• Pink Mist

Pink Mist

Purple Thai x Black Haze

Klasszikus genetikát keres modern felhangokkal? Ismerje meg a Pink Mist-et, a Royal Queen Seeds szakértő nemesítőinek legújabb fejlesztését. Az egyedülálló Thai tájfajta és egy különleges Haze fajta keresztezéséből származó Pink Mist feminizált magvak sativa-domináns növényekké nőnek, amelyek tele vannak THC-vel és összetett földes-bogyós aromákkal. Kell még valamit mondanunk?
Magok száma:
1x
€ 8.50
3x
€ 21.50
5x
€ 32.50
10x
€ 60.00
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 21.50

€ 21.50 (-0%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

  • További infó
  • Adatlap
  • Kérdések (0)
  • Vélemények (0)

Pink Mist: Modern sativa klasszikus genetikával

A Pink Mist az RQS-hez tartozik, ezért ne számítson arra, hogy bárhol máshol megtalálja ezt a hibridet. A klasszikus genetika felhasználásával szakértő tenyésztőink egyedi sativa-t alkottak, tele egzotikus ízekkel és felemelő, kreatív hatásokkal. A legjobb az egészben, hogy bár ez a magasra tornyosuló királynő kivételesen jól teljesít nagy kültéri területeken, ugyanolyan könnyen termeszthető kisebb helyeken is, anélkül, hogy feláldozná termése méretét vagy minőségét. Ezért, ha életképes sativát keres termesztősátrához vagy szobájához, gondolja át és szerezze be a Pink Mist magvakat még ma.

Pink Mist kannabiszmagok: A Purple Thai és a Black Haze utódai

Az őshonos törzsek verhetetlen életerőt kölcsönöznek a modern hibrideknek, és ezt kevés fajta bizonyítja olyan jól, mint a Pink Mist szülei. Génkészletében az első a Purple Thai, a Chocolate Thai és a Highland Oaxacan Gold keresztezése, amely még a legválogatósabb dohányosokat is elcsábítja virágainak mélylila árnyalataival és édes, szőlős-virágos aromáival. A sorban a Black Hazea következő, a kolumbiai tájfajták génjei és a Purple Haze egyedülálló keveréke, amely diós, fűszeres aromákkal és klasszikus energikus Haze fej-high-jal büszkélkedhet. Feminizált Pink Mist magjaink e két klasszikus legjavát ötvözik egy 70%-os sativa kombinációban, amely édes, gyümölcsös és extra erős.

A Pink Mist kannabisztörzs íze és hatása

A Pink Mist hosszú, bolyhos virágokat hoz létre, sűrű szerkezettel és kiváló trichoma-termeléssel. A Pink Mist aromája a Purple Thai szülőtörzsre emlékeztet édes illattal, bogyók, szőlő és cseresznye gyümölcsös jegyeivel. Szárítás és érlelés után hosszú virágai összetettebb, földes felhangokat is fejlesztenek, miközben megőrzik a Haze és Sativa tájfajtákban található ikonikus borsos jegyeket. Gyújtsa meg, és a Pink Mist hasonló ízeket biztosít, amelyek a szájpadlást gyümölcsös (kandírozott gyümölcsre emlékeztető) édességgel, földes felhanggal és a kilégzéskor fűszeres beütéssel kényeztetik. 20% THC-vel és rengeteg terpénnel a Pink Mist szinte azonnal érezhető hatásokat biztosít. Az agyat elárasztó energia gyors rohamára számíthat, amitől boldognak, szociálisnak és koncentráltnak érzi majd magát. Ha megfelelően adagolja, akkor ez a sativa királynő nagyszerűen feldobja a nap folyamán, valamint tökéletes törzsnek számít bulikhoz és más társasági eseményekhez.

A Pink Mist kannabiszmagok termesztése

Purple Thai és Black Haze szülőtörzseihez hasonlóan a Pink Mist is sativa domináns. A szabadban ez a nyúlánk királynő elérheti a 200cm-es maximális magasságot, és október végére betakarításra készen áll - növényenként akár 400g-ot is termelhet. Beltéren csak egy kis átalakításra van szükség ahhoz, hogy ezek a növények 80–120cm magasak maradjanak. Kisebb termetük ellenére a beltéri Pink Mist növények már 9–10 hetes virágzás után akár 450–500g/m² hozamot is elérhetnek.

Pink Mist data sheet
A fajta típusa: Feminizált
Genetikai háttér: Purple Thai x Black Haze
THC: 20%
CBD: Alacsony
Virágzási: 9 - 10 hetek
Szüreti hónapja: Október vége
Típus: Sativa 70% Indica 30%
Magasság beltéren: 80 - 120 cm
Magasság szabadtéren: 160 - 200 cm
Termés beltéren: 450 - 500 gr/m2
Termés kültéren: 350-400 gr/plant
Hatás: Eufórikus, Felemelő, Kreatív
Íz: Áfonya, Cukorka, Földes, Gyümölcsös
Éghajlat: Hosszú nyár
    Nobody has posted a review yet


    Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.