• Sweet Zkittlez
 • Sweet ZZ
 • Sweet ZZ (korábban Sweet Zkittlez)
 • Sweet ZZ (korábban Sweet Zkittlez)
 • Sweet ZZ (korábban Sweet Zkittlez)

Sweet ZZ

Az Sweet ZZ által termelt gyümölcsös illat és zamatos íz kihagyhatatlan a cukorka-rajongó kannabisz termelőknek. Egészen a szüretig kényezteti az érzékeket, csillogó bimbói olyanok, mintha csak saját édességboltja lenne. Hatását emellett egyenletes, felemelő high jellemzi, tehát egy igen élvezetes indica hibridről beszélünk, amely pihenteti a testét, és felfrissíti az elméjét.
(277) Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 12.50
3x
€ 30.50
5x
€ 46.50
10x
€ 85.00
25x
€ 170.00
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 30.50

€ 30.50 Az ÁFÁ-t tartalmazza (-0%)

Vásároljon és nyerjen 31 pontokat
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (246)
 • Vásárlói képek (14)

Sweet ZZ: Ízélmény, amely gyümölcsös aromákat áraszt

A Sweet ZZ-t a Grape Ape és a Grapefruit szülői törzsek felhasználásával nemesítettük - ő a mi verziónk a legendás indica-domináns hibrid a Zkittlez-re.

A genetikák mesteri keveréke amely a Sweet ZZ létrejöttét eredményezte, bizonyíték arra, hogy milyen magasságokat ért már el a kannabisztermesztés. Indica dominanciája ellenére a Sweet ZZ hatása határozottan az elmére és nem a testi hatásokra összpontosul. Az indica törzsek jellemzően a fájdalmas izmokra kínálnak enyhülést, némi eufóriás érzéssel együtt. A Sweet ZZ viszont a fejben játszik. Miközben nyugalomban tartja, a figyelmét inkább a felemelő gondolatok és a jó hangulatú hullámok felé tereli.

BOGYÓSOK, CITRUSFÉLÉK ÉS CUKORKÁK ROBBANÁSA

A megtestesült boldogság. Az érzelmek átsugároznak az aromákon, a szacharin ízén, és kellemes high-t idéznek elő. Nem sűrűn fordul elő, hogy az enyhe hatékonyság kedvelt tulajdonság. Ebben az esetben minden egyes slukkot ki kell élvezni, és szerencsére sok Sweet ZZ jointot lehet élvezni, mielőtt elérkeznénk a ponthoz, ahonnan nincs visszaút. 15-20% THC elegendő ahhoz, hogy elindítsa önt a megvilágosodás útján, de nem elég ahhoz, hogy teljes mentális elhagyatottságban hagyja kóborolni a kozmoszban.

NAGY ÍZEK ÉS MÉG NAGYOBB TERMÉSEK

Különleges aromája már a vegetatív szakasz elején kezd kiépülni. A bogyós gyümölcsök és a szőlő illata tölti meg a levegőt, míg rügyei különböző zöld árnyalatokkal és lilás színekkel csillognak. A virágzás során nagy központi rügy alakul ki, melyet a környező kinyúló ágakról több kisebb rügy támogat. A hozamok is lenyűgözőek, függetlenül attól, hogy kültéren, vagy beltéren nőtt-e a növény. 500-700 g/m², illetve 400-600 g/növény termés várható.

Habár szörnyű ötletnek tűnhet, hogy levágjuk, a szeptember az ideális időpont arra, hogy ez megtegyük. Ez biztosítja a termesztőknek, hogy egyedülálló tulajdonságainak minden előnyét kiélvezhesse. Beltéren a virágzás mindössze 7-9 hétig tart, és ajánlott, hogy hagyjuk is a növényt fejlődni ennek az időkeretnek a végéig. Az extra egy, vagy két hét biztosítja, hogy a terpének és a kannabinoidok teljesen kifejlődhessenek. Biztosan Ön sem akar egyetlen cseppet sem elveszíteni ebből az ízből!

Sweet ZZ data sheet
A fajta típusa: Feminizált
THC: 22%
CBD: Alacsony
Termés beltéren: 550 - 600 gr/m2
Termés kültéren: 500 - 550 gr/plant
Magasság beltéren: 80 - 140 cm
Magasság szabadtéren: 160 - 200 cm
Virágzási: 7 - 9 hetek
Szüreti hónapja: Szeptember vége
Genetikai háttér: Grape Ape x Grapefruit
Típus: Sativa 20% Indica 80%
Hatás: Megnyugtató, Tompa
Éghajlat: Warm
Íz: Citrusfélék, Cukorka, Gyümölcsös

  Szerző Y. R. Ekkor 07/Apr/2021 :

  Megszólítás : Yo
  Komment : Variété facile et robuste. Des têtes compactes. Un peu déçu niveau goût je m attendais à plus sucré.. C est plutôt terreux avec une note de fruit rouge. Niveau defonce c est top. Bonne weed en général mais mes préférences restent sur la Hulkberry et la Somango XL qui sont autrement plus goutues

  Szerző D. S. Ekkor 06/Apr/2021 :

  Megszólítás : Stummi
  Komment : Topi.. :)

  Szerző L. D. Ekkor 06/Apr/2021 :

  Megszólítás : Marchombre
  Komment : Très bonne qualité. Reçu très rapidement, au top !

  Szerző D. S. Ekkor 01/Apr/2021 :

  Megszólítás : GREAT Purchase!
  Komment : This plant somehow surprised me, as it gave me a nice and relaxing high and at same time your brain is totally functionable for a conversation/ work. The taste was really good, fruity one that makes you crave for a second one ("J"). Great results while planting outdoor, however I had some issue due to unexpected rain, end up harvesting 3 weeks before schedule , and even though, the buds came out very good, imagine it had not rained ...

  Szerző Z. B. Ekkor 24/Mar/2021 :

  Megszólítás : Solda zz
  Komment : Magnifique très bon goût très bonne pousse résistante vigoureuse je pense que sa graine est un excellent choix pour vous amateur d'Haribo!!

  Szerző S. B. Ekkor 09/Mar/2021 :

  Megszólítás : Ottime
  Komment : Veramente buone e con un ottimo aroma!

  Szerző E. P. Ekkor 02/Mar/2021 :

  Megszólítás : 40 seeds most of them really good phenos
  Komment : From classic sweet taste to most beautiful tropical tones and floral. For sure indica high :)) US qualityh alongside lumatek led light and mills nutrients line.

  Szerző J. D. Ekkor 01/Mar/2021 :

  Megszólítás : J
  Komment : Wunderbar

  Szerző J. A. Ekkor 25/Feb/2021 :

  Megszólítás : She is behaving very very well
  Komment : They just are 3 weeks old but they look plenty. I'm hyped about what I would get with this one.

  Szerző D. G. Ekkor 19/Feb/2021 :

  Megszólítás : Sweet
  Komment : Super qualité

  Szerző S. D. Ekkor 17/Feb/2021 :

  Megszólítás : Sr
  Komment : Super Top

  Szerző J. F. Ekkor 15/Feb/2021 :

  Megszólítás : Au top
  Komment : Superbe plante je recommande ! Merci

  Szerző G. U. Ekkor 15/Feb/2021 :

  Megszólítás : Recensione prematura
  Komment : Offrono il 10% di sconto al prossimo acquisto dopo una settimana che arrivano i semi. Le recensioni fatte così non possono essere attendibili. 4 stelle sulla fiducia perché mi fido di royal queen seeds, ma non 5 per il succitato fatto

  Szerző S. M. Ekkor 01/Feb/2021 :

  Megszólítás : Francis
  Komment : J'ai reçus ma commande très rapidement., et j'avoue, se sont les plus belle et plus grosse graine que j'ai jamais reçu. C'était ma première commande chez royal queen seed , avec qui je resterais fidèle

  Szerző M. R. Ekkor 19/Jan/2021 :

  Megszólítás : Myke
  Komment : Superbe qualité et vraiment rapide 2 mois et demi au top !


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Login
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.

Categories

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.