• Larry OG

Larry OG

aka Lemon Larry, Sour Larry, Zour Larry

Ha a Cali Kush termesztése érdekli, jó helyen jár. Bemutatjuk a Larry OG-t, egy kaliforniai klasszikust, amely eredetileg a napsütötte Orange megyéből származik. Nemesítőink az igazi RQS módi szerint szakszerűen újraalkották ezt a kedvelt OG-t, és mindenhol elérhetővé tették a termesztők számára. Szerezze be a vetőmagot még ma, és ne vesztegessen egy percet sem más termesztésére, csak az igazira
Magok száma:
1x
€ 12.00
3x
€ 29.00
5x
€ 44.00
10x
€ 80.00
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 29.00

€ 29.00 (-0%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

  • További infó
  • Adatlap
  • Kérdések (0)
  • Vélemények (0)

Larry OG: A klasszikus Cali kannabisz megtestesítője

A Lemon Larry vagy Zour Larry néven is ismert Larry OG magvak kivételes virágokat nevelnek, amelyek megőrzik az eredeti OG illatát - azt, ami miatt a törzs ismert és kedvelt. Az indica és a sativa genetika tökéletes egyensúlyával büszkélkedő Larry OG könnyen termeszthető, és különösen jól teljesít beltéren. Feminizált Larry OG magjainkkal nem szükséges Caliba repülnie, hogy nagyszerű füvet találjon – ez a szívós hibrid heteken belül igazi OG rüggyel jutalmazza meg, amely minden vágyát teljesíti (és még annál is többet!).

Larry OG kannabisz vetőmag – az OG Kush és az SFV OG keresztezése

A Larry OG magjai az OG királyi trónjáról szállnak alá. A mindenható OG Kush és SFV OG (egy egyedülálló OG Kush-változat, amely a San Fernando-völgyből származik) utódaként ennek a hibridnek van mit bizonyítania. Ez az őrült Cali lány a legjobb minőségű, édes, citrusos és földes aromákkal tarkított OG kannabisszal, valamint erős, mégis kiegyensúlyozott és sokoldalú high-jal jutalmazza – amit nem könnyű megtalálni az OG törzsek világában.

A Larry OG törzs hatásai és ízei

Örökségéhez hűen a Larry OG erős citrusos- és földes aromákat áraszt. Törje szét egyik hosszú, mentazöld virágát, és erős citromos illathullám éri majd el a földes árnyalatok és a friss fenyőtű illata mellett. A tapasztalt ínyencek a törzs finom fűszeres és gyógynövényes jegyeit is érzékelhetik. Lélegezze be édes füstjét vagy gőzét, és Larry OG-vel szája csípős, citrusos ízekben fürdik majd. Kilégzéskor a dízel lendületét, valamint a feketebors maradandó jegyeit érezheti. 22%-os THC tartalmával a Larry OG erős, és azonnal agyi hatást mutat, majd egy idő után hatásai végigsöpörnek a testen, így tökéletes kábulatban lesz része, amivel kiütheti magát otthon és relaxálhat. Sok klasszikus OG-vel ellentétben azonban ennek a törzsnek nagyon jól kezelhető a füstje - ha megfelelő adagban használja, akkor működőképes és koncentrált marad.

A Larry OG vetőmagok termesztése otthon

Ez az 50/50 indica/sativa hibrid gyorsan növekszik és kezelhető magasságúra nő – 80–120cm-es beltéri és 140–180cm-es kültéri növényekre számíthat. Az előbbi környezetben a Larry OG 8-10 hét virágzás után betakarításra kész lehet, és akár 500g/m² termést is hozhat. A szabadban ez a klasszikus OG növényenként akár 500g-ot is termelhet október elejére. Mire vár még? Rendelje meg Larry OG vetőmagjait most, és kezdjen el valódi Cali füvet termeszteni az otthonában még ma!

Larry OG data sheet
A fajta típusa: Feminizált
Genetikai háttér: OG Kush x SFV OG Kush
THC: 22%
CBD: Alacsony
Virágzási: 8 - 10 hetek
Szüreti hónapja: Október eleje
Típus: Sativa 50% Indica 50%
Magasság beltéren: 80 - 120 cm
Magasság szabadtéren: 140-180 cm
Termés beltéren: 450 - 500 gr/m2
Termés kültéren: 450 - 500 gr/plant
Hatás: Felemelő, Fizikailag pihentető, Testi betépés
Íz: Citrusfélék, Dízel, Fenyő, Földes
Éghajlat: Rövid nyár
    Nobody has posted a review yet


    Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.