• Sweet Zkittlez
 • Sweet ZZ
 • Sweet ZZ (korábban Sweet Zkittlez)
 • Sweet ZZ (korábban Sweet Zkittlez)
 • Sweet ZZ (korábban Sweet Zkittlez)

Sweet ZZ

Az Sweet ZZ által termelt gyümölcsös illat és zamatos íz kihagyhatatlan a cukorka-rajongó kannabisz termelőknek. Egészen a szüretig kényezteti az érzékeket, csillogó bimbói olyanok, mintha csak saját édességboltja lenne. Hatását emellett egyenletes, felemelő high jellemzi, tehát egy igen élvezetes indica hibridről beszélünk, amely pihenteti a testét, és felfrissíti az elméjét.
 4.5/5 (158) Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 12.50
3x
€ 30.50
5x
€ 46.50
10x
€ 85.00
25x
€ 170.00
€ 30.50
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

Sweet ZZ: Ízélmény, amely gyümölcsös aromákat áraszt

A Sweet ZZ-t a Grape Ape és a Grapefruit szülői törzsek felhasználásával nemesítettük - ő a mi verziónk a legendás indica-domináns hibrid a Zkittlez-re.

A genetikák mesteri keveréke amely a Sweet ZZ létrejöttét eredményezte, bizonyíték arra, hogy milyen magasságokat ért már el a kannabisztermesztés. Indica dominanciája ellenére a Sweet ZZ hatása határozottan az elmére és nem a testi hatásokra összpontosul. Az indica törzsek jellemzően a fájdalmas izmokra kínálnak enyhülést, némi eufóriás érzéssel együtt. A Sweet ZZ viszont a fejben játszik. Miközben nyugalomban tartja, a figyelmét inkább a felemelő gondolatok és a jó hangulatú hullámok felé tereli.

BOGYÓSOK, CITRUSFÉLÉK ÉS CUKORKÁK ROBBANÁSA

A megtestesült boldogság. Az érzelmek átsugároznak az aromákon, a szacharin ízén, és kellemes high-t idéznek elő. Nem sűrűn fordul elő, hogy az enyhe hatékonyság kedvelt tulajdonság. Ebben az esetben minden egyes slukkot ki kell élvezni, és szerencsére sok Sweet ZZ jointot lehet élvezni, mielőtt elérkeznénk a ponthoz, ahonnan nincs visszaút. 15-20% THC elegendő ahhoz, hogy elindítsa önt a megvilágosodás útján, de nem elég ahhoz, hogy teljes mentális elhagyatottságban hagyja kóborolni a kozmoszban.

NAGY ÍZEK ÉS MÉG NAGYOBB TERMÉSEK

Különleges aromája már a vegetatív szakasz elején kezd kiépülni. A bogyós gyümölcsök és a szőlő illata tölti meg a levegőt, míg rügyei különböző zöld árnyalatokkal és lilás színekkel csillognak. A virágzás során nagy központi rügy alakul ki, melyet a környező kinyúló ágakról több kisebb rügy támogat. A hozamok is lenyűgözőek, függetlenül attól, hogy kültéren, vagy beltéren nőtt-e a növény. 500-700 g/m², illetve 400-600 g/növény termés várható.

Habár szörnyű ötletnek tűnhet, hogy levágjuk, a szeptember az ideális időpont arra, hogy ez megtegyük. Ez biztosítja a termesztőknek, hogy egyedülálló tulajdonságainak minden előnyét kiélvezhesse. Beltéren a virágzás mindössze 7-9 hétig tart, és ajánlott, hogy hagyjuk is a növényt fejlődni ennek az időkeretnek a végéig. Az extra egy, vagy két hét biztosítja, hogy a terpének és a kannabinoidok teljesen kifejlődhessenek. Biztosan Ön sem akar egyetlen cseppet sem elveszíteni ebből az ízből!

 • A fajta típusa: Feminizált
 • THC: 22%
 • CBD: Alacsony
 • Termés beltéren: 550 - 600 gr/m2
 • Termés kültéren: 500 - 550 gr/plant
 • Magasság beltéren: 80 - 140 cm
 • Magasság szabadtéren: 160 - 200 cm
 • Virágzási: 7 - 9 hetek
 • Szüreti hónapja: Szeptember vége
 • Genetikai háttér: Grape Ape x Grapefruit
 • Típus: Sativa 20% Indica 80%
 • Hatás: Betépve, nyugodt hatás
 • Éghajlat: Warm
 • Íz: Édes, Zamatos

  By R. G. on 26/Mar/2020 :
  (4)

  Title : Très bonne
  Comment : Un temps de Flo plus long que prévu mais très bon goût !

  By J. P. on 24/Mar/2020 :
  (3)

  Title : Early day's but its alive.
  Comment : Most of my reviews slate RQS for their quality (and customer service) but credit where credit is due. After maaaaaany failures to date from RQS stock, this seed has taken: with ten days to get its first proper set going, I'll take the odds on this one surviving. The same goes for a couple of the 5 sees autoflower mix (12 &1 o'clock as you look at packet). All 3 are a little small for ten days compared to previous grows of alternative strains (IMO) but given the history between RQS and myself, I don't want to paint them unfairly. Fingers crossed I finally get some successes,

  By R. R. on 23/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Parfait
  Comment : Rien n’a dire que la qualité

  By S. G. on 23/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Veramente una bellissima genetica
  Comment : Sin da subito si vede la voglia di crescere di questa pianta rami belli pieni di fiori e altezza giusta non strecvia molto anzi resta compatta bel lavoro royal!

  By E. C. on 19/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Swettzz
  Comment : Arrivati subito.tutto bene,ora vediamo alla fine del raccolto

  By R. D. on 11/Mar/2020 :
  (5)

  Title : parfait
  Comment : Commande de qualité arrivée très rapidement. rien à redire

  By N. D. on 06/Mar/2020 :
  (5)

  Title : skitz
  Comment : Not got the final product but so far looking very good

  By K. B. on 02/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Top
  Comment : Au top germé en 2jours

  By L. M. on 02/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Great ZZ in Argentina
  Comment : Amazing genetic, fruity flavour. Nice flower, very strong =)

  By H. S. on 28/Feb/2020 :
  (5)

  Title : Fast growing
  Comment : Nice strain.

  By J. M. on 24/Feb/2020 :
  (5)

  Title : No problems
  Comment : Had these before. As described no problem with them

  By T. M. on 17/Feb/2020 :
  (5)

  Title : Trichome ohne Ende
  Comment : Ich habe noch nie eine so harzige , klebrige und mit Trichomen übersäht, gehabt. Ist jetzt mein Favorit.

  By J. B. on 17/Feb/2020 :
  (5)

  Title : top du top
  Comment : 2 ème commande ,pas déçu un poster ,un grinder 2 auto.... fiouuuu très content hâte de voir se que sa va donner

  By M. N. on 17/Feb/2020 :
  (5)

  Title : Top Shelf Strains
  Comment : Best strains i have bought for a long time, seeds cracked within 24 hours and were above ground in 48, veg is very rigorous looking forward to see what she can do in flower, delivery was descreate and very fast will be using Royal Queen again in the future Top Shelf Strains

  By M. M. on 10/Feb/2020 :
  (5)

  Title : Very nice
  Comment : Very nice smoke, have to try grow this beauty


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..

Categories

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..