• AMG - Amnesia Mac Ganja
 • AMG - Amnesia Mac Ganja
 • AMG - Amnesia Mac Ganja
 • AMG - Amnesia Mac Ganja
 • AMG - Amnesia Mac Ganja
 • AMG - Amnesia Mac Ganja

AMG - Amnesia Mac Ganja

Amnesia x Mexican Haze

Szuperszonikus sebességgel lőheti ki magát az űrbe az áhított sativa-domináns istenséggel: az AMG-törzzsel. Őt az isteni THC szintje és az agyi high miatt tiszteljük, amely segít megszabadítani az elménket a valóság bilincsétől. Négyszeres kupagyőzelem és hírnév a robbanásszerű eufórikus hullámok miatt -  az AMG minden negatív gondolatot leállít anélkül, hogy a testét lehúzná.
(110)
Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 12.50
3x
€ 30.50
5x
€ 46.50
10x
€ 85.00
25x
€ 170.00
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 30.50

€ 30.50 (-0%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (71)
 • Vásárlói képek (4)

AMG Kannabiszmagok: Díjnyertes genetika az Amnesiából és a Mexican Haze-ból

Néhány fajta végül nyer egy vagy két díjat és amíg ők ezzel büszkélkednek, a valódi bajnokok végig a csúcson játszanak. Az Amnesia Mac Ganja törzset maga "Ganja Man” hozta létre, ő keresztezte az Amnesiát a Mexican Haze-val Bár csak 80%-ban sativa, de ez a zöld istennő szuper high-t hoz egyenesen az elme belső szentélyéből. Ha érdekli, hogy egyetlen fajta hogyan képes ekkora hatást gyakorolni, elég csak a 2014, 2015, 2016 és 2017-es kupagyőzelmét megnéznie. Ahogyan már mondtuk - a valódi győztesek mindig a csúcson játszanak. Az Amnesia Mac Ganja-t maga "a Ganja Man" hozta létre, aki keresztezte az Amnesia-t a Mexican Haze-zel.

AMG vetőmagok: Belépő az összetett ízekre és eufórikus hatásokra

A fűszeres földes ízek csipetnyi gyógynövény beütéssel nosztalgikus érzéseket ébresztenek az ínyenc kannabisz fogyasztókban. Nem meglepő, hogy azok, akik nem ismerik a jó öreg Mary Jane-t, könnyen túlterhelhetődnek az AMG erejétől. Az eufórikus hullámok bombái az elsőtől az utolsó slukkig kitartanak. Úgy lehetne ezt elmagyarázni, mintha az AMG eltávolítaná a tudatot a testtől. Az elméje teljesen szabad lesz, ahogy szuperszonikus sebességgel száguld a kozmikus autópályákon. A negatív érzések, a szorongás vagy a depresszió bármilyen formája a porban marad.

A 22%-os THC tartalom határozottan az elmére koncentrál, míg a testre gyakorolt hatása enyhe, de megnyugtató és pihentető. Az AMG egyetlen hátránya, hogy nem egy délelőtti vagy munka előtti típusú fajta. Sokkal inkább egy irodádban eltöltött kemény nap után érkezik el az ő ideje. Ekkor következik, hogy kézen fogja és elvezeti Önt a boldog eufóriába.

AMG feminizált kannabiszmagok: a megnövekedett virágzási idő extra hozammal ajándékozza meg

Az AMG magvak termesztése egyszerű. Nem nyűgös és nem is túl bonyolult a termesztőszoba különböző tényezőit egyensúlyba hozni. Azonban a tisztességes hozamok és a némileg hosszabb termesztési idő kombinációja, amely mind a beltéri, mind a kültéri termesztésnél jellemző, egyes termelők számára elkedvetlenítő is lehet. Ugyanakkor ne becsüljük alá az általa létrehozott tiltott gyümölcs tiszta erejét. Az Amnesia Mac Ganja törzs az egyik legnépszerűbb választás a holland kávézókban, és ez egyáltalán nem véletlen. A tökéletes kontroll az elme felett jóval többet nyom a latban, mint az esetlegesen felmerülő kritikák.

AMG - Amnesia Mac Ganja data sheet
A fajta típusa: Feminizált
THC: 22%
CBD: Alacsony
Termés beltéren: 450 - 500 gr/m2
Termés kültéren: 550 - 600 gr/plant
Magasság beltéren: 80 - 120 cm
Magasság szabadtéren: 140 - 200 cm
Virágzási: 10 - 11 hetek
Szüreti hónapja: Október
Genetikai háttér: Amnesia x Mexican Haze
Típus: Sativa 80% Indica 20%
Hatás: Kiegyensúlyozott, Tiszta, Tompa
Éghajlat: Hosszú nyár
Íz: Citrusfélék, Földes

  Szerző K. J. Ekkor 16/May/2024 :

  Megszólítás : Glatze
  Komment : 2/3 haben gekeimt, bei 190w sanlight mit wenig pflege 200g+. Wirkung wie beschrieben aber achtung sind wirklich schön harzig

  Szerző M. B. Ekkor 12/Mar/2024 :

  Megszólítás : Amg Feminized
  Komment : Mine only grew a healthy 12 inches indoors at 6 weeks flowering but has stopped growing while my other 2 feminized seeds are at 22 inches at 6 weeks and still hasn't flowered. I'll update at harvest

  Szerző P. T. Ekkor 02/Feb/2024 :

  Megszólítás : JingleBingle
  Komment : It's a real pleasure watching this strain filling out it's branches with buds. A real heavy weighter!! I Made a SCroG and the reaction of AMG is just BOOOOM!! At the end there were sooo much flowersm I couldn't even see the bottom of the plants. The taste is just perfect: like sweet candy. but not too much. it's no Blueberry but a real sugary and sweet taste. really really good smoked!!!

  Szerző D. V. Ekkor 09/Mar/2023 :

  Megszólítás : Amnesia Mac
  Komment : very good flower with good taste

  Szerző E. M. Ekkor 31/Jan/2023 :

  Megszólítás : Amg
  Komment : Ottima sativa la consiglio vivamente

  Szerző N. M. Ekkor 12/Jan/2023 :

  Megszólítás : Mellerto
  Komment : Alles super gerne wieder 👍

  Szerző S. V. Ekkor 05/Oct/2022 :

  Megszólítás : Bien
  Komment : Pas mal 😋

  Szerző A. R. Ekkor 15/Sep/2022 :

  Megszólítás : Robin Schulz
  Komment : Mega gut!

  Szerző J. V. Ekkor 19/Jun/2022 :

  Megszólítás : AMG
  Komment : I grew a few of these some months ago, just done curing and I can say, taste is great!

  Szerző S. B. Ekkor 16/May/2022 :

  Megszólítás : Au top
  Komment : Bon goût. Produit efficace. Conforme à la description

  Szerző B. B. Ekkor 28/Mar/2022 :

  Megszólítás : En tant que parent
  Komment : 100% de taux de Germination,pour l'instant encore en croissance très prometteur, la seule fois où je pus goûter de l amg. C était en tant que parent de la fameuse El patron qui est tout simplement une dinguerie qui mérite très largement ses 5 étoiles . Je ne peux que recommander cette dernière.

  Szerző F. S. Ekkor 24/Nov/2021 :

  Megszólítás : Very strong flower!
  Komment : I love this plant

  Szerző C. Y. Ekkor 14/Nov/2021 :

  Megszólítás : Mr.Blaze
  Komment : Top zufrieden wie immer , super schnelle lieferung. Super ergebnis bis jetzt , bin sehr zufrieden .

  Szerző K. K. Ekkor 02/Sep/2021 :

  Megszólítás : Mr. Grow
  Komment : Also jetzt mal ausführlicher ich growe diese Sorte seit gut 1 Jahr ich habe eine gute große Mutter Pflanze ich habe bis jetzt nur 3 Samen keimen lassen alle sind aufgegangen und die größte wurde auserkoren meine Lady zu werden bei dem strain habe ich sehr viel Glück gehabt denn ich habe gerade einen erwischt der ziemlich ausgeglichen ist mit sativa und indicia also so 40:60 oder eher 50:50 sogar da es sich aus diesen Grund sehr für sea of green eignet ich habe 40 Stecklinge in 3l airports auf 400 Watt ndl Und habe gute 850g trocken geerntet die Mutter bekommt von mir ein ec wert von 1,7 bis 1,8 und bei den Stecklinge fange I h mit 0,9 bis 2,2 oder 2,3 bis zum Schluss der blühte anbau medium ist halb Erde halb Cocos bei der Düngung setzt Ich auf Advanced Nutrients Dünger ich habe noch nie so ein Ergebnisse gesehen wie bei diesem grow mit Harz überzogen buds und eine enorme Menge Geschmack und Geruch sind grandios und von der Wirkung kann amsterdam seine Sachen packen also allem in allem nicht von dieser Welt sehr zu empfehlen

  Szerző L. S. Ekkor 23/Aug/2021 :

  Megszólítás : Frau L.S.vom 25.07.2021
  Komment : Keimen War okay,eine ist eingegangen.Wachstum bisher ganz anständig,noch in Arbeit. 😎


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.

Categories
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37806 reviews

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.