Wedding Gelato

A Wedding Gelato egy olyan szerelmi háromszög eredménye, ami ténylegesen működött. Nincs több veszekedés, hogy ki legyen a domináns variáns. Helyette a Wedding Gelato koncepciója inkább a legjobbat veszi át az adakozó szüleitől, és ezeket egy erőteljes, és ízekben gazdag füsttel fejezi ki. Beszíváskor a Gelato cukros íze, és kifújáskor pedg a Wedding Cake csípős felhangjait érezhetjük
 4.5/5 (67) Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 13.50
3x
€ 32.50
5x
€ 49.50
10x
€ 90.00
€ 32.50 Az ÁFÁ-t tartalmazza In stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Fizetési módszerek: Visa, Master Card, Bank transfer és Bitcoin

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (49)
 • Vásárlói képek (9)

Wedding Gelato - Egy Komplex Szerelmi Viszony Ami Érezhető Minden Egyes Szippantásnál

A bonyolult, ugyanakkor delejező családfával megáldott Wedding Gelato megannyi, különböző variáns szerelemgyermeke, amik harmóniában dolgoznak össze. Minden egyes közreműködője hozza a maga sajátosan egyedi részét. A végeredmény pedig egy elképesztően gazdag és jutalmazó íz-összeállítás, hozzá pedig egy igazán kiegyensúlyozott betépés. A kérdéses szerelmi háromszög pedig a Triangle Kush és az Animal Mints keresztezésével kezdődik, ezáltal létrehozva a Wedding Cake-t. Aztán, folytatva az igazi hármas szellemiség nyomvonalán, a Gelato 33 is bekerült a képbe, hogy kicsit feltüzelje a kapcsolatot. A Gelato 33 a 20-25%-os THC-tartalmat is könnyen eléri, míg a Wedding Cake genetikai változatossága teszi hozzá az ízének nagy részét.

AZ ÍZEK KRÉMES KEVEREDÉSE

A Wedding Gelato már-már "gejl"-nek mondható, annyira édes, egy kissé nyers utóízzel. Citrom, egy csipetnyi menta és vanília is keveredik a szánkban, akárcsak egy pohár jó, meleg, krémes tejet fogyasztanánk. Genetikailag kissé az indica irányába húz, de ez a kiegyensúlyozott hibrid inkább az elmére gyakorolt eufórikus hatásra fókuszál. A felemelő érzések energiája erős, és gyors egymásutánban tör majd rád, szóval nem árt felkészülnöd. Ahogy megszabadít a stresszes gondolatoktól, a betépés átterjed az izmokra is. Kissé elernyesztő hatású, de nem paralizál és szögez le ültödben, mint általában az indica-k, simán elmehetsz sétálni a szabadban is.

A bugák erőteljesek és tömörek, mint valami koncentrált porból gyúrt kis "nugget"-ek. Az erősségére csak egy valami utal - a narancsosan vibráló kis szőrök. Mikor a sötétzöld bugák hátterében áll, el kell néznünk a szerencsés termesztőknek, ha órákon keresztül a szépségét csodálják. A Wedding Gelato egy rendkívül ütős és kifejezetten ragacsos cucc, akár napközben is feltétel nélkül élvezhető. Mindamellett, ha igazán értékelni szeretnénk ezt a komplikált genetikájú variáns, a legjobb, ha szabaddá tesszük a napunkat. Egy teljes, megszakításoktól mentes délután a kulcs a modern élet stresszének feloldásához.

AZ ERŐTELJES HATÁS HÍVE

Ha ezt a változatos szépséget kiültetnénk, kb. október közepére várhatjuk a szüretet. Beltéren a virágzás kb. 60 napig tart. Maga, a bugatermelés egy erős közepes mennyiség, kb. 350-400g/m². Szerencsére, ami hiányérzetünk maradna a mennyiséggel kapcsolatban, azt hamar elfeledteti velünk az íze és a THC koncentrációja.

 • A fajta típusa: Feminizált
 • THC: 25%
 • CBD: Low
 • Termés beltéren: 450 - 500 gr/m2
 • Termés kültéren: 350-400 gr/plant
 • Magasság beltéren: 60 - 100 cm
 • Magasság szabadtéren: 130 - 200 cm
 • Virágzási: 8 - 9 hetek
 • Szüreti hónapja: Október eleje
 • Genetikai háttér: Wedding Cake x Gelato x Gelato 33
 • Típus: Sativa 40% Indica 60%
 • Hatás: Nyugodt és euforikus
 • Éghajlat: Warm

  By D. D. on 02/Dec/2019 :
  (5)

  Title : Fast grower amazing smell!
  Comment : 10/10 quality from rqs

  By A. S. on 29/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Quality over Quantity
  Comment : Nice smell very intese and deep sweet aromas... not the best yielder but she purples up pretty nice. Not the most stable genetic yet but i would love to grow it another time took training very well

  By C. V. on 20/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Parfait
  Comment : Pas de perte, 100% de réussite, grimpe a toute vitesse dans terre de bruyère/perlite (PH non rectifié) sous plateau LED full spectre, très satisfait, récolte prometteuse !

  By J. P. on 11/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Super semence
  Comment : Bonjour toujours le même plaisir de voir apparaître les plantules encore un sans faute 100% de réussite. Merci

  By D. L. on 04/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Wedding g
  Comment : Seed germinated... As always.... I've tried each separately but never tried the two combined can't wait

  By R. K. on 04/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Flavours/aromas
  Comment : Great strain, hight thc, great tasting!!

  By L. C. on 18/Oct/2019 :
  (5)

  Title : Seems good
  Comment : Not tried yet but looks and smells promising

  By A. B. on 14/Oct/2019 :
  (5)

  Title : Nice
  Comment : Very very nice

  By C. B. on 16/Sep/2019 :
  (2)

  Title : honest honest review
  Comment : grew one of these alongside 25 plants all from rqs.. first the good news great gelato flavour , standard gelato smell.. i dont really sense any wedding cake influence. it is strong and a good allrounder delivering taste yeild and strength! however.. this was the only plant that full on hermied male parts on every node running top to bottom on the stem, pollinated the royal gorilla next to it got bud rot despite ideal conditions, clearly not stable and dont feel it should have been realeased. no problems with hermies or rot from the 7 other strains some of which had densers buds. very strange. i would only purchase this again after some form of discussion with the guys at rqs and some assurances on its stability.

  By E. D. on 29/Aug/2019 :
  (5)

  Title : Ottimo prodotto
  Comment : Pianta fantastica, high sorprendente, dimensioni delle cime impressionanti, fumo aromatico e molto piacevole al palato (flush 20gg). La riproverò!


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.