• Wedding Gelato
 • Wedding Gelato
 • Wedding Gelato
 • Wedding Gelato

Wedding Gelato

A Wedding Gelato egy olyan szerelmi háromszög eredménye, ami ténylegesen működött. Nincs több veszekedés, hogy ki legyen a domináns variáns. Helyette a Wedding Gelato koncepciója inkább a legjobbat veszi át az adakozó szüleitől, és ezeket egy erőteljes, és ízekben gazdag füsttel fejezi ki. Beszíváskor a Gelato cukros íze, és kifújáskor pedg a Wedding Cake csípős felhangjait érezhetjük
 4.5/5 (143) Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 13.50
3x
€ 32.50
5x
€ 49.50
10x
€ 90.00
€ 32.50
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (112)
 • Vásárlói képek (5)

Wedding Gelato - Egy Komplex Szerelmi Viszony Ami Érezhető Minden Egyes Szippantásnál

A bonyolult, ugyanakkor delejező családfával megáldott Wedding Gelato megannyi, különböző variáns szerelemgyermeke, amik harmóniában dolgoznak össze. Minden egyes közreműködője hozza a maga sajátosan egyedi részét. A végeredmény pedig egy elképesztően gazdag és jutalmazó íz-összeállítás, hozzá pedig egy igazán kiegyensúlyozott betépés. A kérdéses szerelmi háromszög pedig a Triangle Kush és az Animal Mints keresztezésével kezdődik, ezáltal létrehozva a Wedding Cake-t. Aztán, folytatva az igazi hármas szellemiség nyomvonalán, a Gelato 33 is bekerült a képbe, hogy kicsit feltüzelje a kapcsolatot. A Gelato 33 a 20-25%-os THC-tartalmat is könnyen eléri, míg a Wedding Cake genetikai változatossága teszi hozzá az ízének nagy részét.

AZ ÍZEK KRÉMES KEVEREDÉSE

A Wedding Gelato már-már "gejl"-nek mondható, annyira édes, egy kissé nyers utóízzel. Citrom, egy csipetnyi menta és vanília is keveredik a szánkban, akárcsak egy pohár jó, meleg, krémes tejet fogyasztanánk. Genetikailag kissé az indica irányába húz, de ez a kiegyensúlyozott hibrid inkább az elmére gyakorolt eufórikus hatásra fókuszál. A felemelő érzések energiája erős, és gyors egymásutánban tör majd rád, szóval nem árt felkészülnöd. Ahogy megszabadít a stresszes gondolatoktól, a betépés átterjed az izmokra is. Kissé elernyesztő hatású, de nem paralizál és szögez le ültödben, mint általában az indica-k, simán elmehetsz sétálni a szabadban is.

A bugák erőteljesek és tömörek, mint valami koncentrált porból gyúrt kis "nugget"-ek. Az erősségére csak egy valami utal - a narancsosan vibráló kis szőrök. Mikor a sötétzöld bugák hátterében áll, el kell néznünk a szerencsés termesztőknek, ha órákon keresztül a szépségét csodálják. A Wedding Gelato egy rendkívül ütős és kifejezetten ragacsos cucc, akár napközben is feltétel nélkül élvezhető. Mindamellett, ha igazán értékelni szeretnénk ezt a komplikált genetikájú variáns, a legjobb, ha szabaddá tesszük a napunkat. Egy teljes, megszakításoktól mentes délután a kulcs a modern élet stresszének feloldásához.

AZ ERŐTELJES HATÁS HÍVE

Ha ezt a változatos szépséget kiültetnénk, kb. október közepére várhatjuk a szüretet. Beltéren a virágzás kb. 60 napig tart. Maga, a bugatermelés egy erős közepes mennyiség, kb. 350-400g/m². Szerencsére, ami hiányérzetünk maradna a mennyiséggel kapcsolatban, azt hamar elfeledteti velünk az íze és a THC koncentrációja.

Wedding Gelato data sheet
A fajta típusa: Feminizált
THC: 25%
CBD: Alacsony
Termés beltéren: 450 - 500 gr/m2
Termés kültéren: 350-400 gr/plant
Magasság beltéren: 60 - 100 cm
Magasság szabadtéren: 130 - 200 cm
Virágzási: 8 - 9 hetek
Szüreti hónapja: Október eleje
Genetikai háttér: Wedding Cake x Gelato x Gelato 33
Típus: Sativa 40% Indica 60%
Hatás: Nyugodt és euforikus
Éghajlat: Warm
Íz: Citrom, Fű

  By K. H. on 14/Sep/2020 :
  (5)

  Megszólítás : My New Favourite
  Comment : I reccommend to every grower to give her a chance, you will love this one :D

  By S. R. on 14/Sep/2020 :
  (5)

  Megszólítás : Wedding Gelato
  Comment : excelente variedad, facil de cultivar! saludos

  By R. H. on 07/Sep/2020 :
  (5)

  Megszólítás : Satisfaction Totale
  Comment : Bonjour, Pour les commandes chez RQS, les produits sont arrivé rapidement. Le numéro de suivi permet de voir en temps réel ou en était le colis. Je recommande vivement Royal Queen Seeds pour le sérieux de leurs services. Merci.

  By D. A. on 07/Sep/2020 :
  (5)

  Megszólítás : Wedding Dreier
  Comment : Wie immer alle gekeimt, super leckere starke Knollen. Sehr zum empfehlen die Dreiecksbeziehung (Wedding Cake x Gelato x Gelato 33) 😜

  By D. G. on 31/Aug/2020 :
  (5)

  Megszólítás : buona e particolare
  Comment : Ho acquistato questo seme di pianta per poterla mettere alla prova visto varie recensioni lette e devo dire che ne sono rimasto molto contento,pianta che cresce slanciata e con questa forma dei fiori veramente particolare,io l'avevo cimata quindi ho avuto più cime principali e la forma diciamo tozza e arrotondata dei fiori è una cosa che non avevo mai visto nelle altre piante!il sapore è veramente buono e ricorda qualcosa di dolce,penso che il nome sia veramente indovinato!buon rapporto qualità e quantità,una pianta che non deluderà sicuramente.

  By F. H. on 25/Aug/2020 :
  (4)

  Megszólítás : Wonderful plant and unique taste
  Comment : Wedding Gelato is a wonderful plant with beautiful colors during her life cycle. First pheno Ive tasted leans more to the Wedding Cake site with pepper aroma. After two month of curing you will have nice buds with great bag appeal and a unique bouquet. Clear recommendation!

  By V. P. on 19/Aug/2020 :
  (5)

  Megszólítás : The best
  Comment : It is the best weed

  By N. N. on 17/Aug/2020 :
  (5)

  Megszólítás : It's the best
  Comment : The best site i know ;)

  By M. B. on 28/Jul/2020 :
  (5)

  Megszólítás : 😜😜
  Comment : Excellent pour le moment en croissance tout se passe bien

  By M. P. on 28/Jul/2020 :
  (5)

  Megszólítás : Es un híbrido perfecto
  Comment : Me encanta, es unica, desde su cultivo a la flor, para volver a repetir

  By E. B. on 27/Jul/2020 :
  (5)

  Megszólítás : GREAT
  Comment : GREAT SEED

  By A. E. on 24/Jul/2020 :
  (5)

  Megszólítás : Sehr gutes ott
  Comment : Ott ballert unnormal

  By S. M. on 21/Jul/2020 :
  (5)

  Megszólítás : Fantastic
  Comment : Great service. Top quality product. Used several times and will use again.

  By L. M. on 20/Jul/2020 :
  (5)

  Megszólítás : All good
  Comment : All germinated and growing well . A*

  By P. L. on 13/Jul/2020 :
  (5)

  Megszólítás : Wedding Gelato
  Comment : Bonne réception. Pas encore mis en culture


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Tegyen fel kérdést
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Tegyen fel kérdést

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..

Categories

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..