• Royal Skywalker
 • Royal Skywalker
 • Royal Skywalker

Royal Skywalker

más néven Skywalker, Skywalker OG

A Royal Skywalker kannabiszmagvak jó utakra viszik A lenyűgöző, 25%-os THC tartalma azt jelenti, hogy elég pár slukk és máris az űrben érzed majd magad. Viszont, ha megtalálod a megfelelő balanszt, ez a variáns felemel, de egyszerre el is lazít. A terpének pedig az áfonya. a citrus kissé borsos aromáival kényeztetnek majd.
(58) Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 13.50
3x
€ 32.50
5x
€ 49.50
10x
€ 90.00
25x
€ 180.00
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 32.50

€ 32.50 (-0%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (48)
 • Vásárlói képek (3)

Royal Skywalker törzs: Készüljön fel, hogy a felhők fölött fog sétálgatni

A Royal Skywalker rügyekkel pillanatok alatt a mennyekben érzi majd magát. Magas THC tartalmának köszönhetően mélységes ellazulást nyújt, de az elménknek is szárnyakat ad majd, boldog gondolatokat sugallva. Tökéletes füstölni belőle hogy kicsit ellazulj az otthoni, csöndes estéken.

Royal Skywalker törzs: A mi Skywalker OG verziónk a Blueberry és a Mazar szerelemgyermeke

Sok minden megfontolandó egy új hibrid készülésekor, de kevés befolyásolóbb tényező akad, mint a megfelelő fajták kiválasztása. A mi tenyésztőink is külön figyelmet fordítottak erre a kérdésre, mikor a Royal Skywalker feminizált kannabiszmagokat megteremtették, viszont teljesen megérte a belefektetett energiát. Először a legendás, High Times' Kannabisz Kupa nyertesével, a Blueberryvel kezdtek, aminek gyümölcsös genetikáját egy ellazító indica-variánssal, a Mazarral keverték. Egy olyan erőteljes és zamatokkal teli fajtát sikerült ezúton létrehozniuk, amelynek 60%-os indica dominanciája van.

A Royal Skywalker törzs hatásai és ízei

Mielőtt egyből rágyújtanál egy jointra, először készítsd fel magad lelkileg és próbáld meg azt, hogy apránként fogyasztod. A THC tartalma 25%, ami már nem vicc, könnyen túltolhatja az ember, ha nincs hozzászokva az ütősebb fajtákhoz. Fogyaszd mérsékkel és akkor egy élvezetes élményben lehet részed, a fejed is tisztább marad, de azért kellemesen ellazít, és kényeztet az ínycsiklandó áfonya, citrus és bors aromáival.

A Royal Skywalker feminizált magvak termesztési jellemzői

A Royal Skywalker magok nem csak erős rügyeket, de bőséges termést is ígérnek! A beltéri növények 80-130 cm magasra nőnek meg, és tekintélyes mennyiséggel, akár 500-600g/m²-rel is képesek megörvendeztetni, mindössze 9-10 héttel a virágzás kezdetétől. Ha a szabadban szeretne füvet termeszteni, akkor megfigyelheti, ahogy a magok akár 200cm-es növényekké nőnek, és növényenként 500–600g termést adnak, amit már októberben leszüretelhet.

Royal Skywalker data sheet
A fajta típusa: Feminizált
THC: 25%
CBD: Alacsony
Termés beltéren: 550 - 600 gr/m2
Termés kültéren: 500 - 600 gr/plant
Magasság beltéren: 80 - 130 cm
Magasság szabadtéren: 150 - 200 cm
Virágzási: 9 - 10 hetek
Szüreti hónapja: Október
Genetikai háttér: Blueberry x Mazar
Típus: Sativa 40% Indica 60%
Hatás: Fizikailag pihentető, Tiszta
Éghajlat: Rövid nyár
Íz: Áfonya, Bors, Citrusfélék

  Szerző M. V. Ekkor 21/Jun/2024 :

  Megszólítás : Mister Vv
  Komment : incroyable ! bon a tout les niveaux, rendement supérieur aux autres souches qui sont annoncées avec le même rendement, saveur au top !!!

  Szerző R. C. Ekkor 11/Jun/2024 :

  Megszólítás : Good Hardy Strain
  Komment : I ordered 3 seeds and all of them germinated. the plants gew without issue. they are short plants but are very bushy. cant say anything about yield or potency yet because I just flipped to flower but overall great experience with them thus far.

  Szerző T. J. Ekkor 09/Apr/2024 :

  Megszólítás : AuntTammy420
  Komment : This is 1 of 7 strains from RQS... from a hydrogen 18 hr soak straight to soil in 48 hrs later 19 have germinated!!!! Excellent seeds. At the end of the season I will give reviews on the 3 strains I kept. Happy Harvest 2024 Everyone!!

  Szerző O. B. Ekkor 03/Apr/2024 :

  Megszólítás : Bams
  Komment : Incroyable

  Szerző V. M. Ekkor 27/Mar/2024 :

  Megszólítás : SUPER
  Komment : buona resa sapore e potenza consigliata

  Szerző H. T. Ekkor 18/Mar/2024 :

  Megszólítás : Royal
  Komment : This strain was exactly what I was looking for! It was sturdy when growing outdoors through simple, yet variable weather and had the potency that was advertised. Would recommend!

  Szerző T. S. Ekkor 28/Feb/2024 :

  Megszólítás : Love IT
  Komment : Starke und dabei sehr angenehme Pflanze! Sah schon beim Wachsen wunderschön aus und das Rauchen ist nur noch besser

  Szerző T. S. Ekkor 05/Feb/2024 :

  Megszólítás : Mr. G
  Komment : A1

  Szerző V. H. Ekkor 28/Nov/2023 :

  Megszólítás : Mr X
  Komment : au top du top

  Szerző A. W. Ekkor 24/Nov/2023 :

  Megszólítás : Royal sky walker
  Komment : Great customer service. Deliverys go out immediately in usa and customer service responds very quickly and go the next step and emails you extra info on top of what you request thanks rqs. Life time customer now

  Szerző O. N. Ekkor 16/Oct/2023 :

  Megszólítás : Icke
  Komment : Einer kam nicht ansonsten kräftige schöne Pflanzen

  Szerző R. M. Ekkor 04/Oct/2023 :

  Megszólítás : Dr. Feelgood
  Komment : Alle Samen haben gut gekeimt, sind gesund aufgewachsen, und haben am Ende ein sehr gutes Resultat erzielt, und das auf dem Balkon im 20 L Eimer. Hatte noch andere Sorten, mit denen ich zufrieden gestellt wurde. Das Resultat daraus ist, dass ich es immer wieder so mache, und nur bei RQS jahrelang schon auch meine Sachen bestelle...THX

  Szerző T. S. Ekkor 14/Aug/2023 :

  Megszólítás : Tu
  Komment : Alle Samen sind gekeimt. Bis jetzt ist alles bestens

  Szerző G. Z. Ekkor 14/Aug/2023 :

  Megszólítás : Good!
  Komment : Era veramente buona

  Szerző J. V. Ekkor 03/Jul/2023 :

  Megszólítás : Trip to the Moon!
  Komment : Het effect is niet voor beginners. Binnen 10 minuten zit je op een ruimteschip naar de maan. eenmaal daar aangekomen staat er een nieuw spaceship naar Mars voor je klaar.


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.

Categories
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37832 reviews

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.