÁK

Azóta, hogy egy testvérpár a 70-es években a világ minden tájáról származó sativákat kezdett termeszteni, a kannabisz fogyasztók igazán hálásak a Haze nevű törzs létezése miatt. Eredetileg ez a folyamat a kolumbiai, mexikói, thaiföldi és dél-indiai fajták évek óta tartó nemesítésének összegzése volt. Végül, a Haze genetika elindulhatott Hollandia irányába a további hibridizációhoz, hogy megalkossa napjaink sativa törzseinek csúcsát.

Amikor Hollandiába érkeztek, a ma már klasszikusnak számító Skunk fajtákkal együtt, egy pár nemesítő dolgozni kezdett azon, hogy megtalálja azt a szuper hibridet, amelyben megtalálható az annyira jellemző édes íz és a high, de mindez az indica rövid virágzási időszakával kombinálva. A Haze, a Skunk és a Northern Lights genetika egyesítésével az egyik ilyen nemesítő megalkotta az első Haze klasszikusok egyikét, a Super Silver Haze-t,

Azóta ezek a korai genetikák elterjedtek és további hibridek keletkeztek belőlük. A Royal Queen Seeds minden sativa kedvelőnek büszkén kínálja saját verzióját, a Shining Silver Haze-t. Beltéren kb. 100 cm magasra nő meg – ami nagyon alacsony egy Haze-tól - kültéren viszont, megfelelő körülmények között a hibridünk akár 200 cm-t is elérhet. Ez a növény sok fényt igényel a teljes potenciál eléréséhez és a virágzáshoz.

ÁTLAG FELETTI TERMÉS ÉS RÖVID VIRÁGZÁSI SZAKASZ

A feminizált Shining Silver Haze növényenként 600-650 g termést hoz a szabadban és 650 g / m²-t 600W fényforrásnál. A virágzási ideje 9-11 hét, ami nem rossz a Haze-nél. Nagyon kevés olyan Haze fajta létezik, amelyek képes arra, hogy jellegzetes édes ízét és az erős high-t kevesebb, mint 10 hét alatt produkálja - de a Shining Silver Haze nem egy közönséges Haze.

ÉDES ÍZEK ÉS AGYI HATÁSOK

A Shining Silver Haze füstje egyszerűen fantasztikus, a szmókerek mádni fogják az azonnali fej-hight-t, ami a jointból vagy bongbó érkezik minden egyes slukkal. A Haze egyenesen az agyra hat, és hamarosan beáll a Haze típusú szemlélődés állapota. A füst íze olyan kellemes, szuper édes ízű, hogy az ízlelőbimbók azonnal remegni kezdenek a várakozástól.

 • A fajta típusa: Feminizált
 • THC: 21%
 • CBD: Medium
 • Termés beltéren: 600 - 650 gr/m2
 • Termés kültéren: 600 - 650 gr/plant
 • Magasság beltéren: 80 - 120 cm
 • Magasság szabadtéren: 180 - 220 cm
 • Virágzási: 9 - 11 hetek
 • Szüreti hónapja: Október vége
 • Genetikai háttér: Haze x (Skunk x Northern Light)
 • Típus: Sativa 75% Indica 25%
 • Hatás: Nagyon betépve
 • Éghajlat: Hideg
 • Íz: Édes, Citrom, Földes

  By B. T. on 06/Apr/2020 :
  (5)

  Title : Calidad
  Comment : Es muy pero muy buena, es ideal antes de acostarse. Gracias.

  By F. M. on 02/Apr/2020 :
  (5)

  Title : haaazeee
  Comment : muy aromatica y excelente volaaaa, desde que compre por primera ves en rqs no lo cambie más, siempre han germinado todas las semillas!

  By C. H. on 01/Apr/2020 :
  (5)

  Title : Endlich
  Comment : mein Buddy hat endlich mal seinen Arsch hochbekommen und 3 von den süßen keimen lassen und eingepflanzt. Ergebnis: 3/3 sind bestens aufgegangen und sprießen nur so vor sich hin. Besten Dank soll ich RQS ausrichten und dass er wieder auf euch zurückkommt ;)

  By S. P. on 26/Mar/2020 :
  (5)

  Title : 3 kasvamassa
  Comment : Kaikki siemenet lähtivät itämään ja nyt ovat kaksi viikkoa kasvaneet .kiitos taas Royal Queen seeds.teiltä taas loistavaa palvelua!

  By A. K. on 26/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Amazing
  Comment : Not smelly, easy to grow. Strong genetics

  By A. I. on 23/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Shining Silver Haze super variété
  Comment : Très bonne expérience avec cette plante! Les graines ont toutes germées sans problème. Super variété poussée en exterieur que je recommande.

  By E. R. on 20/Mar/2020 :
  (5)

  Title : O planta frumoasa
  Comment : Foarte potenta

  By C. L. on 10/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Super fast delivery.
  Comment : Top quality seeds from a top quality seed producer.

  By P. G. on 09/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Super fast arrival, thanx!
  Comment : Alles super, danke!

  By D. B. on 18/Feb/2020 :
  (5)

  Title : Netter Strain
  Comment : Samen ging schnell auf, Wachstum verlief Super und bei der Ernte konnte ich auch nicht meckern. Der Geschmeck war jetzt nichts besonderes, gut auf jeden Fall aber auch nichts was ewig in Erinnerung bleibt. Wer eine einfache Pflanze mit wenig Anspruch sucht ist hier richtig

  By N. A. on 10/Feb/2020 :
  (5)

  Title : Beaitul buds
  Comment : It's on 11 weeks flower could still do with another 2/3 week so shiny and sweet

  By P. M. on 06/Feb/2020 :
  (4)

  Title : Wahnsinnig fett
  Comment : Tolle Pflanze, leider nur 2 aufgegangen aber die dann mit Training richtig fett gemacht. 6 Wochen in der bei 18/6 danach umgetopft und auf 12/12 nach 49(!!!) Tagen 2/3 braune Trichomen und nach weiteren 2 Tagen Lichtentzug tolle Ernte eingefahren. Tolles High

  By N. H. on 15/Jan/2020 :
  (5)

  Title : Strong sativa
  Comment : Developed quite a beast over the time and hoping for big harvest soon

  By M. M. on 15/Jan/2020 :
  (4)

  Title : Award Winner
  Comment : Really good strain with good yield and amazing effect.

  By A. T. on 14/Jan/2020 :
  (5)

  Title : ouf
  Comment : UNE BONNE DEFONCE et un gout excellent encore merci


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..

Categories

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..